Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kui paljudel skorpionitest naistel on mehed jäära tähtkujust?
 
skorpion 15. oktoober 2002, kl 12.02
Minul on ja peaks ütlema, et suhe toimib väga hästi.
 
mimi 15. oktoober 2002, kl 15.03
Mina ise olen skorpion naine ja...ka minu mees on skorpion. Öeldakse, et kaks kõva kivi ei jahvata head jahu, aga juba üle kolme aasta on se jahu ikka kohe päris hea olnud (sülitam kolm korda üle õla´-ppp, ei taha kuidagi ära sõnuda), nii,et ei pea just jääramees olema.
 
pipsu 15. oktoober 2002, kl 17.56
Olen Skorpioni-naine ja mees on Jäär, 4,5 aastat vanem muide ja suhe toimib üllatavalt hästi. Jäärast mees tahab kogu aeg midagi saavutada ning teda tuleb veelgi tagant innustada, siis kasvab tema usaldus teie vastu. Jäärast mees on (minul vähemalt) vahel päris isekas, suurema osa ajast üdini uhke, kuid tõeline romantik ja täielikult pühendunud. Armastan teda ja naudin igat hetke koos oma Jäärast mehega... :)
NB! Kas sinu point oli öelda, et suhe Skorpionist naise ja Jäärast mehe vahel ei toimi? Kirjuta mulle, lahkame koos probleemi, kui seda loomulikult on... ;)
 
skorpion 15. oktoober 2002, kl 19.54
Tahtsin just öelda, et mulle meeldib mu jäärast mees väga. Ta on minust pea kaks aastat noorem, väga asjalik, kuigi jah tagant tuleb teda vahel utsidada. Kolm aastat oleme koos olnud, aga mu vabadus on alles s.t. et võin väljas käia palju tahan (ainuke probleem vist ongi selles, et temale meeldib kodus olla ja tuleb minuga vaid suure lunimise peale välja)Võin kohtuda teiste meestega, aint petta ei tohi.
 
manhattan 16. oktoober 2002, kl 09.27
Vahetasin oma Jäärast mehe hiljuti Sõnni vastu välja. Aga tõsi ta on, et Jäär mees vabadust piirama ei kippunud.
 
Merlii 16. oktoober 2002, kl 12.54
Minu mees on ka jäär, kuid tema ei taha mind mitte kuskile lasta! Ta oleks nii õnnelik kui ma ainult kodus istuksin. Koos oldud 3 aastat.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!