Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Külmad kaljukitsed
 
jäärN 17. juuli 2004, kl 12.50
Kaljukitsed on tõesti kivist (kaljust). Mulle meeldib juba pool aastat üks kaljukitse märgi esindaja, oleme käinud koos pidudel, matkal, plaanid olid suvitama minna. Tunnetest polnud siiani kumbki eriti rääkinud, kuigi ükskõiksed pole me kumbki. Mina olin see kes otsa lahti tegi. Ja tema ainuke vastus minu südamepuistamisele oli "Ah-ah". Lihtsalt, ilma emotsioonideta ah-ah. Ei ölnud ei ega ja, kuulas mind ära ja ütles "Ah-ah". Kujutate ette? Ma olen praegugi veel nii vihane, et lööks kedagi! Tuimad tükid!
 
haldjas 17. juuli 2004, kl 13.01
Ei ole tuimad,vaid kinnised.Tuleb osata ka Kaljukits rääkima panna.Tegelikult on neil soe süda ja on kindlameelsed.
Oma kogemus.
Ära kaota lootust!
 
vähikene 17. juuli 2004, kl 14.05
Kaljukits nüüd küll külm ei ole! Ainuke asi, et jah kinnine. Kui rääkima saad siis enam tagasi teed ei ole! Aga sellega peab harjuma, et ta ei räägi ta tegutseb :)
 
SÕNN 17. juuli 2004, kl 23.07
Ma tean milles point......kaljukits muutub soojaks siis kui sa talle tõeliselt meeldid.... ära muidugi lootust kaota ta võib alguses selline tunduda ..ma arvan... kuigi minu armas musike mees on kaljukits ja ta oli tsipa tagasihoidlik samas edasipüüdlik... ei tea.. EKS AEG NÄITAB SINUL..? Mis iseloomuga sa ise oled tüdruk....siis saan rohkem aidata..??????????????
 
selle soo esindaja 18. juuli 2004, kl 09.05
Olen ise kaljukits ja ei ütleks et nad nii tuimad on.
Asi lihtne- kaljukits ei lase endale nii lihtsalt kedagi lähedale ja ei usalda kedagi ka kohe.Ta ei talu petmist ja solvamist.
Ja kui leiab kellegi , siis pukemaks ajaks.
Ta ju truu loomake ja sihikindel, keda nii kergesti rajalt maha ei võta.
Ja kui asi solvanguteni läheb , siis ta lööb sarvedega ja päris kõvasti
Edu teile kes tahavad kitsedega tegemist teha!
 
simba 18. juuli 2004, kl 12.10
Minu kitseke oli ka alguses kinnine ja ei lasknud endale ligi, aga nüüd on hoopis teine inimene.Kõiki ta oma südamesse ei lase.
Võõrastega käitub külmalt ja ükskõikselt.Kui oled tema südame võitnud, siis ei ole armastavat / hoolivamat meest, kui kaljukits - mees. Varuge kannatust ja ehk oled just sina see õige, kelle ta laseb oma südamesse. Väga valiv on ta ka.
 
tige nugis 18. juuli 2004, kl 21.33
ojah, solvuvad küll hullupööra. Mina just oma musikese egot haavasin täiesti kogemata ja nüüd ta lihtsalt ei räägi minuga. Annab andeks küll, aga pärast mõningast sinupoolset sebimist ja pingutust. krrdiii tüütu värk! Mis puutub kinnisusse, siis alguses tundus lausa koomiline see mees. Mitte midagi enda kohta ei avaldanud. Tunnetest rääkimine..?haa-haa.
 
katu 18. juuli 2004, kl 21.54
oijaa, tuim see mees nüüd kohe kindlasti pole; oota lihtsalt natuke...aega lihtsalt võib see tema sulatamine võtta...aga see-eest on kooselu temaga oluliselt siiram ja "päris" kui mõne libekeelsema tüübiga...endal väga hea kogemus meeskitsega! Tundus teine jah alguses hästi kinnine ja hirmutav aga ma olin kannatlik ja see tasus ennast ära ja vägagi....
 
diamond 19. juuli 2004, kl 11.23
Muig. Ma loen jälle järjest rohkem et need kes on kaljukitse enda elust välja puksinud , hakkavad teda varsti tagasi igatsema. Can't live with him and can't live without him. Hakkavad vististi kaljukitse praktilisest meelest puudust tundma ja on selle nimel nõus leppima , et complimentoseid ei tule nagu oavarrest. Ma ise (astlamärgiga , siis scorp) loen mõnikord neid pärastiseid ahastamisi ja õhkamisi ja hoian oma kitsekesest sellevõrra kõvemini oma sõrakestega kinni.

Kunagi üteldi mingis horoskoopide foorumis nii - kaljukits peab kõigepealt vastaspoole tunnetes selgusele jõudma , siis jõudma iseenda tunnetes selgusele ja siis veel teie mõlema tunnetes kah , enne kui midagi teeb või ütleb. Aga kui ta siis tegudeni jõuab , liigub ta edasi üsna vääramatult ja ümber veenda teda kerge ei ole. Kõige hullem mis siis saab tema jaoks sellel ajal olla , on see kui ta korvi saab. Seda juhtub ainult harva , just sellepärast et ta nii kaua enne avanemist kaalutleb. Külm ei ole kaljukits küll üldse kohe mitte. Aga ega ta huupi ka midagi ei tee ega ei ütle. Kui tema käest "Armastan sind" ära kuuled , siis 95% tõenäosusega mõtleb ta seda nii tõsiselt , et lahutab ainult surm. "Ah-ah" on ju tegelikult üsna palju öeldud , tavaliselt nad lihtsalt nohisevad ja on vait kui keegi nendega tunnetest räägib , aga nad ise veel kahe-vahel on. Õigel teel oled Jääraneiu, lihtsalt kannatust on vaja. Kui sa talle ei meeldiks , siis oleks ta juba vaikselt kadunud olnud.
 
diamond 19. juuli 2004, kl 11.40
Mõni kaval vihje ka sulle, Jääraneiu. Minul need kitse endalevõitmise ajal toimisid.

Küsi temalt praktilistes küsimustes nõu. Nad on kaine mõtlemisega ja teavad üsna palju , halba nõu nad ei anna. Aga nad hindavad seda kui nende arvamust küsitakse , see on nende egotripp.

Palu abi , just igasugu olme teemadel nagu lambi lakkeriputamine või pildi seina peale panek või ükskõik mis asi , mis on seotud praktilise tööga. Kui ta on sinust huvitatud , siis ta jookseb või jalad rakku , et sulle kasulik saaks olla. Ta ongi rohkem tegudeinimene ja sellised väikesed abistamised on tema jaoks sama mis mõne teise mehe puhul mererannal käest kinni õhkamised. Kui sul midagi ripakil ei ole , siis mõtle midagi ripakile ja kutsu teda appi , talle meeldib kui teda hinnatakse. Mulle meenub endale , kuidas ma ükskord lõin lambipirni laes katki et siis teda kutsuda pirni jäänuseid välja keerama. Praegugi veel ajab meenutamine jälle naerma.

Ole temaga aus. Kui ta aru saab , et sa talle valetad siis on üsna lõpp. Kui ta sind just meeletult ei igatse või ei hooli , siis keerab ta kannapealt ringi ja läheb alatiseks. Loota et ta selle unustaks ei maksa. Nad ei unusta. Ükskõik kui valus tõde ka ei oleks , ütle talle ja ta peab sinust selle eest palju rohkem lugu. Õnneks on neile päris palju tolerantsust ja mõistmist antud.

Jõudu sulle, Jääraneiu! Kaljukits on lastele hea isa! :-)
 
eve 19. juuli 2004, kl 15.35
kaljukits- naised on kahjuks vägagi külmad ja litsakad ( vähemalt need 4, keda mina tean )aga mehed seevastu truud ja partneri eest hoolitsevad. ja veel- minu väike 8- aastane kaljukits- mehehakatis väljendab juba praegu oma ülimat rahulolu öeldes "aa..ah-ah! " :-))) mõnikord küsin, et kas see ongi kõik ja tema ainult muigab. endal selline nägu peas, nagu mõistaks ja teaks palju rohkem, kui välja näitab
 
Siina 19. juuli 2004, kl 16.37
Ise oled külm, eve. Kits külm küll ei ole.
 
liuliu 20. juuli 2004, kl 12.42
aiai, diamond,sa panid täiega täppi; pean neid kavalaid nõuandeid silmas siis. Mul on vägagi lootustandev seis ühe megaarmsa ja megatarga kitsmehega ja no see aitamise-nõuandmise asi ikka töötas väga.....:) Siiralt temalt nõu palumine on tõeline pai talle....ja see ei tähenda, et ma nüüd mingil räigel meelitamise-lipitsemise teel oleksin; ta lihtsalt on nii kuradi tark ja nutikas ja praktiline ;)
 
Jonny 22. juuli 2004, kl 12.26
Kaljukitse naised on väikeste silmadega litsikesed.
 
Kitsik 24. juuli 2004, kl 21.28
)8-) MInul on küll suured silmad ja litsakust ei ole täheldanud. Olen aus ja truu. Välja vihastada mind muidugi ei maksa.... lasen sarved käiku.
 
... 17. juuni 2016, kl 13.55
Lasku keegi nüüd sarved käiku, et upitan vanat teemat :D
 
Kaljukits naine 17. juuni 2016, kl 21.52
Külm olen enda jaoks mitte midagi tähendavate inimestega, ei näe põhjust kõigile ülevoolavaid tundeid lihtsalt näidata, selle osaks saavad need vähesed, kelle ise olen välja valinud. Kedagi endaga olema ei sunni, lihtsalt oleks hea, kui ei jäädaks edasi-tagasi pendeldama, otsustusvõimetuid inimesi ei kannata :) Litsideks on hea sõimata, eks mis endas olemas, seda teises ka nähakse, silmad ei ole väikesed vaid päris suured :)
 
Sinn 18. juuni 2016, kl 22.38
Mind jooksutas kits 2 aastat, lõpuks soovis kokku saades ainult mürada ja katsetada igasuguseid perverssusi. Aga kui ta vaba oli, siis ütles, et tahab natuke vaba olla ja sõoradena käituda. Paar päeva hiljem nähti siis ühe neiuga suudlemas mingil üritusel. Mulle ütles tõsimeeli, et seltskonnaga koos filmi vaatamine ei ole ju suudlemine (ehk siis valetas). Hiljem Suhtles ikka edasi ja kirjutas jne. Arusaamatu värk.
 
Noh jah 19. juuni 2016, kl 21.18
Olin minagi armunud KK mehesse. Ka tema oli mind "märganud". Tundus hoolimatu,ülbe - täielik mõistatus. Lõpuks ei pidanud ma enam vastu ja ütlesin otse, et ta meeldib mulle väga. Selle peale naeratati ja öeldi "noh-jah".
Sellest on möödas juba mõni aasta aga ei möödu päevagi mil ma talle ei mõtleks.
 
kk naine 21. juuni 2016, kl 00.06
to noh-jah, ilmselgelt ei olnud tema huvi sinu vastu sama suur ja ega midagi paremat õelda ei oskakski kui naeratada...

Ma ei oska oma tundeid väga hästi välja näidata, ma hoopis püün kasulik olla ja aitada. Kui keegi meeldib, kardan väga haiget saada, hing on väga õrn, tundeid on palju ja need mõllavad sees, väljast näha ei ole. Kui olen väga armunud võin olla väliselt ka täiesti jäine, ise kannatan pärast, aga hirm kaotada kontrolli, ehk siis ennast, on suur.
 
Kk naine 25. juuni 2016, kl 12.37
Põhiline on teada seda, et ükski kaljukits ei hüppa vette tundmatus kohas, selle koha pealt on nad suht ettevaatlikud, pragmaatilised. Enne avameelsusega katsetamist, peavad nad seda inimest enne piisavalt tundma õppima. Tunnete väljendamine on kaljukitse jaoks suur katsumus, sest puise kõrgi välispinna all on suht habras, üksildane ja ebalindel sisu. Pessimism ja depressiivsus on samuti Saturni laste sagedane külaline.
 
Kaljukits naine 25. juuni 2016, kl 13.29
Ei pea end ei hapraks, puiseks ega ka üksildaseks, aga lähtun põhimõttest, et parem olen üksi kui enda jaoks halvas seltskonnas halbade inimeste keskel. Mul ei hakka enda seltsis kunagi igav. Aga need inimesed, kelle enda jaoks olen välja valinud, neid ei reeda ja nende jaoks vähemalt püüan alati olemas olla. Pessimism ja depressiivsus minule kindlasti omased ei ole, aga sellistest inimestest, samuti õelatest ja kiuslikest ning väiklastest hoian kindlasti eemale. Samuti ei sunni kedagi endaga koos olema.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!