Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Milline on kaksik naine?
 
Toomas 21. aprill 2006, kl 00.21
Milline on kaksik naine ja milline kooselu temaga?
 
Toomas 21. aprill 2006, kl 00.21
Ise olen kaljukits.
 
ehee 21. aprill 2006, kl 00.35
mul süsteem just tagurpidi, mees kaksik.
 
Toomas 21. aprill 2006, kl 00.41
No näed siis...
 
1 21. aprill 2006, kl 08.34
iseseisev, intelligentne, ebastabiilne, teadmishimuline, püsimatu, suhtleja
 
KKKK 21. aprill 2006, kl 09.04
Muidu täitsa normaalne naine, aga Kaljukitsele paraku ei sobi. Kohe absull mitte!
 
elu näinud 21. aprill 2006, kl 09.38
kahepalgelised, kui midagi pähe võtavad, siis on nõus selle saamiseks üle laipade ja oma vendade õdede sõprade minema, oma eesmärgi nimel. Hera , kui oled tema soosingus, kui aga ette jääd või soosingu kaotad, saad näha midagi jubedat , ennekuulmatut, julma. Nad on siis süüdimatud , rrrr
 
kaksik 21. aprill 2006, kl 09.46
Kaksikute tähtkuju all sündinud inimesi peetakse kahepalgelisteks ja püsimatuteks. Samas on nad sõpradele ustavad ja truud inimesed.

Kaksik on üllatav oma iseloomult, sest kunagi ei oska oodata kuidas ta mingis olukorras käitub. Kaksik võib üsna kergesti vihastuda, kuid see viha pole pikaajaline ja ohtlik.

Oma ellusuhtumiselt on Kaksik tavaliselt üsna positiivne ja muretu. Tegemistesse ja uutesse projektidesse laskutakse tihti järelemõtlematult ja ei arvestata, kas nendest mingit kasu ka tulevikus on. Oma läbipõlemised ja ebaõnnestumised jätab Kaksik tihti enda teada-need elatakse üksi oma hinges üle ja tihtipeale ei räägita nendest isegi oma parimatele sõpradele mitte.

Elustiililt on Kaksik sahmerdaja ja ta vajab pidevalt mingeid uusi väljakutseid. Kuid alati on vaja kaksikul ka kohta, kus saaks olla rahus ja selleks kohaks on kodu. Kaksik vajab turvalist kohta, kus aeg ajalt üksi olla ja oma tegemiste üle järele mõelda.

Armastuses on Kaksik väga kirglik. Ta armub üsna kähku ja väga tihti armutakse just inimese välimusse. Kakskikule on tähtis, et ta partner oleks võluv ja näeks hea välja ja et ta sõbrad ta väljavalitut kiidaksid. Selline käitumine, et partnerit valitakse välimuse järgi, on iseloomulik just nooremas eas. See võib olla kas mõõduv või see jääbki nii. Ka siis kui Kaksik on leidnud endale paarilise, vajab ta vahest aega et üksi olla. Ta võib mingiks ajaks ära kaduda ja tema arust on selline käitumine normaalne. Oma nn äraolemise kohta ei pruugi ta mingit selgitust anda ja ta ei pruugi aru saadagi, mis ta valesti tegi. Kaksik vajab suhtes palju komplimente ja meelitusi ja õige partneri leidmisel ei ole nad kitsid ka ise neid jagama.

Sõpradena on Kaksikud väga truud ja abivalmid. Sõprade jaoks ollakse valmis palju ohverdama ja tavaliselt ei oodata mingit vastuteenet. Vahest võidakse Kaksikute headust ja abivalmidust ära kasutada ja kui Kaksik sellest aimu saab, siis see mõjub talle eriti rängalt.

Töötegemisel on nad hoolikad ja alati viiakse töö lõpuni ja sellist käitumist oodatakse ka oma koleegidelt. Ülemusena on nad palju nõudvad ja hästi tehtud töö eest on ta valmis alati ka väärilist palka maksma.
 
kaksik 21. aprill 2006, kl 09.48
Kaksikute juhiks on Merkuur ning Kaljukitse juhib Saturn. Merkuuri esindada selles suhtes on energia, suhtlemine ja kiire mõtlemine. Saturni esindada selles suhtes on töö tegemine ning raskuste ületamine.

Armastus

Nende kahe märgi puhul on tegemist peaaegu üksteise vastasmärkidega. Kõikidele maailmaasjadele lähenetakse nende tähtkujude puhul täiesti erinevalt. Kaksikud on väljapoole suunatud märk ning püüab osa saada kõikidest ettevõtmistest, millest on võimalik osa võtta. Kaljukits on seevastu palju praktilisem märk ning pöörab suuremat tähelepanu turvalisusele ning praktilisusele. Kaksikutele ei ole olulised pikaajalised plaanide ettevalmistused, seevastu pöörab Kaljukits sellele väga suurt tähelepanu.

Osapooled võivad ka üsna palju saavutada, kuid peavad selle nimel üksteist paremini tundma õppima. Just erinevuste tõttu toovad osapooled sellesse suhtesse uusi lähenemisi, mille koosmõjul on eduks suured eeldused. Kindlasti peaksid osapooled suuremat tähelepanu pöörama ka üksteisega suhtlemisele, sest see aitab kindlasti üksteist paremini tundma õppida.

Suhe nende kahe märgi vahel võib õnnestuda hästi ainult sellisel juhul kui osapooled suudavad jätta üksteisele piisavalt ruumi tegutsemiseks. Ainult nii on osapooled suutelised ennast piisavalt teostama. Ainult siis suudetakse vältida üksteise suurtest erinevustest tingitud probleeme.
 
naine parimais aastais 21. aprill 2006, kl 11.38
Kahepalgeline ja salapärane
 
linda 21. aprill 2006, kl 11.57
to elu näinud,
ära aja jama! ja sinu kibestunud elu ebaõnnestumistes pole kogu maailma kaksikud süüdi ja pole kõik kaksikud ühtemoodi. Minule on mu pere kõige tähtsam ja ma ei ole teinud mitte kunagi mitte midagi, mis oleks neile halb ja mulle hea.
Lõpeta tobe üldistamine
 
kaksiku sõber 21. aprill 2006, kl 12.43
minu tuttavate seas on paar kaua koospysinud kaksik-kaljukits paari. näib, et kaksik aitab kaljukitsel kergemalt maailmaga suhelda ja kaljukits annab kaksikule stabiilsust.

kaksik naised on väga toredad, kiired ja kohanevad kergesti iga uue olukorraga. see viimane võib paraku vahel ka selleni viia, et nad unustavad oma vanad lubadused, sest uues olukorras on teised plaanid kasulikumad. aga sellega peab lihtsalt juba ette arvestama, siis ei olehalbu yllatusi ja kaksikutest on vaid lusti.
kaksik naine vaevalt end sõbra eest ohverdama hakkab, aga kade õelusekott ta ka kindlasti pole.
kaksik naised teevad elu meeldivamaks ja kergemalt võetavaks.
 
kaksikN 21. aprill 2006, kl 12.52
minu esimene armastus oli kaljukits...
 
Toomas 21. aprill 2006, kl 17.05
 
Katarina 21. aprill 2006, kl 18.13
Tean,et emana on kaksik parim. Nad annavad sulle palju hingamisruumi ja vot seda oskust hindad mina oma ema juures enam.
Ta on alati olemas,kui teda vaja on aga ta kunagi ei tee sinu elust enda elu. Arukad naised on.
 
kaksik 21. aprill 2006, kl 23.17
peegeldavad, vaata ette milline sa ise oled, see tuleb sulle lõpuks tagasi. kohanevad hästi ja tegelikult on nende soov leida endale paariline, kes oleks ka hea usaldusväärne sõber.
 
TH 22. aprill 2006, kl 00.49
Suurem osa kommijatest on naela pea pihta põrutanud:)
 
MM 22. aprill 2006, kl 18.03
Ometi üks tähtkuju, kel pole mitte ainsamatki negatiivset külge. Nii tore.Isegi tema väikesed vead on kokkuvõttes tema suured head.
 
Ants 26. september 2017, kl 02.31
Petavad ja leiavad kiirelt uusi kaaslasi, isiklikult ei soovita....
 
To armunud tüüp 06. mai 2023, kl 18.10
Ise olen ambur ja armunud kaksikute tähtkujust
Meesterahvasse. Tahaksin teada kas minu ja mu
silma rõõmu tähtkujud ikka sobivad. Kas keegi oskab vastata? ;)q
 
Kaksik 21. mai 2023, kl 04.34
See ebasoosingu lugu on tösi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!