Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
raudtee unesnägemine
 
näuuu 07. aprill 2007, kl 16.16
....pidevalt näen unes raudteed ja suur hirm on selle ees.kardan alla jääda....ei tea mida see v6ib tähendada.unenägudeseletajast olen kyll vaadanud aga mida teie arvate.
 
kera 08. aprill 2007, kl 19.16
kõiges on süüdi keskkerakond. nemad selle raudteega sehkendavad.
 
analoog 09. aprill 2007, kl 11.15
Vastata ei oska.Aga olen ise ka palju sellist und näinud. Seisan rööbaste ristumiskohas ja ei tea kuhu astuda, et rong mulle otsa ei sõidaks. Tahaks ka teada :)
 
s... 09. aprill 2007, kl 11.25
tähendabki eluteed või elurongi. kas siis jäädakse sellest maha või ei tea mis suunas sõita või on hirm minna.
 
Teet Raud 19. märts 2023, kl 14.32
Üleskutse ei ühtegi uut meetrit vene laiusega raudteed Samas ka ei ühtegi silpi Puskini luulerida ei nootigi Tsaikovski heliloomingut ning ka ei ühtegi päeva enam kus päike tõuseks idast Ei ühtegi uut meetrit raudteed sest raha ju ei ole Väga õige ei ühtegi meetrit lolliivanite poolt Eestisse maha pandud vanarauda neile ainuomase lolli laiusega, ei ühtegi punamonumenti Eesti pinnal ja hoonetel nii sees kui väljas, Eesti tuleb puhtaks rookida punalägast ja ignorants kõigele ida piiri tagant tulevale nulltolerants venelastele Mina ootaks ära,kummale poole raudset eesriiet Eesti pärast sõda jääb. Valitsus on praegu nii sõjakas nagu tahaks see Eesti kindlasti Venemaale väikse sõjaga üle anda. Sel juhul oleks raudtee laiuse muutmine sulaselge totrus. Õige Kõik veneaegsed maanteed üles künda Kilplased keevitasid siin rauteed kokku vahepeal aga laiust ei muutnud kui remontisid ja Riisipere tagant edasi haapsalu poole tuleb siis teise laiusega ja remonditavad lõigud ka Kui prigosin keskööl simeonile või kakale helistab, küll tehakse lõik vene laiusega: tak totsna, rad staratsa ilmasõjas tõsteti hetkega raudtee sellisele laiusele et ulatus siberini ühe sõiduga et astusid baltijaamas raudteele teises otsas vaatas tsuks vastu Selleks ajaks kui venelane oma vagunitega Tallinn Pärnu raudteele jõuab on meie kaitseväega nagunii juba asjad ühelpool. Teiseks on Eesti nii väike, et ilma kogu territooriumit vallutamata pole võimalik raudteel opereerida Ukrainas toimetavad nad raudteel põhiliselt seal kuhu lääne relvad ei ulata Tegelikult oleks aus kõik praegune raudtee üles kiskuda ja Venemaale tagasi anda. See ju Venemaa vara. Ammu oleks pidanud tegema mida te siiani ootasite? Te oravad ju suure osa ajast võimul olnud. Kõik objektid, mida on siia rajanud Venemaa tuleks lammutada ja uued nende asemele. Õõvastav ja jälk et Haapsalu raudtee canceldamise ja parima viimaseaja regionaalprojekti nurjamise vabanduseks tuuakse Putin. Ja selline inimvihkajalik poliitika räägib vihakõnest. Sealt kust algab raudtee lõpeb oravatel mõistus kuigi mõningaid mõtteid millise rööpa laiusega vedada sidruneid Talna sadamast oravapessa too korruptant lõikab ju omal jalad otsast Ekre eelistab transpordiks mära. Ja mitte ainult transpordiks Rehvre eelistab transpordiks teerulli. Ja mitte ainult transpordiks võib ka tainarullina kasutada Suur Lähtru raudteeühendus pole ka vajalik
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!