Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
neitsi mehest üle saamine
 
murtud lõvisüda 23. jaanuar 2004, kl 01.52
palun aidake, ma olen temasse ülepeakaela armunud ja tema ainult väntsutab mind taevaliku õnne ja musta masenduse vahet. ma tunnistan, et olen temast täielikus emotsionaalses sõltuvuses, kuid ei soovi end enam piinata, sest tean et olen palju paremat kohtlemist väärt. kuid temas on midagi, mis mul temast üle saada ei lase...palun, PALUN andke nõu, mida teha..
 
starintšuk 23. jaanuar 2004, kl 02.32
Kas potti või panni ?
Ok, tegelt võta loe siin allpool olnud teemasid neitsi kohta, saad ehk pildi, kas tasub siuksest sõltuvuses olla ...
 
ärr 23. jaanuar 2004, kl 04.29
Kui sa temasse armunud oled, miks sa temast loobuda tahad? Jabur oled või?
Kui piinelda ei taha siis ole mõne mehega, kellesse sa armuda ei suuda.
 
arvaja 23. jaanuar 2004, kl 08.18
kuidas ta väntsutab?
 
aqua 23. jaanuar 2004, kl 09.38
Mina pole oma neitsist 23 aastat üle saanud. Abiellu temaga, kõige kindlam viis! Nali naljaks, aga kui tunne on ühepoolne ja ta seda sulle tunnistab, siis pead mõistusega üle saama. Naisel on mõistus ja tunded üsna segamini, aga püüa, sest kui tema on nii otsustanud, pole sul lootust...
 
isend 23. jaanuar 2004, kl 09.49
no lõvisüda. ütlen sulle teise lõvina (kes mitu korda samasse ämbrisse astunud) - jalaga anna! kui sa tead et oled paremat väärt ja oled oma arust lõvi, siis võta oma uhkus kokku ja kõnni minema. või mis lõvi sa muidu oled?!
 
irma 23. jaanuar 2004, kl 10.27
Kommentaator Ärril tundub olevat huvitav proustilik arusaam armastusest, et see peab tingimata piin olema. Siinkohal võiks küll öelda, et kasva suureks ja hangi endale elu. Jah, sellist asja on ju põnevam noorena läbi teha, see on lausa kohustuslik, :))), aga oma elu küll sellise suhte peale üles ehitada ei saa. Niiet Isendi soovitus tundub täitsa omal kohal olevat.

Aga kui konkreetse tähtkuju e. Neitsi juurde tulla, siis, tõesti, need mehed on üsna külgetõmbavad, kuidagi kuivad ja iroonilised, aga samas ikkagi hoolivad. Huvitavad tüübid. Jaa.
 
KaksikN 23. jaanuar 2004, kl 10.47
Üle saamine ongi yks kole ja raske asi.. ole sa ykskõik mis tähtkujust.. või partner.. lihtsalt enda jaoks tuleb ära otsustada, et MA TAHAN ÜLE SAADA.. kui korrutad, MA EI SAA ÜLE, siis ei saagi. paras mõistuse töö ja endale sisendamine.. aga kui uskuma jääd, on edasi juba kergem :)
 
watermelon 23. jaanuar 2004, kl 12.45
olen ka oma neitsist sõltuvuses...ise olen vähk, seega üliemotsionaalne... kord olen taevas siis jälle põrgus... ei suuda ära öelda, ei suuda ära minna... üle saada võib ainult mõistuse abiga ning ka sõbrad oleksid väga palju abiks... veaksid sind kuhugi peole, kus saaksid teistega tuttavaks jne jne
külma südant ja närvi!
 
katrin 23. jaanuar 2004, kl 13.30
Neitsid on tõesti sellised, et kord taevas, siis jälle põrgu. Õnneks on minu isikliku neitsiga ülekaalus taevalik pool. Aga seda valusam kukkumine vahel, sest harjud ju taevaga ära ja kui matsti lendad...oioioi.
 
murtud lõvisüda 23. jaanuar 2004, kl 14.00
jah. viimane kommentaar käib täpselt meie suhete kohta. ja sõpradega pidudel käimise kohta saan nii palju öelda, et eneselegi märkamatult leian end jälle ja jälle kuskil seina ääres istumas ning tema peale mõtlemas. ma lihtsalt ei suuda teiste meeste poole sellise pilguga enam vaadata..kuid loodan ise et ajapikku hakkan taas suutma, sest selline olukord on ebainimlik ja ebaaus minu enda suhtes.
 
KaksikN 23. jaanuar 2004, kl 15.43
piiratud pole inimese võimed, vaid mõtlemine :)
inimene suudab oioioi kui palju asju, kui vaja on, kui ta tahab..
 
amburtsikk 23. jaanuar 2004, kl 17.16
aga tõesti... ka mina olen elus teist korda langenud neitsi sarmi ohvriks... ning ongi nii, asi liigub servast serva - meeletust õnnest küsimuseni, mis toimub?

kuid olen ettevaatlik...

neitsid vist kardavad ka lähedasi suhteid?
 
(;;; 23. jaanuar 2004, kl 19.58
Parem loobu ehk proovi üle saada.Olen aasta juba temast mitte mõtlemisest.Ole tubli ja jõudu sulle.
 
mnjah 24. jaanuar 2004, kl 11.54
ihihii, mina sain üle ja nüüd juhin mina mängu. Kuigi ma arvasin, et ta on see ainus ja õige.
Lihtne on üle saada, kui sa saad teada midagi ebameeldivat tema kohta. Midagi, millega sa ei suuda leppida. Et teised naised või mis iganes. Võid kindel olla, et mingi kamm kindlasti kuskil on, keegi pole ideaalne. Minu uhkus ei luba, et minu kõrval veel keegi on. Kui ta nii jobu on, et aru ei saa, et ma olen parem kui too teine (õigemini meid ei saagi võrrelda), siis mingu pikalt.
Ja kui sa oma otsuses kindel oled, siis ehk ei suuda ta sind enam sisse mässida. Kuigi ta üritab. Ma ei saagi aru, on see mingi sportlik huvi, vaadata kas saab, mida tahab.
 
skorpion 24. jaanuar 2004, kl 20.22


kas siis siin teisi mehi polegi,kui ainult need kuradi fucking neitsid?????
 
neitsineiu bertha 25. jaanuar 2004, kl 06.14
alatu laim :))

neitsid pole üldse sellised pahad pedandid ja kuivikud :D olen ka ise neitsi ja võin öelda, et teen nii mõnelegi lõvile, skorpionile või jäärale silmad ette. kuid samas - iga inimene on erinev.
tõsi - võin öelda, et horoskoobid lähevad mõnikord täide - aga see sõltub ennekõike kuu asendist sünnihetkel e. tõusumärgist, milline inimene on.. mina näiteks tugevate lõvimõjutustega väga skorpionilik (tõusumärk nimelt) neitsipiiga.
enne, kui hakata sodiaagimärke "mustama" tuleks läbi lugeda ka antud isiku teised mõjutavad tähemärgid ja siis sellest vastavalt ise midagi kokku järeldada. esimesel kohal on sinu päris märk, siis tõusumärk ja siis see, mis mõjutused su päeval on... ei oska väga üksikasjalikult seletada, aga ma loodan, et põhimõte sai selgeks.

ja mis puutub mehest üle saamisesse... siis - mees on mees :) kuid võin anda natuke nippe. mul endal ka mees neitsi :) (meie kooselu on taevas, millele olen ise natuke põrgut sisse toonud)

1. mängi haavamatut. üks päev lihtsalt jaluta temast mööda, nagu oleks ta õhk. usu - seda ta ego välja ei kannata ;)
2. tekita temas uuesti huvi enda vastu, kuid flirtides. ära saada otseseid signaale.. mis siis, et olete v-o kaua koos elanud - värskust toob see siiski.
3. oled lõvi, või ei ole?? pane mängu oma šarm.. neitsitele mõjuvad silmad - hinge peegel ja tunnete raamat.. rõhuta silmi!!
4. kanna musta värvi, natuke kinnisemat ja viktoriaanlikumat stiili kleiti kui kuhugi välja lähete.. tea, et see tõmbab ligi - müstika... aga ON nii.. usu ;)
5. neitsi mehele meeldib, kui teda kiidetakse.. kuid ära liialda!

kui suudad seda teha - siis on ta sinu... ja kuula nüüd - kui temast tõesti lahti tahad saada, siis selleks ajaks on su ego ka piisavalt kasvuruumi saanud (said ta ju ometigi tagasi) - väntsuta teda sama moodi.. ja siis katkesta suhted.

nii lihtne see ongi :)
 
mailis 25. jaanuar 2004, kl 22.57
hähh. 5 aasta läheb ja ikka mõtlen talle veel. hea öelda, et get over it! aga ei saa ju nii lihtsalt...
 
((:):) 26. jaanuar 2004, kl 20.22
Juba läheb 2a ja ikka üle ei saa.Olen ikka veel üksi tänu temale.Viiiiiiiiiiiiiiiiiihkan seda neitsi m rotti,vihkan ja jälestan.Ära kunagi te tegemist selle neitsiga.Mul on veel nii valus ,valus ,valus---------------------------------------------------------------------------valus.
 
mariahhsh 23. mai 2019, kl 00.32
Tere kõigile!
Ma olen Maria, kes elab praegu Tartus. Ma olen praegu lesk kahe lapsega ja ma olin märtsis finantsolukorras ja ma pean refinantseerima ja oma arveid maksma. Üritasin otsida laene erinevatelt laenuettevõtetelt nii era- kui ka ettevõtluses, kuid mitte kunagi edukalt, ja enamik panku lükkas minu krediidi tagasi. Aga nagu Jumal seda oleks, tutvustasin ma Jumala mees erasektori laenuandja, kes andis mulle 80 000 euro suuruse laenu, ja täna olen ettevõtte omanik ja mu lapsed teevad seda hästi, kui peate võtma ühendust mis tahes ettevõttega, kes soovib tagada laenu tagatiseta, krediidi puudumise kontroll, mitte-allkirjastaja, kellel on vaid 2% intressimäär ja paremad tagasimaksekavad ja ajakava, palun võtke ühendust Dante Paolaga e-posti teel: dantecooperativehelp@hotmail.com Ta ei tea, et ma seda teen, kuid olen nüüd väga õnnelik ja otsustasin lasta inimestel teda rohkem teada saada ja ka ma tahan, et Jumal teda rohkem õnnistaks. Saate temaga ühendust võtta: e-posti aadressil: dantecooperativehelp@hotmail.com kiireks vestluseks või whatsapp / +35677926593

Tänan
Maria
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!