Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
draakon kaljukits mees
 
mina 17. november 2005, kl 09.04
hull naistemees. ta kohe peab mitu rauda korraga tules hoidma ja pärast naistekari jookseb järgi ja kõik nutavad,et armastavad teda.
 
teisi 17. november 2005, kl 09.16
ei taha halvasti õelda, kuid kaljukitse järgi nüüd küll keegi ei nuta.hoopis õnnelikud, kui temast lahti saavad.naistemehed on amburid ja kaksikud.egot ei saagi armastada keegi peale tema enda.
 
barbs 17. november 2005, kl 09.37
mina jällegi ei ütle midagi halba. hea ja soe inimene. hoiab, arvestab, kaitseb, aitab, üllatab jne jne. sõbralik ja seltskonnas suurepärane inimene. kohaneb kenasti.

naistemees ja valetaja ka pole. ma olen suslik ja oleksin selle juba välja nuhkinud :D . niiet üks raud tules. aga vat seda ma küll ei tea, kas keegi tal järgi jookseb ja nutab.
 
Elasin koos sellisega 17. november 2005, kl 10.03
...ja ei soovita mitte kellegile sellist kooselu.
On naistemees, suur pidutseja ja seltskonnalõvi, kõik muu on tähtsam kui oma naine ja kodu.Läheb üle laipade oma eesmärgi poole ja vaatab, et ainult endal hea oleks, muu on teisejärguline.
 
samal arvamusel ...eelmisega 17. november 2005, kl 10.21
lisan veel juurde et heidab tuld kui ei saa oma tahtmist ja tema on see kes ise jookseb naistele järgi ja on lendu minemas kui temast välja ei tehta .ära ole endast nii heal arvamusel midagi....
 
barbs 17. november 2005, kl 10.34
mina olen siis koos meeldiva erandiga. tore tõdeda :)
 
ehhh 17. november 2005, kl 11.11
mina tunnen ka üht sellist naistemeest. pruunid silmad ja häädemeestelt:))))
 
aaaah 17. november 2005, kl 12.22
Drakonid on kõik sellised,kahega olen tuttav olnud,kuna ise olen ahv ja tõesti on nad hullumas ahvi järgi nii kaua kui kätte saavad....Esimene draakon sõnn praegu draakon veevalaja. Ise olen kaal.Esimene oli jubbbe ,nüüd ma olen juba "koolis " käinud,ja kasutan oskusi Väga huvitav,väga....Naised õppige ilusaid sõnu külma kõhuga kuulata ja ise ilusasti,mesimagusasti vastata,ja jääda sõltumatuks.Ma vaatan mis saab.Täitsa huvitav
 
2 17. november 2005, kl 14.17
Huvitav,kuidas "pöörata" suhet nii, et kaljukits hakkaks ise rohkem initsiatiivi näitama,kuigi, siin lugedes, tundub, et selle tähtkuju esindajate puhul(kindlasti on meeldivaid erandeid), kipub see juba nagu olemagi nii, et initsiatiiv naiste pool peab olema.
Kuidagi peab ju olema võimalik tasakaal.
Küsin , et kas kellelgi on kogemusi.Mingi naiselik vaist ehk.
 
Elasin koos sellisega 17. november 2005, kl 14.44
Neile tuleb anda meeletult suur hingamisruum, tema teeb seda, mida tema tahab, mida rohkem teda piirata, seda rohkem veel teeb.
Tuleb iseendale leida sama palju huvisid ja tegemisi kui tal.
Mulle tundub, et mida vähem neid tüüdata, neile survet avaldada,seda rohkem tekib neil endil huvi inimese vastu.
Ühesõnaga on nad üks keeruline natuur ja nendega toime tulla raske, sõbrana ja inimesena meeletult vahvad ja toredad, aga suhte tasandil on minul nendega halb kogemus.
 
2 17. november 2005, kl 14.51
No aga juhus, et ei ela koos.Kui elaks, siis tundub küll sarnane mõttekäik nagu sul.Ise ei taha ka ükskõiksust teeselda.
 
rp 19. november 2005, kl 13.19
tunnen ka erandit taolisest naistekütist
 
Draakon Kaljukits. 06. märts 2017, kl 18.54
Tekst on siin v. Ainult, et inglise keelena aga see peaks seletama ära. :) (Link on kõige all kui tahad rohkem teada)

Again, aspects in the birth chart is going to play a big role in compatibility with others, but the sign of Capricorn Dragon is so strong that there are going to be certain traits that stay the same regardless. The first thing to know about Capricorn Dragons is that they are extremely loyal. Loyalty is a big part of their internal code of laws and nothing will raise their ire faster than disloyalty. At the same time, Capricorn Dragons often expect too much loyalty from their friends and family. For example, if a member of this sign get into an argument they will expect all friends and families to side with them, regardless of whether they are right or wrong.

After a few disappointments in the trust department, Capricorn Dragons begin to be more cautious entering into new relationships. They may be gregarious and outgoing, but they will reserve the vulnerable parts of themselves until they are at least fairly certain that they can trust someone else. This can make starting romantic relationships more difficult, but in the end a little caution is good for this sign.

Since Capricorn Dragons attract others so easily, they will have little trouble finding mates, especially those who are equally idealistic. Young Capricorn Dragons aren’t likely to get too serious in relationships, in part because they are already quite serious about their own ideals and ideas. Members of this sign don’t typically marry at a young age and often meet their long-term partners later in life, after they have achieved some of their goals and can settle down a bit.

http://astrologyk.com/zodiac/chinese/combinations/dragon/capricorn
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!