Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kuidas hoida neitsi meest?
 
Alicia 25. juuni 2006, kl 12.38
Kui kord on juba neitsi mees nö. ära võrgutatud, omale saadud, siis kuidas teda hoida? Ei tahaks temast küll kunagi ilma jääda, teeksin tema heaks mida iganes.
Kas peaksin kartma ka, et võib mind näiteks üleöö maha jätta ja kellegi teise juurde minna? Või on ikka oma naisele truu? Seni pole ringitõmbamisega probleeme olnud, ainult flirdib vahest teistega.
Ja tundub, et neitsil on selline kompleks või midagi, et ta ei pea ennast eriti heaks, välja muidugi näitab vastupidist aga on aru saada. Ta vajab vist pidevalt kinnitust, et temast ikka tõesti hoolitakse?
 
cocci (kalad) 25. juuni 2006, kl 12.49
Neitsid eelistavad kodule pühendatud naisi, see ei tähenda, et sa tööl ei võiks käia, aga koduse elu korrasolek - toit laual, tuba puhas, lapsed kasitud, õpetatud, kasvatud esmalt, unusta ära ületunnid, koolitused mujal linnas, kui neid on harva, ei juhtu midagi, aga kui sellest saab traditsioon, võib ta kulmu kortsutada küll.
Neitsid armastavad silmadega ehk hoolitse enda eest, sa ei pea olema täiusliku figuuriga, aga aastaga 10 kilo juurde võtta, on vähe palju tema taluvusele. Neitsi ei nõua, et sa oleksid daam, aga vägisõnad unusta ära. Tahab temagi sõprade seas sinuga uhkustada, nii et ole tasemel.
 
irw 25. juuni 2006, kl 13.05
minu omale ei meeldi näitex, et kannan seelikut-et teised mehed vahivad(kuigi ei vahi mad midagi)
juba armukadedad on...ole truu talle ja kiida teda alati, see meeldib neile
tülisi on meil ka, aga see et me alati need sirgex räägime, on hea..kui midagi ei meeldi sulle, siis räägi..algul on nad vastu, aga kui põhjused välja tuua ja ära seletada, siis nad mõistavad.
ja voodis näita välja, et ta on hea:D
 
cocci 25. juuni 2006, kl 13.16
vol2
Armukadedad on nad küll, mõnikord põhjuseta ja kujutavad omale asju ette, meessoost sõbrad võiksid olla olemata, endiste austajate numbrid kustuta telefonimälust ja nende nimed msn-ist.
Ma ei mäletagi, kas minu neitsi on teinud mulle märkusi minu riietuse kohta, pigem poes käies sellised nõuanded - mulle meeldiks selline pesu sinu seljas, mis sina sellest arvad.
Mul ei ole olnud vaja kunagi voodis teeselda, et ta oleks hea. Ta on seda - tähelepanelik, arvestav, hooliv, eksperimenteerida talle ei meeldi, nii et neid ideid tuleb ettevaatlikult serveerida.
 
Liska 25. juuni 2006, kl 13.26
Aga kui neitsi mees tahab koos elama hakata? Siis peab ta vist küll naisest kõrvuni sees olema?
 
cocci 25. juuni 2006, kl 13.40
Arvan küll, isegi kui ta alati oma tundeid ei väljenda, siis leibade ühte kappipanek, on kindel märk usaldusest ja soematest tunnetest.
 
neitsi ka 25. juuni 2006, kl 18.48
ole ta vastu õrn ja läbinisti aus,toeta teda ja austa,siis jääbki sinu omaks,petlike võrgutajate otsata ei komista niisama lihtsalt,ära muretse,ole röömus, et ta sul on;)
 
lõviN 25. juuni 2006, kl 22.23
igavesti truu oma neitsile!
 
irw 25. juuni 2006, kl 23.30
coccil õigus. aga vist sai veits valesti aru..loomulikult on voodis hea ja ei teeskle midagi,aga talle tuleb ütelda ka seda:D
 
cocci to irw 26. juuni 2006, kl 08.31
Vabandust, kui jälle valesti välja loen, aga sinu jutust tuleb välja nagu neitsiM vajaks pidevat tõestust, et ta on HEA, et kõik, mis voodis ette võtab on seda jne. Too eksemplar, keda minul on au tunda, vaatab mulle silma ja loeb sealt vastuseid, mitte ei uuri minult, kas ta võib mind sealt suudelda või käe sinna panna. Voodi on tegutsemiseks mitte jututoaks.
 
m 26. juuni 2006, kl 09.27
mitte hoida.
välja visata.
vastik, tige, kriitiline, norija, ebausaldatav, pedant
mina tegin nii ja sai parem.
mitte iialgi ei seo ma ennast neitisiga enam.

jõudu kõigile!
 
Liska 26. juuni 2006, kl 11.51
Mina ei loobuks küll iial oma neitsist, kõige parem mees, kes üldse olla saab! Mind hoiab väga.
 
kala 26. juuni 2006, kl 12.18
minu arust on neitsi väga äärmuslik, kui on hea, siis kummardab Sind ülivõrdes, kui armastab, siis võib Su hingetuks kallistada, kui tuju on kehv, siis oled nagu põrgusse sattunud ja tahad ainult, et ta Su elust võimalikult kiiresti kaoks. Ja kui ta on endale kellegi leidnud, kellega tahab pere luua ja koos vanaduspäevi veeta, siis ei lase ükski vägi ega tibi teda Sinust eemale meelitada, tema klammerdumine võib üsna väsitav olla, aga Sa ei saa ise kah teda minema ajada ega minema kõndida, sest tema on OTSUSTANUD, et nii peab olema ja ta teeb selle nimel kõike võimalikku ja võimatut.
 
Heh 26. juuni 2006, kl 16.15
Ütleks ka, et tahab endale korralikku elukaaslast + ei salli rumalaid inimesi. Võib olla üsna terava keelega, kui miski ei meeldi. Kui on otsustanud, et sina oled see õige ja sina mingil põhjusel nii ei arva, siis võib temast lahkuminek väga piinarikkaks kujuneda. Ääretult armukade on ta ka, kahtlustab ja teeb igast pisiasjast suuri järeldusi. Vaielda temaga ei maksa, see ei vii kuhugi, raiub jonnakalt oma rida ja annab järgi alles siis, kui näeb, et solvusid ja eemale tõmbud. Samas väga hoolitsev, hommikukohvi voodissetoomine ja sinu eest hoolitsemine pole mingi küsimus, kui sul on külm, siis annab härrasmehelikult oma viimased riided seljast:))Kohusetundlik ja oskab sundida ennast ka ebameeldivaid asju tegema. Moraalselt väga hea tugi sulle, samas materiaalselt otsib enda kõrvale endast tugevamat, annab vastutusrikkad asjad meeleldi sinu organiseerida, kuna kardab ise riski.
 
Kyssa 27. juuni 2006, kl 11.27
Praegu *sõbrutsen* ühe Neitsist mehega. Tal on kodus oma elukaaslane, abiellunud nad ei ole. See naine on küll hea inimene, ma tunnen teda natukene, kuid eriti ennast ei hoolitse, rõivaste suhtes ka päris ükskõikne - mida hommikul kapist leidis, seda selga panemegi, oma kehast ka eriti ei hoolitse, võiks 10 kilo vähemalt julgelt maha võtta. Mina olen aga vastupidi hoolitsetud igatepidi jms Seega on selline situatsioon, kui ta elab temaga, kuid vahest käib minu juures ka teatud põhjustel, Neitsi ikkagi armastab silmadega... Ma arvan, et see lõppeb nagu sellised armukestega suhted alati lõppevad aga ma tõesti armastan teda ja tahaks ainult temaga olla ja see, et ta oma naisega on teeb mulle haiget.
 
Brita 27. juuni 2006, kl 12.36
Viimasele... Ei saanud aru, et mida sa siis täpselt tahad? Loodad tõesti, et ta jätab oma hoolitsemata naise maha sinu pärast? Minu teada ei jäta neitsid just kergelt oma naisi, elukaaslasi. Kui ta ikka armastab seda naist, siis järelikult lepib ka tema välimusega. Või oli see naine nende suhte alguses parema välimusega, hoolitsetud?
 
cocci (neitsi abikaasa) 27. juuni 2006, kl 13.13
Neitsi armastab silmadega ja võib-olla on sinu hoolitsetus ainus põhjus, miks ta üldse sinu juures käib, kuid Neitsi ei vali kergekäeliselt endale elukaaslasi. Ta on üks suur läbimõtleja ja seedija, seega peab selleks midagi väga viltu olema, et ta oma senise naise hülgab ja sinu valib.
 
Heh 27. juuni 2006, kl 16.12
Nagu ma ütlesin, minu kogemus ütleb, et neitsi ei salli riski - ka elukaaslasega seoses. Kui oled või tahad saada tema armukeseks, võib asi olla ette hukkule määratud - ta kaotab austuse sinu vastu.
 
Kyssa 27. juuni 2006, kl 16.26
Aitäh kõigile vastuste eest. Mind küll selline olukord ei rahulda, kuid teda üle lüüa ma ka ei tahaks. Ainult siis kui ta seda ise tahab ma võin temaga koos olla. Ma ei käi närvidele ega midagi sellist, lihtsalt mõtlesin, et äkki on lootust aga vist ei ole midagi oodata. Hurts:(
 
skorpa 27. juuni 2006, kl 17.18
Neitsid on minu teada tohutult hoolitsevad ja hellad. Valmis kõik endast naise nimel andma. Maksimalistid, kes hindavad ilu ja tarkust. Tema naine peab teadma, mida tahab, olema särav ja julge. Ja massaaz on võtmeke selle mehe hinge. Ainus asi, mis mind nende juures segab, on need haiged naljad, sellest, kuidas nad pidevalt erinevate naistega hullavad(siinkohal ei räägi ainult endast ja ühest inimesest). Samas, kui talle näidata oma suurt armastust, siis saab naljadest natuke puhata. Ja nagu juba varem öeldud, kui ta juba kellegi oma koju võtab, siis nii kergelt sellest inimesest ei loobu.
 
Merineitsi 27. juuni 2006, kl 17.25
Neitsid on jah väga, väga hoolitsevad kui naist armastavad.
Kusjuures ei pea olema tema naine alati nii ilus, tark ja särav ja puhas. Tean neitsit, kellel on väga laisk ja lohakas naine ja pealegi veel jube õel ja negatiivne.
 
irw 27. juuni 2006, kl 20.28
to cocci: sul jälle õigus, aga...muidugi loeb ta silmist, aga proovi seda, et pärast seksi, siis kui ta seda ei oota, lähed ja sosistad talle kõrva, et ta oli eile öösel suurepärane:P siis näed, kuidas on võimalik teda särama panna.
 
cocci to irw 27. juuni 2006, kl 20.34
Miks arvad, et ma ta sellest ilma olen jätnud?
 
irw 28. juuni 2006, kl 11.33
to cocci:
ei arvagi, aga sa pole ütelnud seda, et sa pole teda sellest ilma jätnud.
muide, sry, aga tundub, et sul on oma mehe iseloomu külge hakanud. Me mõlemad räägime samast asjast, aga sa tahad ikka peale jääda..kuigi ma leian, et meil mõlemal õigus:D
 
Lion 10. november 2019, kl 14.16
Teeks siis jälle otsa lahti aastate tagusele teemale..neitsi mees.ka mul on neitsi mees ja võin öelda vaid head tema kohta..armastav,truu...jne.
Aga pigem olen ka uskumusele et kõik inimesed on eraldi isiksused ja horoskoobi järgi ei saa kõiki paika panna kes milline jne.
Kui armastad oma meest/naist täielikult ja ilma teeseldud tunnetega ei lähe nii naljalt üksigi partner vasakule,olen isegi olnud nii petja kui ka pettetud rollis ja tean et iga truudusetu teo taga on mingi põhjus,seega armastage oma partnereid nii palju et neil ei tekkiks huvi äkki keegi kuskil suudaks rohkem armastada
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!