Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
mureke sõnnN-ga
 
kata 21. veebruar 2006, kl 18.00
Sõnnid on populaarsed siin ja vastukaja ilmselt on siit veidi oodata. Minu küsimus ja lugu siis selline.

Mu praegusel silmarõõmul oli enne suhe sõnnN-ga. Ma ei tea täpselt põhjust, miks nende suhe lagunes kuid niipalju tean, et neiu hakkas otsima põnevust, uusi elamusi ja seiklusi mujalt. Lõpuks valetas maad ja ilmad kokku, et ennast paremas valguses näidata ning poiss-sõbra (minu praegune poiss-sõber) mainet määrida. Leidiski vist too sõnnN endale noormehe, kuid lendas suhe vist kummuli. Põhjused mulle teadmata.

Nüüd on aga asi sealmaal, et toosama sõnnN on hakanud huvi tundma mu praeguse oma eksi vastu. Ehk siis minu praegune kallim. Too sõnnN uurib-puurib siit ja sealt. Õnneks ei ole mu kallim vedu võtnud.

Mis üllatust mul oodata tuleb? Kui järjekindel võib üks sõnnN olla, hoolimata sellest, et talle on öeldud, et minevik on minevik ja uut katset ei tule?
 
kata 21. veebruar 2006, kl 18.04
Kirjakratt läks sisse :D

Tahtsin kirjutada:

Nüüd on aga asi sealmaal, et toosama sõnnN on hakanud huvi tundma oma eksi vastu.
 
Jääratydruk 21. veebruar 2006, kl 18.17
kle anna mulle oma msn, räägime:)
 
¤¤¤ 21. veebruar 2006, kl 18.18
Olen ise sõnnN.Kogemus selline-minu lõvist eksabikaasa väitis oma armukesele,et ta on väsinud minu ringitõmbamisest..jajah..Nüüd oleme lahutatud ja ta hirmutab oma uut naist sellega,et küllap ma teda igatsen ja ootan ja räägib imelugusid sellest kuidas ma teda üliaktiivselt püüan.. ÖÄK..
Kui aga kuti jutt õige,siis värise-SõnnN lihtsalt ei lõpeta enne kui saab mida tahab.Ja kui ükskord lõpetab,siis igaveseks. Ehk ei ole su sõber oma eksiga asju sirgeks rääkinudki?
 
¤¤¤ 21. veebruar 2006, kl 18.18
Olen ise sõnnN.Kogemus selline-minu lõvist eksabikaasa väitis oma armukesele,et ta on väsinud minu ringitõmbamisest..jajah..Nüüd oleme lahutatud ja ta hirmutab oma uut naist sellega,et küllap ma teda igatsen ja ootan ja räägib imelugusid sellest kuidas ma teda üliaktiivselt püüan.. ÖÄK..
Kui aga kuti jutt õige,siis värise-SõnnN lihtsalt ei lõpeta enne kui saab mida tahab.Ja kui ükskord lõpetab,siis igaveseks. Ehk ei ole su sõber oma eksiga asju sirgeks rääkinudki?
 
kata 21. veebruar 2006, kl 18.25
Seda ma ei tea, kuivõrd minu kallim ja too sõnnineiu asju lahti rääkinud on. Kuid seda ma tean, et vähemalt need n.ö. jutud ei ole välja nuputatud. Minu kallima jaoks on eelmine suhe mahakriipsutatud, nii mulle näib. Ise mulle oma minevikuasjadest rääkima küll ei hakka, kuid minu küsimise peale ei karda sellest rääkida. Täiesti mõistlik jutt tuleb sealt.
 
¤¤¤ 21. veebruar 2006, kl 18.29
Ma nats mõtlen-Sõnn on ju niii aeglane.Aga veic aja pärast ütlen,mida ma ise kardaksin...eks olukorras.Ok?!
 
murumemm 21. veebruar 2006, kl 18.51
ma olen ise ka sõnn..kui aus olla, siis olen jah üsna sihikindel...lausa rumalalt sihikindel(harilikult lähen liiale)
ise olen sellistega nagu mina väga ettevaatlik
ja kui armunud olen, siis ei anna enne järgi, kui kas saan mida tahan või kui tüdinen
 
¤¤¤ 21. veebruar 2006, kl 18.54
uurisin oma sõnnN tuttavatelt ka ja tulemus siin- meid(vanus 16-37) ehmataks:sinu rasedus,teie pulmad,teie ühine kinnisvara, teie suhte tugevuse äärmuslik demonstratsioon.. Ära nüüd jookse titte tegema-see nagu pole miski lahendus..Ja me kõik arvame,et sinul pole teha midagi-ainult mees saaks selle asja lõpetada. Vot nii vilets vastus tuli.. sry
 
kah sõnn N 21. veebruar 2006, kl 19.03
to teemaalgataja:
usu mind,su kallimal on jäänud midagi selgitamata oma sõnnikesele,ta ei ole seda suhet lõplikult lõpetanud ja ilmselt annab talle veel mingit lootust.tean omast käest mis tähendab selgitamata jätmine.kui ta oleks kõik ära seletanud,siis poleks sellist olukorda tekkinud.sõnn N ei hakka ennast kellegi suhte vahele toppima,isegi mitte oma exi,kui talle on juba ära öeldud
 
ka s. 21. veebruar 2006, kl 19.27
jah, sinu söber on jätnud asja lahtiseks. alusta temast.
 
¤¤¤ 21. veebruar 2006, kl 19.54
Näed sa,sõnnid täitsa ühel meelel!Su sõber peaks ennast sinu heaks ikka kokku võtma ja väga konkreetselt ise teema lõpetama!Meie(st sõnnid) suhtume püsiväärtustesse ülima tõsiduse ja konservatiivsusega...
 
kah sõnn N 21. veebruar 2006, kl 21.30
to teemaalgataja:
unustasin veel küsida,et ega su kallim juhuslikult kaljukits pole(nad ju on nii salalikud)ja armastavad otsi lahtiseks jätta
 
Sunnik 22. veebruar 2006, kl 12.11
Heh, no ei ole kõik sõnnid tiibadeta inglid. Ta võib täitsa vabalt niisama vahele susida, ükskõik, kas mees on oma meelest asjad selgeks teinud või mitte. Kui sõnn midagi pähe võtab, siis seletagu mees kasvõi kurnatuseni, ei loe midagi. Mõnikord nad lihtsalt ei kuula. Ja kõigile ei ole need "püsiväärtused"- ehk siis eksmehe uus suhe, irw- nii püha midagi.
See on küll õige, et niisama lihtsalt sellest sõnniksest lahti ei pruugi saada- minu kaastunne sulle sellise eksi puhul. Väga hästi aitaks, kui ta leiab ise endale uue armastuse. Siis saab nagu plaks! su eksist jälle "üle" :P
Sõnnid, ärge risti lööge. Ma ise olen ka sõnn, aga oma vigade suhtes pole pime.
 
kaaln 22. veebruar 2006, kl 17.17
Jaaa,mul on sarnane lugu,minu veevalaja ka on veel abielus sönn naisega,kuid 5 aastat elavad lahus.3tütart,2 abielus ja 16 a vana tüdrukut kasvatab isa,kuna sõnn naine elab oma sõbraga ja ei ole eriti palju aega tütre jaoks.See on pool tõest,sest ise arvan et veevalaja oli nõus lahti lasta teda tütre pähe.No nii,siis tulin mina ja sõnn naine varsti sai aru et midagi on viltu veevalajaga ja tegi ettepanekut jälle koos elada,kuid näidatud talle ust,ja lahutus palvet.kas mees ootas seda tagasitegemise momendi ei tea.Viis aastat elas püsiva suheteta.Igatahes ,võib küll exidel muutuda tuju,kuid mitte alati tullakse nende soovidele vastu.Ma arvan et alati mängib rolli kartus,siis kui suhted hakkavad lõpliku lahendust leidma.Ilmselt tuleb mehi toetada ,sest soojendatud supp võib hea olla ,aga suhe ei kannata eriti petmist,reetmist.
 
Sunnik 22. veebruar 2006, kl 17.31
kaaln, kui sa vähemasti ise aru said midagi oma jutust, siis on tore...
 
skorpion 22. veebruar 2006, kl 19.55
no mina oma sõnni tagasi ei saanud enam, kui seda hiljem tahtsin ja tema juba uues suhtes oli. kuigi ta jättis mulle mõnda aega siiski mulje, et ma võiksin ta tagasi saada. mingil hetkel tal hakkas minust lihtsalt kahju ja ütles mulle siis lõplikult, et tegelikult ta tagasi mind siiski ei võta. talle nagu meeldis minu huvi tema vastu, kuigi sisimas oli ta juba otsustanud ammu, et minevik on minevik.
 
teele 23. veebruar 2006, kl 08.03
kes sõnnN hinge on pugenud, seda enam kergesti välja ei saa. vahepealsed tülid ja lahkuminekud võivad ajutiselt suhet maha jahutada, kuid tuli jääb tuha alla. ja kui sõnnN tahab oma endist tagasi saada, siis lähtub ta põhimõttest, et "armastuses on kõik lubatud".
 
Sõnnitar the Second 23. veebruar 2006, kl 10.14
Oleneb ikka inimtüübist :) Kui sõnn(itar) otsustab lahti lasta inimesest ning ära minna, siis nii ta ka teeb. Ei aita siin ussi- ega püssirohi. Ja tagasi, vähemasti mina, küll ei vaata. Mis olnud see, olnud ja sinna minevikku see ka jääb ;)
 
IVANA VAZQUEZ 29. aprill 2022, kl 11.44
Olin aastaid abielus, enne kui koledaks hakkas minema, tülitsesime mehega peaaegu iga kord. Asi läks hullemaks, kui mu mees lahutuse sisse andis. Ta kolis kodust välja ja läks siiski kohtusse, et lahutust esitada. Ma palvetasin ja proovisin kõike, kuid ikka ei olnud head tulemust. Läbimurre saabus siis, kui keegi tutvustas mulle suurepärast loitsijat, kes mind lõpuks aitas. Ma pole kunagi selliste asjade fänn olnud, otsustasin lihtsalt vastumeelselt, sest olin meeleheitel ja polnud valikut. See voodoo isand tegi erilisi palveid ja muid asju, mida ta pidi tegema. Kahe (2) päeva jooksul helistas mu abikaasa mulle ja vabandas kogu emotsionaalse trauma pärast, mida ma kannatasin. Ta tuli koju ja me elame õnnelikult elu lõpuni. mis imeasi Voodoo Lord minu ja mu pere heaks tegi, ka minu usk temasse muutis kõik tõhusamaks. Usun sügavalt, et kui kellelgi on abi vaja, siis Voodoo Lord leiab alati lahendusi, mis muudavad inimese lugu kindlasti parimaks. Seega tehke oma abielu või suhte päästmiseks lisapingutusi, kui see on tõesti seda väärt. Voodoo Lordiga saate ühendust võtta e-posti teel voodooconnect60@gmail.com või WhatsAppis +234 8097014925
 
VICTORIA HERNAN 04. september 2022, kl 22.26
Ma lihtsalt ei suuda seda õnne enda teada hoida. Abiellusin 10 aastat tagasi, ilma lapseta ette näidata, mu mees hakkas mind ämma kõrval halvustavalt kohtlema. See valmistas mulle meelehärmi, otsisin Internetist abi, siis nägin palju tunnistusi selle kohta, kuidas VOODOO LORD oli paljusid mehi ja naisi aidanud. Võtsin temaga kohe Whatsappis ühendust ja selgitasin talle oma olukorda, ta lubas aidata, andis mõned juhised, mida pidin järgima, et saavutada täiuslikke tulemusi. Tegin kõik nii, nagu ta käskis, hiljem käskis ta mul minna haiglasse 2 nädala pärast rasedustesti tegema ja minu üllatuseks olin rase ja see oli mulle väga hea uudis. Olen talle nii tänulik, sest sünnitasin ilusad poisid (kaksikud), kes nägid välja nagu nende isa. Olen nüüd oma mehe ja ämmaga oma majas rahus. Võtke temaga ühendust Whatsappis +2348097014925.....e-post voodooconnect60@gmail.com
 
Anna Yarmolenko 04. oktoober 2022, kl 09.51
Elu tuleb erinevate kogemustega. Ma ei tea, mis kogemus teil on, aga see on minu lugu, pigem tunnistus. Mul on hea meel seda kirjutada, sest minu abielus on taas rahu ja see kõik on tänu suurepärasele loitsijale nimega VOODOO LORD, ta on väga võimas mees, kes aitas minu ja mu abikaasa vahelise vaidluse lepitada väga tõhusa ja ehtsa armastusloitsuga. . Mu mees lahkus kodust ja kolis seitsmeks kuuks teise naise juurde, ilma minu ja meie nelja lapse eest hoolitsemata, ma olen majanduslikult stabiilne, kuid vajan mehe hoolitsust, kiindumust ja stabiilset perekonda. Ma palusin tal mitu korda koju tulla, kuid miski ei aidanud, palusin isegi tema vanemal õel aidata mul teda paluda, mis samuti ebaõnnestus. Nii sattusin ühel päeval ühe naise tunnistusele, kes kirjeldas, kuidas VOODOO LORD oli tal aidanud takistada oma mehel temast lahutamast. Võtsin temaga ühendust ja selgitasin talle oma probleeme, ta ütles mulle, mida on vaja ehtsa ja väga tõhusa armastusloitsu jaoks. Andsin talle kõik, mida ta vajas, ja kahekümne nelja tunni pärast helistas mulle mu abikaasa, paludes andestust ja küsides, kas ma võtan ta pärast seda, mida ta tegi, tagasi, ja nii mu abielu päästeti. Kui teil on probleeme, mida soovite kiiresti lahendada, võtke temaga ühendust WhatsAppis: +2348097014925, e-post: voodooconnect60@gmail.com
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!