Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
skorpion mees ja vähk naine kas....
 
liis 17. jaanuar 2006, kl 18.22
Mees on skorpion ja ise olen vähk.Mees palus mu kätt aga kas skorpionite peale saab kindel olla.Muidugi iga inimene erinev aga küsin äkki kellegil kogemust või tunneb skorpion meest.Ta ei jäta mind kunagi unarusse aga alati on tunne,et keegi veel pakub talle huvi.Alati ta peab kõiki jõllitama,eriti bimbo tüüpi naisi.Tv,arvutis,lehes ja siis kutsub veel mind kah vaatama.Praegu kindel,et ei peta mind,sõprade pärast ei jäta mind üksi aga see on see suur AGA.Ja tema komplimendid on sellised salvavad mida ükski naine ei taha.Ta küll ütleb,et teda ju ei huvita teised aga see pilk kuidas ta vaatab.Ta tahab nüüd veel välismaale tööle minna aga mina ei kujuta seda ette.Tean,et pean ise otsustama aga see nii raske.keegi ei taha ju kõrvetada saada.
 
tiina 17. jaanuar 2006, kl 18.31
Kahjuks pole head kogemust skorpion mehega. Nagu sa ise ütlesid, et iga inimene on erinev, seega ei hakka ka mina üldistama, et kõik selle sodiaagi omanikud ongi pahad.
Olin koos skorpioniga, kes oli võimatult arg - samas salvav ja irooniline. Pidas mitut rauda tules ja mis peamine - palju öeldud sõnakõlks, et skorpion teab mida tahab - tema puhul paika ei pidanud :) Ah soo, ja väga egoistlik tüüp oli.
Kaaslases otsis rohkem emmet, kui naist. Samas kõlbasid pea kõik kes saadaval. Praeguse sõnn mehega ei anna võrrelda :)
Saan selle skorpioniga siiamaani hästi läbi, aga vot kaaslaseks enam ei taha.
Ehk läheb sul paremini :)
 
Love me tender 17. jaanuar 2006, kl 18.57
mis te nende skorpionite kallal kogu aeg võtate?Just nii armasad.......
 
liis 17. jaanuar 2006, kl 18.58
kes siin koguaeg võtab ja küsiks kindlasti teise tähemärgi kohta kui kaasa juhuslikult keegi teine oleks.
 
Skorpa 17. jaanuar 2006, kl 19.11
Kuss, Liis, kuss:)
 
*** 17. jaanuar 2006, kl 20.22
Kaks veemärki! Paras paar! Üks roomab tagurpidi ja teine pritsib mürki! Edu! Veemärgid ei tohikski teisi tähtkujusid tülitada! Püsige omasuguste seasQ
 
natasha 17. jaanuar 2006, kl 23.58
kui sa oma meest ei usalda, siis mis abielust üldse juttu olla saab? Isegi kui nüüd kõik delfikad kooris ütlevad, et saab küll skorpionit usaldada, siis kuidas sa saad neid usaldada, aga oma meest mitte?
 
vähkn 18. jaanuar 2006, kl 00.53
minu jaoks kõige parem mees, keda ma oma elus tundnud olen. niigi keerulise ja kergesti kapselduva vähina on see lausa lotovõit, kui keegi sind nii hästi mõistab. ilma pikkade seletuste ja näideteta. ta lihtsalt saab aru.
sina pead temast muidugi ka aru saama:) nt, et mürgise solvangu sinu riietuse kohta eilsel peol põhjustas mitte riietus ise vaid hoopis armukadedushoog, mida tal ette tuleb:P ja öelda võib ta ikka väga halvasti. kui selline hellake oled, saad alguses nutta lahistada ilmselt piisavalt.
aga kui oled paksema naha kasvatanud, teda rohkem tundma õppinud, ise tugev oled ja ennast maha trampida ei lase, siis muutub elu järjest ilusamaks.
tagantjärgi mõeldes oleks mu skorpion mind alguses justkui katsetanud või proovinud mu taluvuse piire vms:S usaldada võid teda küll, aga alles siis, kui tema on aru saanud, kas sind tasub usaldada;)
 
kah vähk 18. jaanuar 2006, kl 09.10
njaa..skorpa vajab,naudib su truudust,lojaalsust aga panuse teeb ja enda tähelepanu kingib ikka sinust palju valelikumatele ja võltsimatele särajatele..ei üldistaks loomulikult aga ise tunnen üsna lähedalt kahte(exmees ja sõbranna)..no millegipärast naudivad valetamist isegi siis kui pole põhjust ja välise enesekindla koore all on ikka väga ebakindel sisu..ja ümbritsevaid inimesi ära kasutada mis iganes teemal neile ka lausa meeldib..see on kõigest minu kogemus kahe kindla isikuga nii,et veelkord.......ärgem üldistagem
 
Amburnaine 18. jaanuar 2006, kl 09.21
Skorpion- see on midagi vaimustavat!! Kui suudad selle mehe armastuse võita, võid ennast õnneseeneks pidada, kuid...Jah, tema tähelepanu alla satuvad ka kõik teised ja ta ei ole truuduse etalon, kuid ütle mulle üks tähtkuju, kus mehed ei petaks (naised loomulikult ka). Samas aga ei pruugi sa tema kõrvalhüpetest kunagi teada saada, sest ta ei kelgi kunagi oma võitudega. Mina olin oma skorpaga õnnelik, soovin seda ka kõigile teistele...
 
vähkmees 18. jaanuar 2006, kl 12.17
minul skorpion naine. võimukas teine, aga truu. vahest kinnine, aga hea südamega. üsna ratsionaalne teine.
 
PunaneSkorpion 31. mai 2019, kl 17.32
Skorpion (mees) × Vähk (naine) = Elu unistus on läinud täide!
Ma poleks mitte kunagi uskunud, et keegi suudab rajada tee Skorpioni südamesse nii lihtsalt! See on uskumatu kui hästi me teineteist mõistame, tunnetame, armastame!
Soovitan igal inimesele leida oma elu armastus ja hoida teda nii tugevasti kui saab hoolides, toetades ning armastades. ❤❤❤
 
Sõnnitar 07. juuni 2019, kl 08.21
Jubedad.. väga kavalad, valetajad , manipuleerijad, ainult nii et temal oleks hea... kui tahad oma elu ja närve rikkuda siis.... sain vägeva õppetunni, mis jääb eluks ajaks meelde... KINDLASTI SOOVITAN NEIST EEMALE HOIDA, kui just ise Scorpion ei ole..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!