Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
solvunud vähk mees
 
marju 08. november 2004, kl 14.36
Ütlege, Teie, vähitundjad. Kas vähk mees võib niiviisi solvuda, et vaatamata sellele, et hoolib naisest väga katkestab suhtlemise temaga täielikult? Kas siis on veel lootust, et ta ikkagi igatseb nii väga, et tuleb millalgi tagasi? Või kas võib olla solvumine põhjus miks väga kuumal suhteperioodil, kui kõik on veel lahtine, aga tõmme on vastastikku nii tugev et tapab ja koos olles ununeb kõik muu ...
kas võib olla, et ta solvub nii, et ei võta enam ühendust?
Kas siis maksaks mul temaga ikkagi ise ühendust võtta kuna igatsen ta järele NIIIIIIII väga :(
või on see rong pigem läinud. Kes oskaks aidata ?
 
monsu 08. november 2004, kl 14.48
võib küll. aga samas - kui ta on tõsiselt huvitet otsib su mõne aja pärast ise üles. siis on vaja hästi siiras olla, ja näidata, et see oli ainult arusaamatus.
 
Ivi 08. november 2004, kl 15.07
Võib küll solvuda ja katkestada suhtlemise. Ei võta ta midagi ise ühendust. Soovitan ise seda teha, saad vähemalt südamerahu tagasi.
 
kah vähk 08. november 2004, kl 15.28
Oleneb millega ja kui rängalt solvasid. Vähk võib selja sirgu lüüa küll ja mitte suhelda. Aga kui huvi on ka sinupoolne, võta kindlasti ühendust. Ta pole pika vihaga.
 
vähinärak 08. november 2004, kl 15.38
armastab... aga kui on pähe võtnud, et nn.supp jahtus ära- siis läheb !
 
vähi naine juba ligi 10 aastat 08. november 2004, kl 16.43
Kui olete rängalt tülli läinud ja sa oled tema juurest minema kõndinud, siis tema sinuga lepitust otsima ei tule ja nii võite lahku jäädagi. Kui aga ise ta üles otsid ja asjad selgeks räägid, võib teist saada maailma sobivaim paar elu otsani hoolimata sellest tülist.
 
sufi 08. november 2004, kl 16.46
Kõik sõltub sellest, kuidas vähkmeest solvata. Aga reeglina jah, hoolimata, et vähk kedagi väga-väga armastab, võib ta ukse kinni tõmmata ja lahkuda. Lihtsalt ära, mõnikord kaugele. Et ise olla.
Seetõttu on suhtlemisel vähiga kõige vajalikum oskus mõista, mida suust välja tulla lastakse.

Tihti satub naine omas mõtlematus emotsioonidetulvas käiku laskma sõnu ja neid mõttetult tulistama kui kuulipildujast. See on suhtes vähki kõige rumalam samm, mida keegi üldse teha võiks. Tulemused on ettearvamatud.
 
vähi naine 24 aastat 08. november 2004, kl 17.42
vähk solvub mille peale iganes. ja las ta olla. kui ei tule enam siis head teed! enam küll ei põeks sellise saasta pärast nagu vähk mees!
 
jorss 09. november 2004, kl 10.24
no läks oma naise juurde tagasi, sa otsi nüüd endale uus.
 
urr 09. november 2004, kl 10.51
olen vähk-meest aastaid pikalt saatnud, küll sõnadega solvates,
küll meelega halvasti käitudes,
ta vihastab ja solvub küll, aga hakkab mingil ajal jälle peale pressima
kokkusaamist ja tahab kingitusi teha. Jube tüütu!!!
nii et, kui ikka meeldib ei näi miski takistavat.
 
vähklanna 11. november 2004, kl 14.16
no muidugi solvub, aga ära kohe hakkagi uurima, mille peale - vähk solvub kõige peale, mis näha.
ja tõsi on, kui talle meeldid v oled hingesugulane, siis leiab kindlasti kavala võimaluse tagasi tulla. lootes muidugi, et mitte ahistama oma järjekindlusega.
kingitustega aga tuleb leppida - ei ole suuremaid kinkimishulle kui vähjad:)
 
vähja tiit 12. november 2004, kl 07.57
Oleneb, kuidas te lahku läksite... Kui sul tekkis keegi teine, kes pakkus vähjast rohkem huvi, sa varjasid seda vähja eest, kinnitasid, et ikka vähjake on armsam ja kallim - samal ajal flirtisid teisega ning vähk sellest teda sai - petmist ja truudusetust vähk enam naljalt ei andesta. Vähipoiss ise truu, lausa rumalalt kiindunud on. Klammerdub ühte inimesse ja enam lahti ei lase ka. Solvumine võib meil tulla jah hetkega, aga tugevamatel ja vanematel sõralistel läheb see ka kiirelt üle (eriti hindab vähk seda, kui teine oma veast ise aru sai ja kontakti/lepitust otsima hakkab - armas sõnum, siiras telefonikõne, soov kokku saada ja asju selgeks rääkida). Nii võib uskumatult palju päästa. Mossitada pole mõtet, vähk solvununa võib teist pikka aega ignoreerida küll.
Kui vähk aga läinud juba on - oleneb, kas tal nüüd keegi teine vahepeal tekkinud. Kui sellega suhe, siis vähike on uuele truu ja sinu võimalused on...mitte eriti head, ma ütleksin, et isegi olematud. Aga võta initsiatiiv oma kätte - helista, saada sõnum: meile väga meeldib probleeme selgeks rääkida. Kui mõlemad tunnistavad oma vigu, on veel kõik võimalik (vähk ennast ekslikuks ise eriti ei taha tunnistada küll, ka ise selline veidi jäärapäine varem). Võtmesõnad on truudus, armastus, sõprus: solvangu ja näkkuütlemise - need neelan alla, aga petmise ...
 
vähinaine 13. november 2004, kl 23.09
vähk nüüd küll truu ei ole! ta petab aga nii osavalt ja valetab nii libedalt, et jääb ise ka oma valesid uskuma! Ja kui üks naine mõnele vähist mehele on kinnisideeks saanud, siis ei laste ta sind lahti, peta, solva või mida iganes! Tüütu! Ahistav! Armukade! Ei soovita vaenlaselegi!
 
heheee 15. november 2004, kl 09.23
To vähinaine:

Ega horoskoopi saagi alati 100 protsenti tõena võtta, absoluutset tõde pole olemas. Kõik on suhteline, nagu ütles Albert Einstein. Asi pigem selles, et erilisele inimesele (kelle suhtes vähk tunneb vaimset sidet, tugevat tõmmet, et just see temake on ainus ja õige) ei murra vähk mitte kunagi truudust. Kahjuks peab tõdema, et Sina siis ilmselt talle see ei ole... Mina küll oma kallile ei valeta, ei peta kah - teised naised mulle korda ei lähe lihtsalt. Võimalik, et Sa oled tema usalduse millegagi purustanud.
 
teadja 02. detsember 2004, kl 23.11
Vahest ei saa arugi mille peale ja mix vähkmees solvub aga oma kogemusest võin öelda, et lase tal vähemalt üx päev oma toas luku taga olla ja magada ning siis võta ühendust. Kui ta ikka tõsiselt armastab, siis ta unustab kõik, mis minevikus olnud on.
Jaana Abella 04. august 2019, kl 18.45
kas sobiks,kui saaksime veidi suhelda?
 
Liisa 03. september 2019, kl 21.16
Vali kedagi muud. See vähi solvuminee on jube. Lisaks ei saa teda ka eriti usaldada, sõna ta ei pea ja see lõputu tühja lubamine tüütab ära. Hea mees , kes lubabki aga on paremaid mehi küll ja küll.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!