Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kahepalgelisus (kaksikud)
 
tulurnik 13. september 2003, kl 22.20

kas keegi peale minu on veel tähele pannud, et kaksik mees räägib tihtipeale endale täitsa vastu. ja siis jääb tal õigust veel ülegi. õigupoolest - on tema arvamus ja on vale arvamus, edasikaebamiseta.

rääkige oma kogemustest kaksikust meestega.

ise olen lõvi
 
tulurnik 13. september 2003, kl 22.25
ja seda ka veel, et see kaksik, kellest jutt, on väga kerge solvuma iga asja peale. ja siis ta mossitab. pikalt ja mõnuga. kas see on nende kõigi puhul nii?
 
Skorpa N 13. september 2003, kl 22.49
Kaksik mehed on: kahepalgelised, edevad/kekud, tohutult seltskondlikud ja jutukad, seksikad, tahavad KÕIKIDE sõbrad olla, valetajad ja last but not least, truuduse murdja nr. 1! (Kogemusi mitme kaksikuga...)
 
kaaluke 13. september 2003, kl 23.51
minu kaksik täpselt selline, et räägib üht, teeb teist. ja solvub nii mis kole ja alati peab temal õigus olema!!
raske on nendega.
 
KaksikN 14. september 2003, kl 00.09
te lihtsalt ei saa aru :)
mitte ta ei räägi endale vastu, vaid ta näebki, et maailmas pole kindlat tõde, yhte asja võib näha yhtemoodi või täiesti teisiti :)) kui tee ei mõista seda, on see teie probleem :P

kergesti solvuvad kyll, jah. aga siinkohal annab muidugi yht-teist ära teha, esiteks teie proovite vähem solvata :P ja teine pool peaks ka mõistma, et ei tasu nii hellake olla. aga muide, solvujaid on teistegi tähtkujude hulgas. ja kindlasti egoiste ka :)
 
BB 14. september 2003, kl 01.08
Minu arvamus langeb kokku Skorpa ja Kaalukese omaga ja lisaks veel leiavad kaksikud,täpselt nagu KaksikN,et kõik on lollid ja ei saa aru,et nemad on erilised.Muidugi oskavad kaksikud enda õigustuseks alati põhjuse leida ja kunagi ei tunne nad ennast süüdi, kui teised nende tõttu haiget saavad.
 
lõvitar 14. september 2003, kl 01.57
mina olen koos elanud kaksikuga 4a. vahelduva eduga.... sellepärast et ma ise olen sellist tüüpi, kes tyhjast tyli tegi vanasti. minu kaksik on mind ümber kasvatanud ja ma olen tänu temale mõistnud et kooselu tähendab teineteise austamist ja aktsepteerimist. kooselu ei tähenda vassimist ja valetamist, tülisid ja teineteisest mitte hoolimist....

ta on väga hooliv ja hoolitsev, hoiab ja üritab mõista mind. võibolla on ta selle saanud kaasa oma perekonnast kus valitsevad väga soojad suhted.

kahtlemata on ta väga seltskondlik ja tal on väga lai tutvusringkond. ta käitub ka teiste naistega nagu dzentelmen (st hästi ja sõbralikult) , aga ma olen absoluutselt veendunud et ta ei jaga om sügavamaid tundeid ega ka füüsilist armastust mitte kellegi teisega. ta ei veeda iga nädalavahetus oma aega sõpradega mööda baare ja klubisid prassides. ta aktsepteerib kui mina soovin sõbrannadega aeg ajalt väljas käia ja mina aktsepteerin kui tema soovib mõnikord (harva) oma sõpradega välja minna.

ma olen väga õnnelik, sest temaga koos olen õppinud mõistma et õnn on olla armastatud ja armastada kedagi teist. seda ei kaalu üles mitte miski.

mõnikord loen siinseid foorumeid ja ma lihtsalt ei mõista kuidas naised ei mõista et ei ole ainult mees (veel vähem mehe tähemärk) süüdi kahe inimese vahelistes arusaamatustes.
 
Maia 14. september 2003, kl 16.17
Oi vaeseke, mul on 3 kaksikust meest olnud.
raske nendega on, üks hea asi aga see et igav nendega ei hakka ...
Ta räägib endale täitsa vastu, üks hetk on ta maailma kõige vapustavam inimene , kõik mida naine tahta oskab, teine hetk aga suurim siga ...
Tujud on nendel see üks asi, millest ei saa üle ega ümber. sellega peab lihtsalt harjuma.
Eks nad pisut kahepalgelised ole ja suured flirtijad ka ...
Aga kui sa vaikselt teda suunata oskad on kõik korras, ära ainult kunagi ütle selliseid asju nagu "tee see ära " "ära seda kindlasti tee" sel juhul teevad nad täpselt vastupidi ...

Edu sulle...
 
kaksik 14. september 2003, kl 23.49
Olen ise kaksik ja mees on ka kaksik, seega on meid kodus neli. Ja ega ma ei koonerda kui ühest siiber käin teisega.Meil juba igav ei hakka.Kuigi jah meie tutvusringkonna kaksikutega käime lä
bi ainult pinna pealselt, tee või tina tuhka aga paremat kontakti ei teki. Mu ühe sõbranna mees on ka kaksik ja paras frukt, samas täiest vastan minu ja minu abikaasale.Ja ausalt õeldas meil sõbranna mehega jutt ka ei suju.Samas sõbranna imestab, et kuidas on see võimalik üks on frukt ja teine pole.
Muideks kaksikud võivad olla maailma parimad sõbrad, aga kui neile tünni teed siis ei andesta nad sulle kergelt.Ootamatult võivad nad su auku kukutada.Olge valvsad!
 
ka kogenud 15. september 2003, kl 09.42
Minu suhe kaksikuga on kestnud 5 aastat, ise veevalaja. mida vanemaks seda kahepalgelisemaks ta minumeelest muutub ja ise pead olema lõpp tugev inimene, et ta sind päris jalgealla ei tallu. Ning koos temaga on mu elu tõesti nagu kaks meest. Üks kes on lõpp hoolitsev, mõistev, viisakas, tähelepanelik, romantiline, kirglik - TÕELINE MEES. Ning tema varjus on täielik vastand ning iialgi ma ei tea kumb minu elu just parajasti on.Alguses on see põnev ja tore. Lõpuks hakkab see väsitama ning see halb pool tallub su täiesti jalgealla ning võib muuta su elu täiesti põrguks. J ategelikult ma ei tea kaua ma suudan seda veel taluda, aga see hea mees on tõesti hea ja seepärast ehk veel talungi.
 
merkuuri teataja 15. september 2003, kl 10.16
Kaksikud teavad et käesolev "elu" ei ole ainus võimalik. Tuleb selgitada, kas paralleelsed alternatiivid on tiivustavamad kui olemasolev. Muidugi võib mugavusest ka uurimata jätta, rusikaga rinnale lüüa ja kuulutada (kas või iseendale), kui ustav, truu, reliable hea kaaslane või perekonnainimene ma olen. Aga kripeldama jääb midagi ikkagi nagu söed tuha all.
 
kaaslane 15. september 2003, kl 10.57


Kahepalgelisus tuleb neil tõesti esmajärjekorras. Sellega kaasneb ka liigne enesekindlus ja egoism. Kaksikud peavad end maailma ideaalsemaiks, ja nende sõna on püha tõde, kuigi hetk hiljem vannuvad nad täiesti teistsugust tõde ja vaene sina kui sa neile öeldut meelde tuletad, siis väänatakse osavalt sind ennast valelikuks.
Olin koos kaksikust mehega kes just selline oligi. Ta oli petnud oma esimeses suhtes naist teistega imeosavalt ja petnud oma järgnevas suhtes naist teiste naistega ja mina olin kolmas kaaslane talle ja õige varsti pettis ta juba ka mind, mis selgus.
Selle kaksiku eksemplari puhul vist vaevalt meile, tema ekselukaaslastele näpuga näidata saab...
 
Urrloom 15. september 2003, kl 12.11
nojahh, olles ise kaksik ei saa öelda, et enesekindlus ja egoism mulle omased oleksid... pigem olen nõus merkuuri teatajaga: minu arvamus on vaid üks võimalikest ja pealegi kindlasti mitte parim võimalikest, alternatiive on nii palju, et vahel ei teagi, mida tegelikult arvan. aga kaksik-meeste kohta: need, kellega mina kokku puutunud olen, on südamest lojaalsed nii oma sõprade kui kallimate suhtes... paistab, et teatav segadus valitseb nende käitumises niikaua, kui valik tehtud, aga kui See Õige sõber/kallim leitud, siis on nad ka truud.
 
KOgemus 15. september 2003, kl 12.31

muuhulgas mitme kaksikust mehega kogemusi-kahepalgalised,kust tuul sealt meel,vasturääkivad,truudusetud,vaheldustotsivad,ebausaldusväärsed,püsimatud,suured flirtijad.
 
kelli 15. september 2003, kl 14.52
Olen ise kaksik naine. Ja kahepalgeline olen vahetevahel küll! Minu kunagine mees (suhe kestis 3 aastat) oli samuti kaksik, aga ta oli küll täielik vastand sellele, mida siin kirjeldati. Väga truu oli, tahtis oma tulevikku vaid minuga siduda, tegi ühiseid plaane jne. Tuulepea, flirtija, ringitõmbaja, endast heal arvamusel jne olin hoopis mina. Tegin talle väga haiget, kui jätsin ta teise pärast...
Nii et ei sõltu sest tähtkujust suurt midagi. Leidub ka korralikke kaksikmehi!
 
maria 16. september 2003, kl 10.52
mis kuradi kahepalgelisus!!!!!
tõsiselt närvidele käib mulle (ise kaksik N), et meie kohta öeldakse, et kahepalgeline ... mida tähendab kahepalgeline?????

kahepalgeline on inimene kes näo ees teeb head nägu ja seljataga sajatab. MA EI OLE KAHEPALGELINE kui mulle keegi ei meeldi, siis ei suuda ma seda mitte välja näidata ja kui meeldib, siis näitan selle ka välja.

Jah, tujukas olen küll, kui midagi meeldib, siis TÄIEGA, kui midagi ei meeldi, siis TÄIEGA. Kui kallimaga on kõik korras, siis on ta maailma parim, kui riidleme, siis on ta maailma halvim
see ei ole kahepalgelisus. Kahepalgelisus on salalikkus ja öelus ja väga halb iseloomujoonb milles ma ennast mitte mingil juhul süüdi ei tunnista.

kaksikud on ÄÄRMUSLIKUD. See on see sõna, millega meid iseloomustada. Kui meil on hea tuju, siis tahame, et sellest kõik osa saaksid, kui on meel halb, siis on see nii must masendus et tapab hinge...

lõpetage ära see kahepalgelisuse jutt!
 
muska 16. september 2003, kl 12.24
mul on siin üks veevalaja mees kes on küll kahepalgeline. nina ees koguaeg naeratab ja noogutab, selja taga tõmbab niiet vähe pole. keerutab ja ussitab ja räägib jutte kokku. ise veel peaks olema MEES :) naeruväärne. kaksik ei räägi iial mitte kellestki niimoodi taga. pole kohanud vähemalt.
 
KaksikN 20. september 2003, kl 00.26
to kelli:
su elu - see kõlab nagu minu elu :))
ehk siis mul oli täpselt sama case!
hiljem muidugi hakkasin teda tagasi tahtma.... aga siis oli tema juba otsustanud oma eluga edasi liikuda :(
nüüd, tagantjärgi, olen sellega suht rahul, ega ta tegelikult nyyd NII ideaalne ikka polnud kah ;)
 
Klara 30. september 2003, kl 13.37
See, et kaksik-meestel õigus peab olema, see on nüüd küll õigus. Minu oma vaidleb nii mis jaksab. Ja no tema arvamus lihtsalt peab peale jääma. Eriti veel siis, kui meie vestlus läheb meeste-naiste teema peale. Muidugi ei saa märkimata jätta, et ise olen ka kaskik ja nii me siis elavaid vestlusi peamegi ;)) Minu oma tahab ka kõigiga sõber olla ja kui juhtub, et seltskonda tuleb keegi "kaunis tundmatu", siis on silmi ainult tema jaoks. Silmad kilavad peas nagu tõllarattad. Aga kas ta just kahepalgeline on, ei usu.
 
ka kaksik naine 25. oktoober 2003, kl 14.13
..ehk siiski mitte,sest seda soppa mida siin kaksikute kohta vistakse ei saa kyl kuidagi endaga seostada
,,ei ole tujukas,paindlik,alati hooliv ja haiget ei tee kunagi kellegile-keegi pole vähemalt kurtnud,ehk oma tunnetes teinekord segaduses kyl,kannatamtu ja kärsitu..kuid kes seda poleks..
mida vihkan on VALE!!!
 
Mari 15. oktoober 2015, kl 22.15
Soppa viskavad ebakindlad nimesed,,, kes ei tlu kaksikute imelisust
 
kirjeldus 16. oktoober 2015, kl 12.04
Aga mis siin siis imestada, et õigust üle jääb, õhumärgid (kaksikud, kaalud, veevalaja) ongi ju egoistid, see ka nende iseloomustuses ära märgitud.
 
IFF24 17. oktoober 2015, kl 14.31
kaksikute jutt siin teemas räägi ise enda eest, kas te ei märka? :D
 
g 23. oktoober 2015, kl 22.18
E.Savisaar on ka Kaksik. Ehtne näide.
 
Kaksikud 25. oktoober 2015, kl 17.35
Tore, kui olemas on kaksikud ja kahepalgelisus, aga õnnelikuks ei tee.
 
Kaalud 10. detsember 2015, kl 20.51
Ei tea, ehk asi inimeste taustas ja tutvusringkonna eripäras, aga minu jaoks on kaksikud ühed kergemad inimesed üldse. Väga konkreetsed, kui midagi ei meeldi, öeldake välja, aga mitte kunagi vihaga, nagu paljudel kombeks. Kõik halvad asjad saavad kiiresti selgeks, viha ei peeta, elu läheb rõõmsalt edasi ja nalja saab nendega palju. Tõmbavad inimesed korralikult käima ja on uute asjade algatajatena tugevad. Tunduvad esialgu kaootilised, aga tegelikult on enamus, keda tean, kõvad töötegijad ja päris sihikindlad. Ei salli nad igasugu seljataga susserdamisi ega emotsioonidest nõretavaid inimesi. Ise on nad suht kehvad tunnete väljanäitajad, mis ei tähenda, et neil neid poleks! Kavalad diplomaadid võivad ka olla ja kohati pealetükkivad. Suhtes pole olnud, aga kõrvalt vaadates on kaksik suhtes kohusetundlikum pool. Pigem jääb mulje, et nende kohta saab öelda - haukuv koer, kes ei hammusta. Flirdibja kui seda võetakse tõsiselt, teeb suured silmad ja küsib naljatades, ega teine seda ometi liig tõsiselt ei võtnud. Sõbrana lojaalne, kaitsev ja naljakas, selline tore, lõbus, kindel kambajõmm.
 
kk 15. detsember 2015, kl 17.44
"Aga mis siin siis imestada, et õigust üle jääb, õhumärgid (kaksikud, kaalud, veevalaja) ongi ju egoistid, see ka nende iseloomustuses ära märgitud."
...................................................ois

Kaalud küll egoistid ei ole, pigem lausa altruistlikud. Kaalud annavad kõik inimestele, kellest hoolivad ...

Aga suurim egoist on Kaksik-mees, Kaksik-naiste kohta see ei kehti ...
 
igaüks 31. detsember 2015, kl 00.28
räägib oma kogemuste põhjal, mul paraku eelmisega
otse vastupidised kogemused:kaalud naine nii kade ja õel, et teeb kõik mustamaks inimest, keda südamest kadestab, olgu parem elujärg või meeldiva partneri huvi.Kaksiknaine, kellega suheldud sai, muutus vastikuks peale laste isa hülgamist ja totaalset l....
elu elama asumist, tähtsad olid vaid meeste positsioon ja rahakott.Olgugi, et välimus keskpärane, oli edukas alati sinnamaani, kui partnerile kõrvaltpanemisega vahele jäi. Seega kahenäolisi ja kahepalgelisi igas tähemärgis.
 
mhm 28. juuli 2016, kl 14.20
Ei teki kaksikutega üldse sidet, ei naiste ega meestega. Kuidagi kauged on ja jääb sügavusest puudu, liiga pinnapealsed.
Paari naiskaksikuga on halvad kogemused. Kahepalgelised. Ei lase selliseid inimesi enam oma lähiringi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!