Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
naine kaalud ja mees jäär
 
kah uudishimulik 14. oktoober 2002, kl 15.38
kui siin juba nii palju teadjaid koos,siis äkki oskate nõu anda,
ise olen küll praegu väga suures vaimustuses,aga äkki ei sobigi
astroloogilises mõttes?
 
kaal 14. oktoober 2002, kl 16.32
Astroloogiliselt võib- olla isegi sobib, kuid minu praktika kohaselt on nagu öö ja päev. Olen isegi mõelnud, et mõne nn leebema tähtkuju esindajaga oleks elu palju kergem. On kodu- ja perehoidja küll, kuid sageli tõeliselt jäärapäine ja sõjakas. Mina olen rahumeelne ja ei soovi vaielda, vastupidiselt temale.
Hea asi on veel see, et kui käisime, oli jääramees tähelepanu ise. Pärastpoole hakkasid ununema lilled, muud tähelepanuavaldused ja kohati isegi ühised tähtpäevad. Vaat selline jäär on minul.
 
ka kaal 14. oktoober 2002, kl 16.35
aga minu oma oli küll väga tähelepanelik ja tõi lilli ja tegi kõik nii nagu mina ütlesin ja tahtsin. nüüdseks juba pea 2 aastat elame eraldi.
 
tikku 14. oktoober 2002, kl 16.48
...olenemata tähtkujust kipub see nii olema jah, et mida aeg edasi seda harvemini tuuakse lilli ja sagedamini lähevad meelest tähtpäevad.
 
Minagi kaal 14. oktoober 2002, kl 16.49
Vaat minul on olnud aastakese jäärast elukaaslane.Ülimalt tähelepanelik,minust vaimustuv,lilled ja muu kaunis kõik oli.Seltskonnas naised olid sillas ja ei mõistnud,miks ma ise küll nii toredast poisist ei vaimustu.Vaat asi oligi selles,et tema mul nautis just teistele näitlemist.Kui lille kingitakse kinkimise pärast ja et kõik näeks,kui tubli poiss ta on.Ära hakkas tüütama,tema hoolitsus oli kurnav ja vaielda armastas igas küsimuses. Aga ühte peab ütlema,jääraga juba igav ei hakka.
Nüüd olen abielus neitsi-mehega,kes tõsi küll ei ole nii atraktiivne,kuid on rahu ja mõistmine.
 
Vassilissa 14. oktoober 2002, kl 18.20
Minu jäär on minu kõrval juba 5 aastat. Väga tähelepanelik ning hea mäluga. Ei tule küll meelde, et oleks mõni oluline tähtpäev ununenud. Lilled mulle meeldivad ning alati on närtsinud õite asemele toonud ta uued- kas lihtsalt nädala lõpuks või uue nädala alguseks...ta leiab alati mingi põhjuse, et minu meeleolu rõõmsamaks muuta. Tõsi, talle meeldib tähelepanu osaliseks saada, aga milline mees ei taha, et tema naine talle kiitust jagaks ning vastupidi...
 
Bzzz 15. oktoober 2002, kl 16.50
Goodmani Päikesemärgid väidab, et jäär-mees soovib kaalud-naise paigutada pjedestaalile ja teda siis imetleda:))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!