Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kuidas veevalaja meest rajalt maha võtta??
 
Hulluke:) 24. mai 2003, kl 14.35
Millised naised veevalajast meestele meeldivad(pealehakkajad,tagasihoidlikud,peoloomad,julged või mida iganes?)
Tahax head nõu;)........mul on plaanis see mees igate pidi ära moosida kuid tahax teada tõhusamat viisi (s.t tahax teada, mida veevalajast mehed naistelt eelkõige ootavad);)
 
lilleke 24. mai 2003, kl 15.18
Pai Hulluke
Oled omale raske ülesande leiutanud.
Vaata mõni lk tagasi algatasin sama teema. Need VV mehed on suht mahavõtmatud. See minu lemmik exemplar tegeleb 1001 asjaga korraga ja vahest olen mina ka nende 1001 asja hulgas aga kui mingi muu tegevus või objekt köidab ta tähelepanu siis lippab lihtsalt edasi. Ühesõnaga väga raske juhus.KUi suhe juba toimib siis varu kannatust- veevalaja lemmiknaine on iseseisev, igas olukorras hakkamasaav ja väga intelligentne . Välimus ei ole eriti määrav.Särada tuleb küll ja head tuju ära unusta.Üldiselt ei ole veevalajad dresseeritavad ega kodustatavad. Sellega peab arvestama.
 
liis 24. mai 2003, kl 16.06
kaldun ka arvama, et peab intellektuaalselt hiilgama, olema vaimukas, samal ajal naiselik
 
suva 24. mai 2003, kl 16.35
Miks teda rajalt maha tahad? Roni hoopis temaga samale rajale.
Seltsis segasem rallit sõita.
 
Hulluke:) 24. mai 2003, kl 19.26
Ehh..........tglt ma olin ühel peol temada koos, kuid minu algatusel ja ma ei taha enam algatajax olla........ta võix ise kah midagi teha....aga nu kui ta ikka midagi teha ei kavatse, siis pean jälle ise asja käsile võtma........sest ma ei kavatse temast veel loobuda:P
 
tead mis 25. mai 2003, kl 19.43
veevalaja on peoloom ja kui sa arvad,et ta ei tea ,et sulle meeldib,siis unusta see,ta teab ja tahab,et talle hakkaksid naised järgi jooksma.Ta on kõigi sõber ja tahab kõigile meeldida ja naisi hoiab kirbul.Mine juurde ja tee tutvust,vaata aga mina elasin temaga ja on liiderlik selline aga lõbu ja masse armastab,siis võib sinu olemasolu ültse unustada kui mõni teda paeluv lehtsaba silmapiirile ilmub,kui teed siis skandaali,jätab sinu,kui ei tee skandaali,leiab uue lehtsaba,valik on sinu.Vaata kedagi normaalsemat.
 
ave 25. mai 2003, kl 21.33
ära hulluga jama!! Meesterahvalt ootaks ikke rohkem konkreetsust ja otsustusvõimet. Minu meelest VV mehel see täiesti puudub. Ühega olen suhelnud juba pea 7 aastat. Just nimelt suhelnud. Nii mina kui ka tema oleme välja näidanud, et võiks nagu midagi arendada aga sinna on see ka jäänud. Alles see nädalavahetus viibisin temaga ühes linnas. Temal aga oli põhjus minuga mitte kohtumisega, oli vaja minna sikliga sõitma !! Tore, egas midagi, sõitku.
 
segane 25. mai 2003, kl 22.46
olen elanud veevalajaga 15 aastat ja kerge see pole olnud.Ise pead piisavalt julge olema,aga üldiselt soovitan valida mõni kergem tüüp,tuleb omale kasuks
 
kärbes 26. mai 2003, kl 13.08
Mul täpselt sama seis avega. olen kahh veevalaja mehega suhelnud juba pikemat aega ja no ma ei teagi mida arvata. Ta nagu näitab välja, et võiks midagi muud olla kui lihtsalt sõbrad, aga kõik on kuidagi jäänud nii piiri peale. Ega mina ei hakka ka peale ennast suruma. Aga muidu on tal üldse kombeks aeg-ajalt ära kaduda ja siis sama ootamatult välja ilmuda ja ise teeb sellist nägu nagu poleks vahepeal ära olnudki. Saa siis sellisest aru. Aga samas ma ei saa sinna midagi teha, aga ta meeldib mulle ja ma ei suuda teda oma peast välja saada.
 
crazy cat 26. mai 2003, kl 14.15
Kogemused 2 veevalajast mehega. Mõlemad hindasid naises iseseisvust, intelligentsust, laia silmaringi, uuega kursis olemist, sutlusoskust, naiselikkust. Ühte neist "jahtisin" mina malbelt ent kindlalt umbes pool aastat, ennem kui sõbra etapist edasi jõudsime. Mulle tundus, et nad nagu ootakski naisepoolset initsiatiivi (no soovitav on mõõdukas omaalgatus ikka). Kokkuvõteks ei aita vist nende puhul mingid erilised võrgutamismängud, sest nad kuidagi tajuvad ikka su tegelikku loomust ja kavatsusi. Kui aga veevalajast mees armastab sind, siis on see ilus - nad on tolerantsed ja hoolivad, alati täis üllatusi - toovad tähed maa peale või lennutavad maa tähtede juurde :))), uskumatult kirglikud võivad nad ka olla. Muidugi on neil omad kiiksud ka, aga kes meist siis ideaalne oleks
 
kariina 26. mai 2003, kl 15.16
Olen crazy cat`iga täiesti nõus, et nende puhul ei aita mingid erilised võrgutamismängud, nad tajuvad su kavatused ja tegeliku loomuse ise ära. Küll aga tuleks väike oma initsiatiiv suhte alustamiseks kasuks, sest veevalaja mees hindab julgust ja otsekohesust.
Kui sa tema südame oled võitnud, siis on ta hoolitsus ise: toob lilli, teeb süüa, toob hommikul kohvi voodisse ja teeb sinu heaks kõik. Kahjuks tuleb samal ajal välja kannatada see, kuidas ta teisi tuttavaid naisterahvaid kallikesteks kutsub ja seda kas siis telefonile vastates või otse suheldes, sealjuures sulle selgitamata, kellega tegu. Ega siis ei aitagi muud, kui tuleb küsida. Üldiselt on küsimine üks sage tegevus, mida veevalajaga koos olles harrastada tuleb, sest omaalgatuslikult sulle naljalt midagi rääkima ei hakata. Kusjuures siis ta jätab ka endale vabaduse valida, kas vastab või mitte.
Igal juhul soovin edu. Mõne muu tähemärgi esindajaga oleks igatahes kergem...
 
tipiks 26. mai 2003, kl 16.16
kui nemad kutsuvad teisi naisi kallikesteks jne, kas nad siis sellele reageeriksid kui ma tema juuresolekul miilustaks mõne teise mehega??
 
kaksik 26. mai 2003, kl 16.28
minu veevalajast mees võttis hoopis minu rajaltmahavõtmatu rajalt maha.. oli väga järjekindel teine. nüüd 4 aastat abielus, ja paremat meest ei oskaks ilusamaski unistuses ette kujutada.. ta on nii väga hoolitsev ja ümmardav, on mu hirmsasti ära hellitanud. ja teisi naisi ta küll kallikesteks ei kutsu.. :-)
 
Hulluke:) 26. mai 2003, kl 17.33
Kuidas ma saan aru, et kas veevalaja-mees on minust huvitatud või mitte??....ma võin ju olla julge ja ise alustada, aga võib-olla kasutab ta sel juhul ainult olukorda ära(...et tegelikult polegi minust huvitatud)??
 
suva 26. mai 2003, kl 18.31
to Hullue

Oluorda kasutab ta muidugi ära. See et ta sinust edaspidi huvitatud oleks oleneb sellest kas sinus peale sexi ka midagi leiab.
 
äpu 27. mai 2003, kl 12.05
to Hulluke:
kui ta Sust huvitatud on, saaksid sellest kindlasti aru ;) ilmselt ta praegu siis lihtsalt ei ole :( kui vähegi suudad, ära ise alusta või vähemalt mitte temaga. Edu!
 
lilleke 27. mai 2003, kl 12.36

To:Hulluke
Ega ei saagi tegelt aru, kas on huvitatud või mitte. Vahest justkui oleks aga siis toimuvad mingid kummalised manöövrid ja kõik on justkui alguses tagasi. See agoonia sööb hinge seest aga teha pole midagi.Mina ka täpselt samde probleemide ees.Eks siis ootame ja vaatame, mis edasi sünnib (kui sünnib).
 
sipsik 27. mai 2003, kl 12.41
mul sama asi veevalaja mehega, et nagu on huvitatud ja siis lihtsalt pole jälle mitte midagi, ja kõik on jälle nagu sa ütlseid alguses tagasi
 
Veevalaja Miis 27. mai 2003, kl 15.16
Me oleme sellised tundesadistid, sorry
Piiname niikaua, kuni naine on täielikult meie valduses.
Aga kes selle katse vastu peab, saab tundma taevalikku elu (võib olla).
Tõsiselt rääkides ongi kõik nii nagu eelkõnelejad mainisid, ise enda juures tunnen ka need jooned ära. Aga miskit teha ei ole ju, kui oled veebruaris sündinud.
 
lilleke 27. mai 2003, kl 15.28
To:Veevalaja Miis

Oot-oot, aga mida siis teha sinusugusega- äkki soovitad?!Mida sa siis naiselt ootad ja kuidas sinu poolt vaadatuna asjad tunduvad?Kas naine peaks ikkagi aktiivsust üles näitama ja tegema otseseid ettepanekuid või avaldusi või mis edasi.Kuidas sinusuguseid siis kohelda tuleb, kui ikka hirmsasti meeldib?
 
suva 27. mai 2003, kl 15.50
Ei saa jah aru mida naine siis järsku ootama jääb. Kas mees peab siis miskitmoodi eriliselt veidraks muutuma..peapeal käima või mingeid imelisi tõmblevaid liigutusi tegema ?
Veevalaja vaatab hoopis, et naine naeratab küll aga huvitatud pole ja pöördub oma tavaliste tegemiste juurde tagasi.
 
Veevalaja Miis 27. mai 2003, kl 15.57
to lilleke

Ega mina ei saa nüüd küll sinu veevalaja eest kosta. Me oleme ikka nii erinevad kõik (kuigi üks tähemärk).
Vaata mulle isiklikult ei meeldi, kui naine liiga pealetükkiv on, samas tahan ma teada, mida ta minust ikka arvab. Liigselt pealetükkivad naised on konkreetselt mind alati eemale peletanud.
Teisalt, me oleme ikka vähe pikajuhtmelised küll selles suhtes - laseme naistel liialt kaua piinelda teinekord.
Ise oma naist vist ka üle aasta sadistisin, a siis võtsin ära - sain aru , et just tema on see , keda vajan.
Ta ütles mulle ka hiljem, et "mees veel mõni päev", ja ta oleks mind igaveseks oma peast välja visanud.
 
Hulluke:) 28. mai 2003, kl 08.52
To veevalaja Miis: Nu sel juhul vedas sul oma naisega;)
Aga mida ma peaxin tegema........ma ju ei taha väga pealetükkiv olla (ta võib sellisel juhul lihtsalt olukorda ära kasutada) ning samas kui ma midagi ei tee, siis ta vaatabki, et ma pole temast huvitatud ning otsib kusagilt mujalt uue...........raske juhus:P
Ma muidu selline äästi elurõõmus inimene, säran kogu aeg jne;)Kangekaelne olen kah.....ma lihtsalt pean oma tahtmist saama:P
 
Veevalaja Miis 28. mai 2003, kl 09.27
Hulluke

Aga siin tulebki appi võtta selline asi, mida nimetatakse naiselikuks kavaluseks :).
Peale ära pressi aga näita välja :)
Kergelt võib ka armukadedaks ajada aga ainult kergelt. See paneb VV tegutsema senisest aktiivsemalt.

sära ikka edasi ja edu
 
Hulluke:) 28. mai 2003, kl 19.54
Ehh:D....tnx;) Kavalust mul jagub;)
Eino ex ma panen ta siis esimesel võimalikul juhusel proovile;) Kerge ei saa tal olema:P.....aga ta ise kah selline kahtlane,kaval......ta jälgib mind silma-nurgast ning alati vaatab järgi kui ma kusagilt lahkun aga nu rääkima ta ise ei tule:( ahh.....lihtsalt ei mõista seda.....vahepeal annab nagu märku, et on minust huvitatud kuid samas midagi ette kah ei võta et asja edasi arendada.......ta lihtsalt istub kusagil eemal ning saadab oma kahtlasi pilke minu poole;)
 
kats27 02. juuni 2003, kl 17.13
Hullukesele, kui sa veel seda vana teemapüstitust loed: kangeid naisi veevalaja mees ei salli. olen sellisega üle 4 a koos elanud ja kurb küll, kuna teda nii armastan, olen lasknud tal endast kogu omale iseloomuliku kanguse välja juurida.

Natuke pealetükkivaid naisi siiski ootavad. Meie tutvusime ööklubis, kus ma temale, kui atraktiivsele meesterahvale, terve õhtu jooksul märku andsin, et ta võiks minuga juttu ajama tulla. Kui pidu hakkas lõppema, loobusin ja lasin ta silmist. Siis ta tuli, ei öelnud ühtegi sõna ja juhtis mu tantsuplatsile. Ja sellest päevast jäime kokku.

Aga nagu kõik eelnevad naisterahvad on rääkinud, oi, see ei ole üldse olnud kerge. Veevalaja mehe jaoks on suhe läbi esimese tüliga. Ütleb, et ei viitsi pingutada. Ütleb asju, mida hiljem kahetseb.

Nagu ütles lilleke, enamus aja justkui oleks suured tunded, aga siis toimuvad mingid kummalised manöövrid ja kõik on justkui alguses tagasi.

Üldiselt ei ole veevalajad dresseeritavad ega kodustatavad. Sõbrad on väga tähtsad ja nendega meeldib pidudel käia. Kui teed skandaali, kui ta naaseb hommikul kl 05 ja nii iga nädal 3 korda, siis ütleb ta, et kui ei sobi, siis koli minema.

Juba suhte alguses sain aru, et kavalusega ja salakavala manipuleerimisega seda meest ei püüa ja ei hoia, sest nad kuidagi tajuvad ikka su tegelikku loomust ja kavatsusi. Mitte üksi mees varem ei suutnud sellest aru saada, aga tema kahjuks saab.

Kokkuvõtteks: hästi ülbe ja kange maailmakodanik. Aga samas, kui on head päevad, siis on ta ülihea mees..
 
liisu 04. juuli 2003, kl 18.38
ma olen ise ka veevalajast mehes kinni :( kunagi nagu oli midagi, siis vajus asi ära, sõbrad vms olime ikka, siis tundus jälle, et ta nagu oleks huvitatud.... siis hakkas üldse ühe teisega liini ajama ja siis( saades teada, et mul on keegi uus) olevat armukadedaks muutunud( nii mulle räägiti mitmelt poolt, otse ta mulle seda välja ei näidanud). saa nüüd tast aru! aga jah... tulevad teised mehed, kuid veevalaja jääb alati hinge.
neil(veevalajatel) tundub üldse olevat selline pilkude mäng iseloomulik. mina mängisin seda alguses kaasa ja (pärast mitut kuud, kuid siiski) sain telefonikõne, kus VV kutsus välja mu:)
 
Jete kass 24. jaanuar 2023, kl 15.58
Pärast aastaid kestnud abielu esitab mu abikaasa lahutusavalduse oma uue sekretäri tõttu, kes palgati mõni kuu tagasi. See naine pööras mu mehe minu ja kogu tema pere vastu ning me kõik olime segaduses, kuidas ta seda tegi. Mu ämm on mitu korda helistanud mu abikaasale, et ta tuleks regulaarselt perekoosolekule, kuid ta keeldus alati. Ta ütles, et on kõik need aastad pime olnud ja nüüd näeb, et pärast 5 last pole ma tema jaoks õige naine. Olen olnud oma ema juures oma lastega nüüdseks 3 kuud, kõigest nädal tagasi pärast seda, kui otsisin abi, et lahutus peatada ja abikaasa enda juurde tagasi saada. Loitsija ütles, et mu mees otsib mind 24 tunni pärast taga, et iga kurja side, mille uus sekretär tema ja mu abikaasa vahel lõi, katkeb.
Kui ma seda kommentaari kirjutan, tuleb mu abikaasa hommikul ja õhtul mu ema juurde vabandust paluma, ta vallandas sekretäri. See oli šokeeriv, et mu mees tegi seda minu ja meie lastega. Aitäh preestrile täiusliku armurituaali eest, mis hävitas kurja sekretäri plaani ja viis meid taas kokku. Sellest ajast peale pole me kordagi kokku puutunud suhteprobleemidega ega mis tahes probleemiga. voodooconnect60@gmail.com või +2348097014925 WhatsAppis, et võtta ühendust voodoo lordiga, et aidata teil lahendusi leida ja lahendada mis tahes teid tabav probleem.
 
Veevalaja abikaasa 25a 01. oktoober 2023, kl 17.15
El moto, päev korraga. Yhtseid harrastusi pole, aga hea seks
 
angel07 06. veebruar 2024, kl 21.45
Mul ka vv austaja
Samas nagu on tal huvi mainib et kutsub enda poole jne aga siis kaob jälle mõneks ajaks orbiidilt mina ei tea ka mis w kus ra on jne siis vastab paar sõna smsiga enamasti ei vasta väga ei taha ju la tüütu olla aga ta meeldib mulle rohkem kui ma tahaks
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!