Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Tanel Tatter ja Urmas Sõõrumaa
 
pips 22. november 2005, kl 17.41
Mis tähtkujus on? Mõlemad tunduvad omamoodi väga sümpaatsed.
 
.... 22. november 2005, kl 19.29
sõõrumaa on ambur
 
googlest leidsin 22. november 2005, kl 23.33
Tatter on kaljukits.
 
nonoo 23. november 2005, kl 09.09
Sõõrumaa jättis küll Pealtnägijas lolli mulje, kui seletas, kuidas ta iga päev lehesabade horoskoope loeb ja neid järgida püüab :)). Kersna köhatas, muigas..järgnes kandev paus...ja siis ütles, et ehk keegi seletaks Sõõrumaale, kuidas neid lehesabade horoskoope kooostatakse :)))
Tatter on jah arukas ja sümpaatne.
 
Trek 23. november 2005, kl 10.31
Tatter on tüüpiline kloun ja tola, muud ei midagi.
 
marin 23. november 2005, kl 10.41
to Trek
vale puha - ta on väga sügava sisuga mees! ja tark. ilmselt tead sa temast vähe...
kena mees ta just pole, aga see pole peamine.
 
trek 23. november 2005, kl 10.52
to marin

Klounidel on võib ka sügav sisu olla ja ega klounid lollid pole, kuid nad varjavad hoolega klouni maski taga om tegelikku mina, seda saavad ainult nende lähedased näha.
 
marin 23. november 2005, kl 11.05
võib ka nii olla... :) aga ma pole eriti lähedane - ometi olen osanud näha.
 
delfi 23. november 2005, kl 11.36
Sõõrumaa pole tõsiseltvõetav, peaks ikka küsima, kuidas see esimene miljon tuli. Ja naiseks ka maffia rändauhind.
 
trek 23. november 2005, kl 11.43
To marin

Kui sa teda ei tunne, siis sa ei sa kindel olla et see on tõeline pale mida sa aimad olevat, mina kipun arvama et tegelikus elus erineb tunduvalt ta oma mängukujust
 
... 23. november 2005, kl 11.45
Sõõrumaa on küll jobu.
 
marin 23. november 2005, kl 11.49
eh, ma ei räägi mängukujust. vaid kesta taga sisu nägemisest.
aga jäägu sulle oma arvamus, mulle oma :)
 
aga 23. november 2005, kl 14.54
kuidas saab Söörumaa kohta jobu öelda? Kas ta sai siis vanematelt päranduse ja nyyd magab nende miljonite otsas?
 
pips 23. november 2005, kl 17.48
Tatter pole üldse kole :)
 
sipsik 23. november 2005, kl 20.29
Sõõrumaa on ambur ja pühvel. Igati sümpaatsed on nad mõlemad!
 
:S 24. november 2005, kl 10.28
pühvlid on sümpaatsed,aga sõõrumaa on jobu ja amburid on reeglina jobud:) asi pole ju sõõrumaa rahas,vaid temas kui inimeses,tema iq-s ja eq-s
 
aga 24. november 2005, kl 11.03
to :S:no mina Söörumaad isiklikult ei tunne ja seega ei oska ka öelda, milline ta inimesena on.
 
Ummi Sõõriku kummi säärik 28. veebruar 2023, kl 16.31
Urmas Sõõrumaa siseneb üleostuga autorendiärisse Heldeke nüüd ei saa isegi enam autot võtta ilma kaudselt kriminaalseid erakondi toetamata. Ummi on kõva siseneja,kuid huvitav miks ta merekindluse renoveerimisse ei sisene. Igale poole ei jõua siseneda. Taadul on temaga võrreldes lapseohtu naine sinna sisenemine võtab palju energiat ära. Sõõrik siin sõõrik seal, küll siseneb enda laste vanusesse noorikusse, küll linna lrenoveerimisse, kauge pole kui sisneb eesti valitsusse jne Ootame huviga millal Forusest on võimalik rentida kummalisi kumminaisi Kujunenud meie esioligarhiks vist juba? Endine miilits ja prargune OLIGARH Urmas Sõõrumaa kutsub inimesi taksoettevõtte omanikuks Tundub et ummikuid tekitavad linnades juba taksod mitte erasõidukid Kuldmune munevale hanele ei kutsu keegi kaasomanikuks hakkama küll aga hapuks läinud viinamarjadele Samasugust skeemi saaks merekindluse renoveerimisel kasutada Lisaks annab see "õiguse" fooruse taksodel sõita punase tule alt läbi peatumata ülekäigurajal kimada ja Tallinna Lennujaama ees vastas suunas töllerdada. Miilitsa kupong ju taskus vot tak FOR UrmasSõõrumaa FORUS edasi mõelge ise RUS eksitas paljusid ja esimene mõte oligi et mingid russad teevad oma skeemi. Urmas Sõõrumaa sõidukiirus Palkab kitsekarjaku omale taksistiks, ei pea enam ise trahve maksma. Ja ostab omale iga burgeriputka juurde parkla kui jälle sanga lastakse. Muidu hakka jälle mingi ajakirjanikuga vaidlema kõnniteele pargitud käula pärast. kuidas saab olla liiklushuligaan olümpiakomitee president? Endine miilits ju midagi ehk õppis sealt või käitub nagu vanasti Vaata krantsi ise oli nõuka ajal liiklusmiilits keeras teistele autohtidele käru nagu jaksas ja puha. Tavainimene oleks kohe plate peale viidud Mingu nûüd ekre auesimehe juurde kitule eks eesti esireeturi ihukaitsja Urmas Sõõrumaa kallimaga Sõõrumaal uus kallim. Kas vana on nüüd odavam Uus noorem ja kallim. Amortiseerumine vähendas vana väärtust. Sõõrukaga on kööga! sattus vene agentide mõjusfääri Nüüd on aeg kükke teha koos tagantpoolt tuleva prääksuga No aga miks ei või noort naist põrutada? Sõõrukas pole just esimese nooruses aga selle eest on kindlustus taskus ehk merekindlus taskus Oleks Ummi tavaline trammijuht, siis oleks muidugi teine muinasjutt, Küll on tore vaadata, kui tänapäeva noored vanurite eest nii hästi hoolitsevad, hea klapp ja üldse kõik läheb libedalt. Parim naine ta enda sees ehk valesti kirjutatud, võibolla mõeldi et parim naine kasvab tal enese seest ehk vasak käsi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!