Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
veevalaja-mees
 
n 08. aprill 2004, kl 12.02
Minu mees on veevalaja. Oleme koos elanud 6 aastat, aga ta on minu jaoks ikka veel täielik ristsõna-mõistatus.Mitte iial ei saa aru, mida ta tegelikult tunneb, mõtleb, arvab...Vahel tundub, et me ei sobi üldse kokku (mina olen skorpion), aga lahku mindud me ka ei saa.Kõige rohkem häirib mind tema tuimus voodis, eelmäng on tema poolt olematu ja üldse ei huvita teda seks eriti. Temas nagu seda tundelisemat poolt polekski või ei julge ta seda välja näidata...? On kellelgi veel suhe tüüpilise veevalajaga? Millised nad on?
 
N27 08. aprill 2004, kl 13.16
Minu vv voodis väga hea. Aga tundeid ei julge teiste ees välja näidata. Tänaval temalt naljalt ikka musi kätte ei saa. Kodus aga supermusitaja.
 
skorpion 08. aprill 2004, kl 13.44
mul sama lugu, et ega eriti VV mees oma tundeid ei näita. Ise olen suur musitaja-kallistaja. Voodis ta ka suht tagasihoidlik, tal ei ole vist suurt huvi sexi vastu.
 
mary 08. aprill 2004, kl 14.04
elasime koos 18 aastat (ise olen skorpa)...algusest peale olid lahkhelid...nüüd on mul kõrval skorpa...algusest peale täielik klapp igas mõttes...loeme teineteise mõtteid...
kahju, et elust nii palju aega sai kulutatud lihtsalt närvide kulutamisele...aga lõpp hea kõik hea :)
 
nii õnnetu 08. aprill 2004, kl 15.03
tunnnetest jah juttu ple ja üldse ei kipu sellistest isiklikest asjadest rääkima... koguaeg peab fun olema ja kui tuju paha, sis ürita üle olla ja mitte välja näidata! täitsa haige... lihtsalt sära ja ole ilus ja kui tuju tuleb, sis ta võtab ühendust... vastikult üxkõikne suhtumine! ise muidugi väidab vastupidist ja vihastab, kui ma talle selle kohta mingi märkuse julgen öelda. aga mina nii ei suuda...
 
vv naine 08. aprill 2004, kl 15.26
Mul mees vv, absoluutne teineteise mõistmine, ühised mõtted, tunded, kommentaarid. Sex on suurepärane.....vaheldusrikas. Oskab üllatada nii sexis, kui ka muudes asjades.
Aga kohati on nagu titt, lihtsalt jookseb kokku tal midagi ja siis ei suuda absoluutselt mõtteid koguda ja end väljendada.
Kommunikatsiooniprobleemide (naginate) korral kompromissialdis.
Totaalne enesevalitsus, emotsioonivaba, iseseisev.
Armastab, kui hellitatakse, musitatakse....... kiitma peab ja enda poolt peab teatavat ema-hoolitsust üles näitama.
Aegajalt tuleb talle meelde tuletada, et olemas oled. Mina näiteks ütlen otse, et ma tahan täna sinu tähelepanu endale 100%
 
oktoobrilaps 08. aprill 2004, kl 16.36
vv mehega suhe viis aastat,ise skorpion.Tuimavõitu on minu vv küll, ise tuline tema soe.Seksivärki algatan rohkem mina,ta tuleb kaasa küll.Emotsioone vähevõitu ,kinnine vahel kisu sõnu nagu tangidega,nüüd olen harjunud.
 
vv 08. aprill 2004, kl 22.05
Tunnistan üles, olen veevalaja mees ja ma tõesti petan oma naist. Teistmoodi ma elada ei saa!!
 
ohoh 09. aprill 2004, kl 23.39
kas vv mees tõesti suudab oma naist petta?
 
DeLeon 10. aprill 2004, kl 10.58
Suudan küll petta, kuid siiski juhul...kui midagi on oma suhtes korrast ära. Kui ikka partner muutub jahedaks igatepidi..siis jah...

Enda kui veevalaja kohta veel nii palju, et jah, oleme yksikud uitajad..kui huvi kaob...kaome...kuid kui tekib tõsine tunne...siis elame ka selle nimel.
 
puma 10. aprill 2004, kl 13.40
to: DeLon

olen kyll ise vv-n aga su viimane lause om kyll 110% 6ige.. st ka minu kohta..
 
milky 10. aprill 2004, kl 16.29
mul tuleb lausa pisar silma kahte viimast kommentaari lugedes, ühesõnaga pole mul mingit lootust enam oma VVút nunnukesega (M, tema käitumine küll ei näita, et elab selle suhte nimel, pigem vastupidi...kadunud on...milky läheb ja ulub ennast korralikult tühjaks ja hakkab uut vv otsima, tõmbab kohe miskitpärast nende poole...
 
Jaanuar. 10. aprill 2004, kl 17.17
DeLeon ja puma. Ühinen teie arvamusega 100%. Kuna olen ise vv mees.Kui mul ikka kehv tuju on siis ma lihtsalt ei räägi ja ei aita siin tangidega midagi.Oma probleemidega teisi ei koorma. Kui naine ikka voodis külm on siis lihtsalt petan teda ja kõik.
 
viu 10. aprill 2004, kl 19.45
mul kallikene veevalaja, aga mulle tundub et veevalajad mehed pole seksist üldse huvitatud, kui siis väga harva....ja ise ta ei väsi korrutamast, et teda sex ei huvita
 
Jaanuar 10. aprill 2004, kl 20.02
Kuule viu!? Ma kah tulihobuse aasta veevalaja aga näe Naine sõimab mind kogu aeg täitmatuks 7x nädalas. Pealegi on ta ise nagu laip voodis ei mingit eelmängu tema poolt ega midagi. Kui ise talle vähemalt pool tundi eelmängu olen teinud ühepoolselt siis tahes tahtmata viskab kopa ette ja lähed ning petad teda ja kogu ooper.
 
böö 10. aprill 2004, kl 22.04
mina ütlen et veevalaj mehed kõlbavad ainult armukesteks- voodis on super. aga suhet enam ei taha.
 
Jaanuar 10. aprill 2004, kl 22.12
Tead ! Sul on õigus. Parem hakkan armukeseks siis probleeme vähem.Naised kus te kõik olete ma ei maga ???
 
mhm 11. aprill 2004, kl 11.35
tuttavalt vv-mehelt küsisin lõppeks otse, et mõnikord oled nii ääretult armas, et enam paremaks minna ei saa, teinekord kaod kuhugi jäägitult - isegi kui välja ilmud, siis oled kuskil kaugel. ta ütles samuti,et ongi nagu kaks inimest - kui hea tuju, siis jagub seda ka teistele - kui kehvaks tõmbab, siis kaod urkasse. ma saan tegelikult sellest mõttest aru, sest ise teen niisamuti (kuigi sünnipäeva pean süda suvel). ühesõnaga - ääretult armas on kui (jutt mitte ainult vv meestele, aga ka teistele) julgete usaldada partnerit ning välja öelda, et ongi ääretult kehv olla moment. kui mind nii usaldataks, siis oleks see ääretu tunnustus - ainult selle usalduse peab välja teenima (nii ju ei käi - usalda NÜÜD!:)
 
DeLeon 11. aprill 2004, kl 22.24
Milky kle...vaata veevalaja mehega on siuke jama...et kui ta kaob...ja ei anna endast märku...siis enamus juhtudel kaobki ta jäädavalt. Ju siis sa ei old enam huvitav tema jaoks.

Teiseks...kaob veevalaja vahel minema ajutiselt ka ehk sellepärast, et näha et sa temast ikka hoolid ja ise temaga yhendust otsid. see niinimetatud igatsusetekitamise efekt.

Sexiga on näiteks minu puhul nii, et tahan ikka seksida küll. Aga seks on nauditav vaid inimesega, kelle vastu on iha ja tunded. Juhuseks ei paku midagi. Lisaks veel see, et naine peab meie jaoks aktiivne ja huvitav olema. Kui on ikka passiivne "lame ruberoid" ja tekitab meis töösipelga tunde...siis otsime seda vinget seksi mujalt.
 
DeLeon 11. aprill 2004, kl 22.27
Tahaksin lisada veel ühe omaduse, mis puudutab tundeid ja nende välja näitamine.

Mina, kui veevalaja näitan välja tundeid..kui need on olemas tõelised.

Kui ma ikka ei armasta, siis ka ei hakka valetama ja teesklema tundeid. Ei suuda lihtsalt teeselda.
 
to DeLeon 12. aprill 2004, kl 08.12
good for you!
 
to DeLeon 12. aprill 2004, kl 08.34
Mul üks küsimus sulle DeLeon ja äkki oskab keegi teinegi vastata. Miks te (ilgelt suur üldistus, aga foorum selline) vv mehed sellisel juhul kui teiste tunnetega mängida ei taha teist rahule ei jäta, vaid ikka ja jälle siis välja ilmute kui seda kõige vähem oodata osatakse (seetõttu ma ei taha sus asjatuid lootusi äratada milky, aga sa ära väga looda, et oma kallikesest enam midagi ei kuule)? täiesti siiralt küsin (sest küsimuse toon võib olla vihane, aga pole seda mitte): kas mingi konkreetne "jäta rahule", "pole huvitatud" jne. vastus ei kuulu teie sõnavarasse?
 
DeLeon 12. aprill 2004, kl 10.23
Vat ei oskagi selle küsimusele päris ammendavalt vastata, kuna inimese eripära ei sõltu vaid sodiaagimärgist.

Üldjuhul ma ei ütle kunagi otse, et "jäta rahule" vms, et mitte haiget teha inimesele, kes on minusse kiindunud..kuid mina temasse mitte. Samas jah, tunnistan ka seda, et lihtsalt kadumine mittemidagi ytlemata teeb tegelikult veel rohkem haiget.

Arvan, et veevalaja ilmub siis taas välja, kui leiab, et sinu juures on ikka parem kui mujal. Loodab, et ehk nyyd on midagi teisiti, aga kui taas midagi häirima hakkab...kaob taas. Tobe kaspole?
 
to DeLeon 12. aprill 2004, kl 11.02
Tegelikult tobe, aga kui nüüd sodiaagid välja jätta, siis on omane teistelegi kui ainult nö. vv-dele. ainult, et päris välja ei ilmuta, aga põetakse vai´mus edasi:) ilusat päeva sulle ja aitäh
 
DeLeon 12. aprill 2004, kl 11.47
No võtke heaks.

Tegelt on see suhetevärk üldse üks kummaline ja keeruline pärusmaa, olenemata siis tähemärkidest. Ma ise olen kõrvuni armunud juba poolteist aastat lõvi naisesse, kuid siiani ei saa aru, kas sellest tuleb midagi või mitte. Kaks kõva kivi mõlemad...

Igatahes edu sulle veevalajamehe taltsutamisel ning kui tekib küsimusi, on mu mailiaadress ka seal kusagil:)
 
to DeLeon 12. aprill 2004, kl 12.00
Jah ja ma lõvi naisena olen poolteist aastat armunud ühte veevalajasse ja mitte ei saa aru, mis värk on - et lõppeks kord see jama üht või teistmoodi. edu sullegi:)
 
DeLeon 12. aprill 2004, kl 13.44
Kuradima tuttav teema. Hingeline klapp on, yhised huvid on, lisaks väga hea seks, kuigi harv. A vahel kisub kismaks ka...

Kuid naerame ja imestame juba isegi, et koos oldud ei saa ja teineteiseta ka mitte. Saaks siis aru, mida värk:)
 
n 12. aprill 2004, kl 15.17
Aga ma ei ole voodis külm, vastupidi, mina tahan rohkem kui tema.Kuid mind on ära tüüdanud algataja roll, ta vihjab, et midagi võiks olla, aga kui mina eelmänguga ei alusta, siis jääbki asi ära.Miks ta mehelikku initsiatiivi ise üles ei näita?Mul pole ka tahtmist aastaid teda näppida kui tean juba ette, et tema samaga ei vasta.Keelekat teeb ta küll hästi, aga mind ei eruta enam see ka.Tahaks silitusi, kallistusi, suudlusi... mitte muumiana lesivat meest.
 
to DeLeon 12. aprill 2004, kl 15.23
nonii oskad sa siin ka aidata või? (ma mõtlen autorit oma murega). mulle annaksid sa kuldse vihje,et mis teiesugustele meeldib (kui üldse saab siin sexi ja tähtkujuvahel paralleele tõmmata) ja teist naist aitaksid sa hädas:) kuigi on minu arust ühiskond sellega mõnusa karuteene teinud,et initsiatiivi meeste pärusmaaks tituleerinud (mis ei tähenda seda, et ma su murest n aru ei saaks - kogu aeg algataja ja susija on tõesti tobe olla ja nukker samuti. tekib tunne nagu lohistaks kelgunööri järel
 
n 12. aprill 2004, kl 15.45
Ma olen temaga sel teemal nii palju üritanud rääkida, aga ta ainult kuulab ja ei vasta.Ongi vait või võtab teise teema.Vahepeal arvasin, et tal on teine, on ju suht-imelik kui MEES seksist eriti ei huvitu.Võib-olla on ka, mul ükskõik.Nii talle ütlesingi: kui tahad minna, siis mine, mina sind taga nutma ei hakka ja kavatsen endale ka teise leida.Ainult mina olen niipalju aus, et ütlen sulle otse, et ma seda teen. Mees ikka vait, midagi vastu ei ütle.Ostsin sahtlitäie uut pesu ja ignoreerisin meest kaks nädalat(ega ta ise midagi ei üritanud, mina ka mitte).Ostsin uue miniseelikuga kostüümi ka ja koos mehega välja minnes ainult seda kandsingi, kuigi ta porises, et olevat külm j.n.e.Nüüd vahib mind nagu vasikas uut aiaväravat ja on kahtlaselt sõbralik, nädal aega oli kuidagi mõtlik...ei tea ,kas tuli hirm(ja arm), et jääbki minust ilma?Kas vv on võimeline piinlema aastaid ilma armastuseta ainult laste pärast?Temaga rääkimine ei anna tulemusi, vastuseks vaid vaikus...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!