Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kõige ebasümpaatsem tähtkuju?
 
kaljukits n 25. jaanuar 2007, kl 12.57
to skorpa
Isiklikult ei tea ühtegi kaljukitse, kes oleksid oma pere hüljanud, aga tunnen hoopis veevalajat sellist. Kaljukitsedele on siiski omane kindlustunne ja sellest nad kergekäeliselt juba ei loobu. Veevalajast nõmedamat tähtkuju pole vist olemas. Isiklikult sain väga suure pettumuse osaliseks.
 
muhah 25. jaanuar 2007, kl 19.29
to ;) sa ikka päris kukund,mai tea kui su koer on jäär ja ta vastu ei sa haukuda sis see selleks eks;);)
 
eba 25. jaanuar 2007, kl 20.04
kaalud ja veevalajad - pole kahtlustki!
 
;) 25. jaanuar 2007, kl 21.54
ei ole "kukund". üks eksemplar oli selline. koer oli mul lõvi. tema oli täitsa inimene. tropp aga inimene. ma võisin karjuda ja halvasti öelda, ta ei öelnud kunagi midagi vastikut vastu.
 
vaieldamatult 25. jaanuar 2007, kl 22.50
kirve selgalööja kaljukits.
see tantsib su otsas ka siis kui sa suremas ja omadega läbi oled.
 
sõnn 26. jaanuar 2007, kl 00.35
veevalajatest vastikumaid polegi olemas
 
kits 26. jaanuar 2007, kl 13.04
Ütleksin veel - inimene ei salli seda, millest/kellest ta aru ei saa ;) Seega kui mina ei saa aru vähkidest, amburitest ja kaaludest, siis ma ei ütle, et nad rõvedad oleksid. Mida kirjum maailm, seda põnevam.
 
märgike 26. jaanuar 2007, kl 13.48
viimasele 13.04
asi pole ju mingi päikesemärgi sallimises või armastamises.
Lihtsalt olemas just selliseid märke,kes nagu polegi loodud siia ilma, pere ja kodu jaoks,kuid loovad pere ja tekitavad tragöödiaid. Karjeristid tahavad karjääri teha ja muust ei hooligi,kuid ka tekitavad pere ja jälle tragöödiad. Vv loodud avastuste ja tarkade tegude jaoks,kuid samuti loovad pere,kellest pole aega hoolida - oma avastused ju tähtsamad jne. jne.
Nii tekivadki ebakõlad ja arusaamatused,vihkamised.
Pere ja kodu jaoks nii rasked on vv,kala,kaalud. Elavad ainult neile arusaadavas maailmas ja ei mõista teisi reaalselt jalgadega maa peal olevaid.
Samas on ka igal siiasündinul jäänud eelmites eludes midagi tegemataja antakse uuesti valida ja saada õppetund,mis tegemata jäänud.....kahjuks ei saada aru,miks siia tagasi tuldud ja ikkagi jamad kaelas.
On ka päikesemärke,keda teades kirjandusest ja juba ette teada,mida kunagi ei tasu nendelt oodata.....palju kergem elada,teades kõike. Tasubki uurida raamatuid. Alustuseks Linda Goodmanni Päikesemärgid, midagi ikka sealt peab selgeks saama lugedes ja elu kohe ilusam ja arusaadavam. Ainult seelele raamatule aga ei tasuks pidama jääma,uurida aga aedas....ja nii kogu elu õppida.....jälgima ka inimesi ja tegema tähelepanekuid.
 
kaksik 27. jaanuar 2007, kl 00.46
Ma arvan, et kõikide tähemärkide seas leidub jobusid ja vastupidi.
sarnaseid iselooomujooni leidub varjeeruvalt kõikide märkide seast, aga mul isiklikult on kõige halvemad kogemused skorpionidega nt. mu endine töökaaslane oli alguses ilge sõber, hiljem aga mõistsin tema tegelikku olemust- õudselt ennast täis laveeriv tüüp
 
kaksik 27. jaanuar 2007, kl 00.48
tema puhul --väga lõdva püksikummiga
 
TEA 27. jaanuar 2007, kl 22.59
Üks väga nõme kaksik tüütab mind praegu. Samas üks teine - kui välja ilmub, hakkab päike paistma. Seega on kaksik parim ja halvim tähtkuju. Ja punkt.
 
Kaal märgile jt samasugustele 28. jaanuar 2007, kl 14.17
Päris lolliks ei tasu oma tähemärgiasjandusega ka ikka minna. Vanasti arvas üks, et kui keegi tunneb nt ravimtaimi, siis ta on nõid. Teised samasugused juhmid panid oma "targad pead" kokku ja "nõid" saadeti tuleriidale. Siin viskab kohati samasugust õhkkonda.

Märgike, kui sa tahad mingile oma teooriale nt kirjandusega kinnitust luua, siis loe seda kirjandust enne põhjalikult. Alustada võiksidki sellesamast Linda Goodmanist, sest näib, et sa pole viitsind seda korralikult läbigi lugeda.
 
miiiii 28. jaanuar 2007, kl 17.01
nk sul on täielikult õigus
kaksikutel on koguaeg MINA
 
ester 28. jaanuar 2007, kl 17.10
Kalad M- arvab, et on kõigist parem, toob esile oma välimust ja suhteid erinevate naistega- ühesõnaga jälk

Kaksikud M- Neile on oluline ainult raha ja Mina, Mina jne jne

Vähk M- kahjuks tean nii halva kui ka hea iseloomujoontega vähke nii et jah.......
 
kaalud N 08. veebruar 2007, kl 14.53
oma kogemuse põhjal..
naistest rääkides.. kalad. olen aasta jooksul saanud tuttavaks 4'ga ja kõik neist jagavad samu iseloomujooni. kahepalgelised, armastavad klatši, on bravuurse käitumisega ja oma mina-isiksuses väga kinni.. ei tunnista omi vigu.

samas mainiks ära, et ma ei üldista, kindlasti on ka väga meeldivaid kala-naisi siin väiksel Eestimaal ;)
 
Kaksik 22. mai 2018, kl 13.19
Mina ei tea mida te pasundate aga olen kaksik ja pigem muretsen teiste pärast kui enda ning teen kõik selleks et minu inimestel oleks hea ning selletõttu kipun iseennast taga plaanile jätma ja lihtsam masendusse landega. Õigus on aga selles et ma vaja tunnustust et edasi liikuda seega valin ma oma kõrvale inimesed kes hoolivad ja elavad kaasa minu elule ja toimetustele ja samas huvitav mind ka nende elu. Jah kui inimene on ebahuvitav,liiga vaikne,kinnine, liiga melanhoolne või hoopis lööb mulle noa selga ja muudub moraali tunnetus lükkan ma inimesed oma elust välja aga halba ei soovi ma kunagi kellegile, ning tean et karma teeb oma töö nendega kes mulle haiget teinud ning kahepalgeline olen ma nendega kellega olen sunnitud viisakusest läbi saama, kuid muidu ma nende inimestega ei suhtleks. See ei tee veel minust halvimat tähtkuju esindajat. Samas võin ma pikalt jahuda nais vähkidest ja mees neitsidest kes on täis sitapead aga ma ei tee seda sest inimesed on erinevad, aastad erinevad., kuupäevad, vanused jne.
 
Mare 01. juuni 2018, kl 10.22
Kõige ebasümpaatsemad on kaksikud! Valelikud manipulaatorid, kasutavad teisi ära. Südametud, empaatiavõimetud. Mitte miski ei ole neile püha ega kallis. Silmakirjalikku näitemängu võivad mõnda aega teha, seda selleks, et teist ära kasutada. Tegelik pale lööb ikka lõpuks välja.
 
Ma.. 10. juuli 2018, kl 23.58
...olen astroloogiast väga huvitatud ja vaatlen uurin neid inimesi erinevatest märkidest ja mingi muster on küll olemas, mingid välised sarnasused, silmad, energia jne, saan üsna edukalt ära arvatud, kes mis kuus sündinud on, nõuab harjutamist jne. Loomulikult on olulised asjad ka, kas sündinud märgi alguses, keskel või lõpus ja mis on tõusumärk, kuu jne. Halvimat märki ei saa välja tuua, sest puhtaid märke on vähe. Paljud vihkavad ambureid, aga võin öelda, et tavaliselt on need kõige keerulisemad novembri amburid, kel on skorpioni mõju, näiteks. Isiklikult olen kõige ettevaatlikum kaksikute märgi naistega - on osutunud ussideks, noa selga lööjateks ja võltsiks nii kollektiivis kui elus jne, seega juba tean, mida oodata ja tavaliselt alt nad ei vea selles osas, kuigi on tihti ilusad, huvitavad ja seltskondlikud, kui tahavad, mehed on usaldusväärsemad, kuigi flirtijad, tüdinevad ruttu jne, aga tihtipeale on just kaksikutest meeste seas hästi palju selliseid esoteerika valla inimesi. Kalad, kaalud, kaksikud - mitmuses märk on kõige muutlikum ja raskesti arusaadavam, sest neil kaks koos. Tujukaimad, emotsionaalsemad on veemärgid, nii mehed kui naised, mees-vähid väga rasked arusaamiseks, kuigi hea huumorisoonega, head jutuvestjad ja meeldivad, samas arad, naiselikud ja hädalised, mõni edukas ja truu, mõni väga suur petja ja mitte-edukas,mees-kalad romantilised jne, aga ka väga tujukad ja solvujad, samas loomingulised ja tihtipeale muusikud või kunstiinimesed, lisaks sõltuvusprobleemid lihtsad tulema neil, pluss vingujad vahel, skorpion-mehed huvitavad, tihtipeale andekad teaduses või it-s vms, edukad,aga võivad käia nii taevas kui põrgus ära, naised- vähid tujukad, meeldivad, aga võivad olla kahepalgelised, kalad naised sümpaatsed, omas maailmas, tujukad, naiselikud, ilusad, skorpion-naised võivad olla nii hullud ussid, kui sümpaatsed, adrenaliini võivad otsida, seega tihti halbades suhetes ja elavad elu keeruliseks. Õhumärgid on tavaliselt väga sotsiaalsed ja säravad, kuigi ehk mitte väga stabiilsed, maamärgid rahulikud ja tegusad, neist jutukaim sõnn, vaikseim ilmselt kajukits, olenevalt mõjutustest muidugi, neitsi on pedant ja alati mul õigus tüüp, kuigi väga hea huumoriga tihti. Tulemärgid on elavad, edevaimad ja säravaimad, jutukamad ilmselt lõvid, julmalt otsekohene, samas naljakas ja nooruslik on ambur, ka suurim vabaduse-ihaleja ja kiireim tüdineja ehk kos kaksikutega, ja jäär on kangekaelseim ja eesmärgikindlaim. Naised mehed on erinevad tihti ja nagu öeldud, puhast märki pole tavaliselt, samas mingid sarnasused/mustrid on.
 
Eesti naine 29. juuli 2018, kl 13.45
kaljukits n Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> veevalajad mehed- jubedad, nagu ennem mainitud, võ
> ivad ema ja pere ja mida iganes ka maha müüa ja re
> eta. Väga kergelt ütlevad oma kõige lähedamatest i
> nimestest lahti.

Väga täpne iseloomustus. Nii ongi. meie pere sai seda tunda, kuidas meie endine pereisa osutus just selliseks libedikuks ja lohises kaasa ühe rõveda sotsiaalsfääris töötava hooldustöölisest kaksikuga. Viimane on suurepärane aferist ja näitab end "hoolitseva naisena", mida kasutab vaid maskina, et ohvreid püüda ning oma huvides ära kasutada.
 
Eesti naine 29. juuli 2018, kl 13.47
Nii täpselt öeldud!
 
Naine 29. juuli 2018, kl 13.56
sõnn Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> veevalajatest vastikumaid polegi olemas

Täiesti nõus ja lisan siia veel kaksikust naine, kes arvab, et oskab oma salakavalust räpastes tegudes osavasti varjata. Tegelikult on ta elanud vaid omasuguste maailmas ega oma teadmisi ega suurt maailmapilti. Paras ühele returist vv-le, kes sellise haisvasse võrku sattus. :)
 
Eesti naine 29. juuli 2018, kl 13.58
Eesti naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nii täpselt öeldud!

Mõtlesin siin nõustumist

NeitsiN 25. jaanuar 2007, kl 10.58 -ga.
 
Naine 29. juuli 2018, kl 14.00
Naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sõnn Kirjutas:
> --------------------------------
> -----------------------
> > veevalajatest vastiku
> maid polegi olemas
>
> Täiesti nõus ja lisan si
> ia veel kaksikust naise, kes arvab, et oskab oma s
> alakavalust räpastes tegudes osavasti varjata. Teg
> elikult on ta elanud vaid omasuguste maailmas ega
> oma teadmisi ega suurt maailmapilti. Paras ühele r
> eeturist vv-le, kes sellise haisvasse võrku sattus.
> :)

Vabandan, väike näpuvigade parandus.
 
Kõige 06. august 2018, kl 17.55
Ebasümpaatsemad on lõvid, nende põhjendamatu eneseupitamine ja nina teiste asjadesse toppimine. Kohe teadlikult ei võta selliseid enda tutvusringkonda.
 
vähk. isiklikult 10. detsember 2018, kl 08.42
Jääradest enamus on arutult agressiivsed ja provokatsioonihimulised ja enesekesksed. Positiivne jäär on selline jumaliku potentsiaaliga ja õiglane, toetav, jõuline positiivses mõttes.
Kaksikud oma elukestva rööprähklemisega on väsitavad. Keegi ei jõua nendega kaasa joosta ja väsitakse kiirelt nende pealiskaudsusest. Olen palju kordi kuulnud, et kaksikutest naised on kõige hullemad. Need kellega kokku puutunud olen, ei ole seda olnud aga intiimsemat sidet pole kaksikutega olnud.
Lõvid on laiavad ja suurustelevad. See häirib vist kõiki teisi märke. Eks elu teeb korrektiive ning õppimisvõimeline muutub ühiskonnale talutavamaks. See puudutab kõiki märke.
Neitsi poliitkorrektsus ja pedantsus ei sobi vist kellelegi kuigi ühiskonnas nii väiksel st peretasandil ja suuremal ehk ühiskondlikul tasandil on seda vaja.
Skorpion on jõuline tundeinimene ning oskab paljudele haiget teha.
Ambur on targutaja aga ise seejuures ilma oskusteta. Teiste õpetaja pole eriti teretulnud kusagil.
Kaljukitse jäärapäisus ja võimuiha ei meeldi kellelegi peale nende kes peavad saama valusaid õppetunde sel teemal. Muidu tegijad tüübid.
Kaladega on võimatu suhelda enne kui oled läbinud spetsiaalse suhtlemistreeningu kaladega suhtlemiseks sest kalad solvuvad iga komakoha peale su jutus. Kui ei leia mille peale solvuda siis solvuvad niisama. Ja peavad elulõpuni meeles. Mage!
 
Kaljukits naine 10. detsember 2018, kl 19.09
Siin nii mõnigi on Veevalaja mehi laitnud, mina just kiidan neid oma isiklikele kogemustele tuginedes :) Eelmine vähk, kas sulle keegi meeldib ka peale enda, ei oska selliseid inimesi isiklikult meeldivaks pidada, kes ainult kõigis teistes vigu näevad.
Oma kogemustest lähtudes kõige rohkem ebameeldivaid kogemusi on mul olnud Vähk ja Neitsi meestega ning Kalad ja Kaalud naistega.
 
vähk. isiklikult 10. detsember 2018, kl 21.14
Lähtun samuti nagu sina oma kogemustest. Nii, et küsiks sult endalt kuna "kõige rohkem ebameeldivaid kogemusi on mul olnud Vähk ja Neitsi meestega ning Kalad ja Kaalud naistega", et kas sulle keegi meeldib ka peale enda, ei oska selliseid inimesi isiklikult meeldivaks pidada, kes ainult kõigis teistes vigu näevad ...?
 
eelmisele vähile 11. detsember 2018, kl 10.36
Püüa loetust ka aru saada, mina pole kõiki sodiaagimärkse oma postituses üles lugenud ja teisi ebameeldivaks pidanud, tõin välja konkreetsed näited, kellega mina läbi ei saa. Sina lugesid üles praktiliselt kõik sodiaagimärgid oma negatiivsete omadustega sinu jaoks. Jah, õige, mulle sellised inimesed ei meeldi, kes kõigis teistes ainult vigu oskavad näha, mis ei tähenda, et vigu näha ei võiks, lihtsalt endasse tasub ka vaadata. Sina vähkide kohta ühtki negatiivset omadust kirja ei pannud, teiste kohta küll.
 
vähk 26. detsember 2018, kl 16.14
Kaalud ja veelkord kaalud, Külmad ja kalkuleerivad, ei mongit südameheadust.
 
vähk 22. detsember 2019, kl 03.55
Kaalud naaine. Kõik on planeeritud, kavaldatud ja seda ainult mõeldes enda peale. Teiste arvamus, tunded ja soovid neid ei huvita. Ei taha enam ühegi kaaludest naisega midagi ühiselt ette võtta. Ma ei oleks arvanud, et sellliseid naisi üldse olemas ongi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!