Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
veevalaja mees ja lõvi naine?
 
lõvike 25. oktoober 2004, kl 15.43
Kuidas sobivad omavahel?
Tänud ette..
 
Seeneke 25. oktoober 2004, kl 15.47
ei ja veelkord ei
 
Katriin 25. oktoober 2004, kl 15.53
noh, 8 aastat koos oldud. esimesed 2 aastat olid rasked - lõvi tulisus ja veevalaja kaine meel ei tahtnud hästi ühe katuse alla ära mahtuda. aga praegu valitseb suhetes ülim idüll ja harmoonia ning lõvi on leppinud - käib oma tulisust mujal ja teiste peal välja elamas :)))
 
lõvimutt 25. oktoober 2004, kl 19.09
Mul ema lõvi ja isa veevalaja. Elasid koos kuni surmani ja oli nii põrgut kui taevast. Riidlesid, et maa must ja hoidsid üksteist nii väga. Ema jäigi põdema peale isa surma ja ühel päeval suri tema ka. Kogu aeg nad olid koos, kui isa oli eemal, teadis ta, kus isa on ja kui ema eemal, teadis isa, kus ema on. Esimene asi küsida kui kumbki koju tuli ,oli, kus isa on või kus ema on.Suurepärane abielu eeskujuks võtta, aga kas meie oskasime seda...
 
Kata 25. oktoober 2004, kl 22.19
Raske!! Kui suudad palju alla neelata ja enam-vähem kõik teise otsustada jätta, siis anna minna. Edu!
 
vesine tädi 26. oktoober 2004, kl 09.26
Meil on küll teistpidi - lõviM ja mina, kuid sobime suurepäraselt. Lõvile tuleb ainult aeg-ajalt meelde tuletada, et ta pole siin ilmas üksi :o)
 
Anselika 16. juuni 2018, kl 12.22
Nuu mina olen lõvi ja poiss sõber on veevalaja. Meil on palju tülisi aga me ei lähe kunagi eriti tõsiselt riidu me lihtsalt saame hakkama yks teisega. Mulle meeldib tema juures see et ta on iseseisev kui mõni teine mees. Me ei tikku ka väga yhksteise murdesse ega ka sellese aega kui me just teineteise nina all pole. Me saame aru yhksteise soovides ja sobime mõistuse ja käitumise järgi megalt hästi kokku.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!