Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
ufo
 
Rita 26. juuni 2003, kl 23.24
Kas olete ufot näinud ja mis juhtus ning mida seoses sellega veel on teie elus põnevat toimunud?Kui tohin seda küsida aga huvitav oleks teada.
 
pervonaut 26. juuni 2003, kl 23.50
Paranähtustest olen näinud vaid koera sitta kevadisel lumel. Seegi on asi, usu mind.
 
to pervonaut 27. juuni 2003, kl 00.10
Kahju sinust
 
Tiina 27. juuni 2003, kl 02.03
Oli yks imelik asi 1997 aasta martsis,siin,NJ-s.Oli 6htu,kyllalt hilja,nii pool kymme.valjas oli pime ning nagin jarsku eemal ylalt allalngevaid tugevaid valgusekiiri.Vahtisin nagu lummatud.Yleval tiirles v6i p66rles midagi suurt ja ymmargust,kolm erakordselt tugevat,kyllalt laia valguskiirt otse alla suundumas,pulsseerivalt.M6tlesin,mis see on.Et kas t6esti ufo?Olin yksi kodus.Televiisorist vaadatud ja raadiost kuuldud hirmutavad lood,kuidas inimesi kaasa viidud,soome naide jm.,takistasid mind valja minemast.Vahtisin seda k6ike labi laia,4-poolse terrassiukse.Tahtsin naabritele helistada,et julgust v6i selgust saada,kuid pidasin ebaviisakaks nii hilja helistada,pealegi kartsin,et m6tlevad,olen p6runud,ka m6teldes,ehk kaob ara,siis seda enam.
Nii ma siis vahtisin seda nagu n6iutud.M6tlesin,ehk on selle koha peal mingi vaike lennuvali.m6ni paev hiljem uurinult t6desin,selle koha peal pereelamud nagu ikka.
T6esti,siiani kripeldab,mis see oli.Pysis seal poolteist tundi.Lennuk see polnud,helikopter ka nii kaua ei seisa yhel kohal.Ja see kais ju ringiratast!Minu jaoks siiani m6istatus.Kunagi hiljem nagin USA TV_st ufo-saadet,kus oli juttu nagu oleks 97.a,martsis NJ-s ufot nahtud!Ma tean et nagin,kuid ei tea,mida.
 
Aadu 27. juuni 2003, kl 05.13
Olen n@inud kummitust. @rkasin oosel v@ga ebamugava tunde peale - selline tunne nagu keegi vaataks. Olin majas yksi ja keegi k6ndis ringi. Siis tyyp vaatas mind m6nda aega naabertoa ukselt ja lahkus ukse paukudes. Hetkega j@in magama. Hommikul k6ik uksed kinni/lukus.

Paar aastat hiljem, kui r@@kisin, et olin seal kandis elanud, tuli jutu sees v@lja, et kunagi oli seal majas yks mees end yles poonud. Minu k@est kysiti, et ega ma kummitusi ei n@inud - seal majas olevat kummitanud (mina polnud selle hetkeni oma kogemustest kellelegi r@@kinud!). 6ige h6lma ei hakka miski ja see sell mind hiljem ei tylitanud (kuigi olevat p@rast n@htud).

Kes tahab usub, kes ei taha @rgu uskugu, mind see ei h@iri.
 
Rita 27. juuni 2003, kl 10.57
Ufot nägin ma aastaid tagasi maal,polnud ka veel õhtu aga suvine aeg ja vihma oli just sadanud,ta oli kui elavhõbeda värvi ja suur ja ovaalne aga ta liikus meie majast mööda ja küllalt madalal,kiirus tundus väike aga ,et see oli mingi tundmatu meile,objekt sain aru ,kui kolm vene lennukit talle järgi sõitsid ikka üles ja alla kui dagi külje pealt ja tagant ja vasakule ja paremale lennates,sellised väikesed vihased lennukid.Nii ma neid jägisin ja keegi teine ka ,kes ütles-ära ütle kellelegi midagi,siis oli seal kandis palju väeosasid.See oli vene ajal.Hiljem ajalehest lugesi,et oli jah objekte nähtud jne.Vahur kersna tegi huvitavaid saateid sellel teemal.

Tiina :muidugi sa nägid ufot.
Aadu:ma usun sind,inimesed nimetavad kodukäijaks,sest see pole nii tundmatult hirmutav
 
Jups 27. juuni 2003, kl 11.14
UFO - Unknown Flying Object
Kui tahad sellest lugusi kuulda, pöördu USA valituse poole, sest nemad saatsid 70ndatel venelastega võidurelvastudes kosmosesse igasugu luure ja sidetehnikat. Avalikult sellest ei räägitud, küll aga paistsid öisest taevast liikuvad tähed!?! ja USA valitsus tõe varjamiseks mõtles välja põhjuse - see on UFO.

Ja 30 aastat hiljem ikka veel usutakse :)
 
Tiina 27. juuni 2003, kl 11.57
Kallis,Jups,sul on 6igus,kuid vaid osaliselt.USA-s on sellekohaseid saateid TV-s vaga palju olnud koos vaga paljude tunnisatajatega ja ka 50-aasta taguste s8javae arhiivimaterjalidega,mis salajasteks tembeldatud.Osa neist on jah,mis ytlesid,kuid palju,mis on mystika ka neile.
On reisilennuki pilootide otselindistusi omast ajast,erinenevatest maadest:Inglismaalt,Hollandist,Mehhikost Soomest ja veel.See k6ik pole nii lihtsalt seletatav.Oigemini,palju on seletamatut.
 
Jups 27. juuni 2003, kl 14.11
nii et mõni arvab endiselt, et kusagil on rohelised mehikesed, kellel on meist mitu korda kõvem tehnika ja RAUDELT hoiavad Maal silma peal, et esimesel võimalusel rünnata!

paranähtusi teeb loodus, õhk, vesi, hoovused, äike, elekter, misiganes, aga mitte UFOd!
 
rudolf 27. juuni 2003, kl 16.19
Jups: kas sa tõesti arvad, et meie oleme ainukesed siin universumis??? Kui jah...siis ütleks sulle nagu ütles Jodie Foster filmis Contact "milline ruumi raiskamine see siis oleks":-)
 
Rita 27. juuni 2003, kl 17.38
Olen sõbralik ja meelsasti jagan maailma ka teistega,keda ei oska kirjeldada,vaid teada,et me pole-inimesed- üksi siin.Usun kõike,millele pole seletust antud ega suudetud uurida inimeste poolt.See annab väärtuse olla sündinud inimesena ja surra inimesena jne.
 
Tiina 27. juuni 2003, kl 17.49
Luban teile,et umbes kahe kuu parast kirjutan sel teemal uuesti tsiteerides yhest tuntud teosest yhe nainu muljeid,mille kohta skeptikud ytleksid,et see pole fakt,kuid uudishimulikke teadatahtjaid paneb see m6tlema.
 
... 27. juuni 2003, kl 22.00
pole nainud, aga kummitustesse usun, s.o. mahajaanud energia.
 
scorpione 28. juuni 2003, kl 00.32


... ajasite mulle õhta hilja hirmu nahka oma ufo juttudega;)
kusjuures olen ise suhelnud inimestega,kes on ufosid näinud- kirjeldus klappis täpselt Tiina looga...et mingi ümmargune asi nagu tiirles ühe koha peal & valguskiired langesid otse alla & ereroheline kah .... Ise pole õnneks või kahjuks näinud.
Kummitusi pole näinud aga kuulnud olen küll... elan üksinda ühes väga väga vanas majas-tondilossis,müstiline ja põnev koht.Magamistoa kohal asub pööning ja palju kordi olen kuulnud seal samme,kuid ühtegi teist elavat hinge seal peale minu ei ole!!! Üks kord juhtus nii,et uks mis oli täiesti kinni löödi äkki pauguga lahti (kusjuures tuuletõmmet ei olnud )Ja unes olen rääkinud surnute inimestega,kõik suguvõsa saladused jpm. asjad olen läbi une teada saanud;)Naljakas aga mina ikkagi usun selliseid värke;))))
 
Tiina 28. juuni 2003, kl 00.55
to scorpione:ma olen mitut eri paranahtust kogenud.Need on seda sorti olnud,et paneb m6tlema,no mis see siis oli? Hasti lyhidalt yhest paarikuuse kuluga loost.
Koputati uksele.Teen ukse lahti,ei kedagi.Nii 20 korra ringis yldse.L6puks olin nii narviline,m6tlesin,et mingid poisikesed ukse taga lollitavad.L6puks hoidsin end hasti ukse juures istumas.Jarjekordse koputuse peale hyppasin nagu valk korterist valja - ei yhel ega teisel pool kedagi.M6tlesin,ehk tundub mulle nii,et mingid luulud,kuigi kuulsin ju.Raakisin oma mehele kord.Ja siis jarjekordeslt koputust kuuldes kysisin mehelt,kas ta ka kuulis koputust.kuulis.Ukse taga ei kedagi.varsti juhtus mu elus yks suuremaid traumasid.Muideks nendele koputustele eelnes mingi imelik asi,millest ei viitsi siin raakida.Tagantjargi arvan,et tegemist oli hoiatusega.
Mul on yldse elus kummalisi asju juhtunud.arvan,kui meeled on infole avatud,siis kuuled,naed.Igale inimesele on antud kaasa omad v6imed ja nende piirid.
 
Tiina 28. juuni 2003, kl 01.14
Olen unes m6ningaid,mitte palju,kuid paar olulist,elukorraldust muutvat asja ette nainud.Kusjuures midagi sellist,mille puhul ei saa 6elda,et eelnevalt kogetu malestuse peegeldus ajus.
Muideks,eraldi kysimus on uhe minu,korduva unenao kohta,et kas kellelgi on veel taolist kogemust?Nimelt naen aeg-ajalt,et lendan 6hus.Lendamine on kahte moodi.1.variant,et yle puude latvade ja majade,vihisen,ise jaigalt horisontaalselt,alla vahtides.2.variant,kus olen pystises asendis,maapinnast vaid pisut,nii pool meetrit lahti ja liigutan jalgu vaheldumisi nagu hoogu andes,selle viimase puhul on tihti v6imalik liikuda kiiresti ka ylesse-alla ja p6igata k6rvale.
K6ige meeldivam on nende unenagude juures see,et kui hommikul t6usen,on tunne kui oleksin t6esti 66sel labi karge 6he vuhisenud.Ma naudin neid unenagusid.
 
Rita 28. juuni 2003, kl 11.49
Kui ma olin väike tüdruk,nägin unes,et kui ma muutun väga julgeks ja pimetad ega üksi toas magada ei karda,tuleb keegi ja viib mu taevasse.Rääkisin emale,ema lohutas,et taevasse nii lihtsalt ei pääse ja igaüks ei saagi oma pattude pärast aga lapsed taevast ei huvitagi...
 
Rita küsib 28. juuni 2003, kl 13.56
MIks siis jäetakse maha energia,millest saab kummitus.Keegi teadis öelda.?
 
kogemus 28. juuni 2003, kl 14.56
lendamine unes tähendab head- järgneb edu ja õnnestumised loomingulises tegevuses/püüdlustes- tahaks isegi seda näha, kuid harva ja tellida ei oska.
 
Tiina 28. juuni 2003, kl 16.18
Jah,seda ei saa tellida.Kui aga naen seda lendamise und,siis tunne on fantastiline!
 
scorpione 29. juuni 2003, kl 00.38


olen lendamise und kaks korda näinud,tõesti on fantastiline tunne. ükskord lendasin kõrgel taevas,nagu lind ja teinekord jälle tuhisesin toas ringi;) kuid kui jutt unele juba läks,siis ma ei tea,kas oli see tõsiselt või unes aga ükskord juhtus nii,et ise ma magasin aga nägin ennast kõrvalt,nimelt hõljusin lae all enda magava keha kohal,samal hetkel pabistasin,kuidas oma kehasse tagasi saada... rääkisin oma "hullule paranähtuste fännist sõbrale" seda ja tema arvamus asjast oligi see,et mu hing käis kehast väljas...tundub natuke imelik aga oli mis oli,nii see igatahes oli;)
kuulsin,et kui inimesel jääb oma elu ajal midagi tegemata,millest sõltub midagi tähtsat tema jaoks vm. näitex jäetakse inimese viimane soov täitmata jne. siis tuleb kummitama, osad on heatahtlikud kummitused,teised aga pahatahtlikud. ühest pahatahtlikust kummitusest rääkis mulle mu sõbranna ema-nimelt oma kooliajal elas ta ühikas,ühikas oli aga üks vana mõis või midagi selletaolist.Kui hakkasid eksamid ,otsustas ta jääda nädalavahetuseks ühikasse õppima.öösel aga kostis koridorist imelikke hääli,läks siis vaatama ja nägi,et tema poole tuleb üks mees. jooksis oma tuppa ja pani ukse lukku.kuid kui tuppa jõudis oli mees ta voodi juures ja püüdis kägistada,kuid ta surus jalad rinnale ja lõi teda ,mille peale mees põgenes läbi ukse minema.
Ma nüüd ei tea,kas see on tõepoolest nii või oleme me kõik hullud siia kokku saanud.sõbrad ja tuttavad arvavad aga küll,et minu koht on Paldiski mnt.-l või siis on mul väga võimas fantaasialend,kuigi ma ise tean ju,et see midama kuulen ja see mida ma näen on niiiiii!!!!

PS!see on kõige põnevam teema,mis siin üles võetud on!!!! aitähh sulle Rita!
 
to scorpione 29. juuni 2003, kl 13.04
Aitäh sulle.Muidugi on põnev,mul on endal ka aja jooksul kogunenud igasuguseid ilmutusi või nähtud asju nii unes kui ilmsi ja ma reeglina usun,mida inimesed näinud on aga ega seal hullumajaski halb ole,seal on palju inimesi,kes on ka näinud aga ka probleemidega (olen meditsiinis osaleja)inimesi.See on elu,sest kui me seletust ei tea,kas peaksimegi kõike teadma,siis oleks jama .Üks teab ühte,teine teist.Aga su tähtkuju ilmselt,kus sündisid on -skorpion- ja sügavused tajumises ja mõistmises ongi sulle omane,millest teised ei suuda aru saada.Vat operatsioonide puhul ju mõnedki on rääkinud,kuidas nägi oma keha,mida tehti-oleks, et valetab aga ta ju kirjeldas täpselt,mida ja mis järjestuses see opi käik toimus,kus seisid arstid ja mida keegi tegi,mis riistu võeti jne.Mõtle siis.MU oma sõbranna ka peale lõikust jutustas ,kuidas tuli tagasi ja miks ei pea uskuma kõike seda.See on huvitav.Mu ema suri ja ta haua peal olid lilled värsked veel kaks nädalat nagu äsja pandud.Ning ümberringi oli teistel lilli ka näpatud aga minu emal ei olnud.Sugulased rääkisid ,et millegipärast ei tahagi seal nutta ja kohe meel on rõõmus hoopis,sest ema teadis igasugu asju mulle rääkida ,mis on õige ja mida tähele panna ja karta ei tohiks,kui mingeid kujusid näed liikumas,nad ju ei puutu.Tuld pelgavad ja valgust ning igale ühele kas siis kummitused või muu ei näita ennast.ju siis pole asja näidata.Ka surma pole vaja peljata(mehed kardavad rohkem seda),see on ju loomulik asi iseenesest,kuidas see saabub on iseasi.Ilmas on palju põnevat,kui vaiksekt olla ja tajuda.Ka väikesena ei kartnud ma surnuid,kirstus olid ja mis siis ikka,minek siis minek. Rita
 
Tiina 29. juuni 2003, kl 17.36
Ei tea t6esti, mis sellest kehast valjas-olemisest arvata. Mingi luul see vist kyll pole. Kord nagin siin TV-s sellist saadet, kus yks vaike, alla kymne, tydruk kirjeldas vaga tapselt temaga operatsioonilaual toimunut, st. kus keegi seisis ja m6ningad muud detailid, mida polnud v6imalik eelnevalt teada.
See elu on mystiline t6esti. Arvan, see, mida naeme ja teame on vaid t6e-jaamae veepealne osa, enamus asju meile teadmatud. On yksikuid, kellele antud erilised v6imed naha v6i tunnetada.Ma naiteks usun, et on olnud prohvetid. Ka usun, et see mida nagi ja yles kirjutas Nostredamus, on talle ilmutatud.
 
scorpione 29. juuni 2003, kl 22.00



... mina usun kah seda .... ;)
 
saskia 30. juuni 2003, kl 13.00
to Tiina
seda koputuse asja olen kuulnud paljude tuttavate käest
Oli nii, et üks tuttav ärkas öösel üles, sest kuulis,et keegi koputab uksele (kuigi oli olemas uksekell), äratas mehe üles aga tema ei kuulnud midagi. nad ei l'äinud uske peale vaatama. Järgmisel päeval olid nende ülemised naabrid samuti kuulnud koputust uksele ja nad olid avanud. samal päeval uppus nende laps tiiki ära.
vot selline jutt siis, täitsa hirmus, hakka või uskuma. meil tuttavatel vedas, et nemad ei läinud ust avama, aga see-eest neil ülemise korruse elanikud seda tegid.
 
Tiina 30. juuni 2003, kl 14.48
Mul tulid kylmajudinad yle keha su jarelduse peale. Muidugi, v6iks nagu k6rva taha panna, et mitte lahti teha aga lahed ju avama, kui koputatakse? Oleksid need koputused 66sel olnud, siis ma ka poleks avanud.
 
Rita 30. juuni 2003, kl 17.17
KUI keegi koputab,tuleb küsida:kes seal on?A mitte lahti teha,meil tavaliselt ei tehta lahti ka siis kui ta ütleb,et korstnapühkija,enne mõtlen,kas siin ongi korsten.Ei ole,igal juhul ei saa lahti teha.
 
muztkaz 30. juuni 2003, kl 23.13
Meie vana perekonnatuttav, kes praeguseks juba surnud on, jutustas ka mulle ühe loo, mis temaga kunagi juhtunud on....
Ühel ööl koputas keegi ta aknale, ta ärkas üles, kuid jäi kohe uuesti magama...Varsti koputas uuesti keegi ta aknale, siis tõusis ta püsti ja vaatas aknast välja - ei kedagi....veidi aja pärast koputati ta aknale ka kolmandat korda ja keegi mees nagu naeris kõva häälega ha-ha-haa...läks uuesti vaatama, kedagi ei olnud akna taga... Järgmine päev sai ta teada, et ta naabrimees, kes oli suur joodik, leiti hommikul surnuna...
Taoline lugu, nagu Saskial....aga praegu võttis ka mul kõhedaks...pealegi praegu on hilisõhtu....

Aga ma soovitan teile ühte linki-->http://www.foorumid.net/tuulepesa/
 
Rita 01. juuli 2003, kl 00.09
Olime väikesed ja isa käis mööda raudtee äärt tööle nii 4 km,sealt tuli otsem.Aga ühel korral jäi pohmas peaga rongi alla üks külamees ,ning isa nägi teda aeg ajalt enda ees minemas aga kunagi ta teda kätte ei saanud.Ema mõnikord küsis,et kas Vollit oled näinud.See kestis mingi paar aastat,siis ükskord enne jõule,sest kuusk oli ehitud ja istusime perega laua taga ,siis isa ütles,et Vollit pole enam kaua aega näinud,mis peale ema ütles,et ta enam ei tule ,nüüd on rahu majas.Enam ei tulnudki aga selle koha peal hakkasid rongid jukerdama-kaubarongid,ikka üks ja teine seisid,midagi puru või muu häda.
 
scorpione 02. juuli 2003, kl 10.31



...sugulane rääkis,et üks õhtu istus köögis ja luges raamatut,küünal põles laual, uksed aknad kinni.korraga läks köögiuks lahti ja just nagu tuuleiil oleks küünla ära kustutanud.Sellel hetkel mõtles sugulane,et kes siis nüüd surnud on ja järgmisel päeval sai teada,et ta vana klassivend (sõber) sai hirmsas õnnetuses surma ;(
Tuli vist hyvasti jätma ?!...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!