Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
koera-aasta naine
 
klm 07. september 2007, kl 21.19
iseloomustage, missugune ta on?
 
auh 07. september 2007, kl 22.23
ustav nagu koer.
 
ohoo 07. september 2007, kl 22.45
koer on ustav vaid esimesele peremehele..läheb kohe kui keegi maitsvama kondi viskab......ja läind ta ongi
 
koer 08. september 2007, kl 10.29
on ustav OMA peremehele, mitte esimesele kondipakkujale! korralikud ja hästikasvatatud koerad on kõige truumad
 
Ütlus selline 08. september 2007, kl 12.00
Kass armastab kodu (kohta), aga koer oma peremeest.
 
ohoo 08. september 2007, kl 14.36
kres ikka koera kiidab kui mitte koer ise:D
 
muri 08. september 2007, kl 15.33
no miks ma ei peaks ennast siis kiitma! Ikka kiidan. Olen jah truu oma peremehele. Aga kui peremees reedab või usaldust kuritarvitab, siis olen läinud kah. Vingun ja kiunun siis palju, aga kaon silmist ja tagasi enam ei tule.Kutsugu peremees, palju tahab, pakkugu parimat aset ja sööki- miski enam ei mõju. Mõjuks küll äärmuslik abinõu- vannu mulle elulõpuni truudust ja tunnista oma viga, ütle ja tunnista, et sa ei saa ilma minuta - siis ehk tulen ma veidi lähemalt oma vane peremeest nuusutama, et kas on paha hais küljest kadunud, või tunneb nina ikka väikest reetmise hõngu. Kui natukenegi tundub asi endine olevat- olen jooksuga läinud, tagasivaatamata.
Uut peremeest otsin väga kaua. Lausa vastikult kaua, sest ei usalda kergelt kedagi. Silme ees teevad ju kõik head nägu.Mind huvitab just see, milline ollakse minu seljataga.
Olen hea sõber. Aga enne, kui teist inimest omale päris lähedale lasen, võtab see ilmatuma hulga aega! enamikel ei jätku selle ära ootamiseks kannatust ja läinud nad ongi... Mind tegelikult tundmata. Ja mingu siis..
Kui me juba koos oleme, siis tahan ma olla koos. Selle sõna kõige lihtsamas ja otsesemas mõttes. Mitte keegi mitte kusagil pole mulle nii oluline ja tähtis, kui sina. See on sulle raske..ja siit tekivad kergelt ka probleemid.
Vahel käin üksi kuu poole ulumas, kui hing on haige. Lase mul seda teha- mulle on see väike üksiolemine hädavajalik. VÕi on lihtsalt kurb. Sageli on lihtsalt natuke üksiolemise vajadus. Siis ma lähen korraks, saba jalgevahel ja pilk maas. Istun päevakese ja öö, vahin tähti ja ulun kuud ja nutan kutsikapõlve taga..
Siis tunnen kusagilt su lõhna ja jooksen tagasi. Mida lähemale sulle jõuan, seda õnnelikum ma olen!
Olen ikka seesama Muri , kes rõõmustab südamest ka siis, kui sa lihtsalt tavaliselt poeskäigult naased. Kui ma armastan, siis sügavuti.
Ma olen halb vaenlane. Kaitsen ennast viimse hingetõmbeni ja enamasti on kõik üllatunud, kui valusalt ma hammustan ja kui kuradi kaval ma olen, kui kaitsepositsioonile asun. kaitsen ka teisi, kellele tahetakse liiga teha. Ma ei suuda ülekohut kõrvalt vaadata. Kui vaja- murran maha.
Kui sa mind mingil moel alandad, siis jätab see mulle kustumatu märgi. Reeglina ei tee ma sellest kohe välja- mul on sinu pärast piinlik.(siit ka inimeste eksiarvamus, et koerad on alandlikud ja haledad. Vale- meil on teie pärast lihtsalt häbi.) Kuid ma löön oma hambad sulle kintsu niipea, kui sa seda kõige vähem ootad.

Sellisena näen mina ennast.:))
Lugupidamisega
teie Muri
 
Ütlus selline 08. september 2007, kl 15.49
ohoo, aga sina armastad ikka siin-seal vinguda. Kui sul midagi asjalikku öelda, lao lagedale. Niisama vingumine tüütab!
 
ohoo 08. september 2007, kl 17.59
vat kitsu kargamine kõige ebasobivamal ajal ,on tõesti täpselt öeldud:D
 
to muri 08. september 2007, kl 18.03
pikk jutt,@!#$ jutt..palun pöördu adressaadi poole,kellele see pikk jutt
 
jaa 08. september 2007, kl 18.24
see oli tor jutt
 
koer 09. september 2007, kl 14.18
to muri
väga õige jutt, ma ise ei oska seda nii hästi lihtsalt sõnastada
 
kass 09. september 2007, kl 15.12
koerad siin klähvivad:)))
 
J 09. september 2007, kl 15.21
...teate seda, et nii , nagu küla koerale, nii koer külale....100% nii ongi....
 
elevant 09. september 2007, kl 15.31
kassid siin kräunuvad:)))
 
ikka 10. september 2007, kl 15.01
ju on nii, et kui kutsul pole head kasvatust ja turvalist pesa, saab kutsust hulkur-ei püsi ta seal ega siin. alle vanaduses püüab leida endale varjualust matti, kus lösutada, kuid seda saavutab selline kutsu vaid alandlikust meelest. enamus hulkuvaid kutsusid, ei oska äratunda õiget, sattudes ikka petjate ja altvedajate(lihtsalt ullikeste) ohvriks, mis veelgi süvendab tema hulkurlust.
 
koer 10. september 2007, kl 18.01
Fantaseerida ju võib.
 
pauka 11. september 2007, kl 10.33
..pole keelatud. Tahan- liputan saba. Tahan- hammustan kintsust. Tahan- lähen hulkuma. Hea peremehe juurest ei kao ma kuhugi- meelitage mind kasvõi suitsukoodiga.
 
Laika 06. aprill 2016, kl 15.57
Kosmosesse sai !
 
koerapoos 06. aprill 2016, kl 17.54
Kõik senised koernaised on väga meelalt tagantpoosi tahtnud.
 
Olen ise ka 17. mai 2016, kl 11.54
Truu on, klähvib palju. Nagu koerad ikka.
 
koera aasta Kaljukits naine 17. mai 2016, kl 12.20
Mina üldiselt niisama klähvima ei kipu, nagu õige koer, ründan enesekaitseks või siis oma lähedaste kaitsmiseks:) Sõnadest rohkem loevad teod nii enda kui inimeste puhul, kellega suhtlen. Üldiselt rõõmsameelne, mul on ka iseendaga piisavalt huvitav, aga oma häid sõpru ja lähedasi hoian. Töökuse koha pealt, kui ma tunnen, et mu panust hinnatakse, teen tööd rõõmuga. Kui tunnen, et on aeg lahkuda, siis lähen ka ja ei nuta vana taga, leian alati endale sobivad lahendused ka tööalases mõttes. Suhetes vastassooga, olen truu, kui minuga ollakse ja üldiselt hindan asju nii,e t suhetes võiks kaalukauss enam-vähem tasakaalus olla, ei pea üks pool kõike tegema ja kandma, et teine saaks vaid võtta ja mitte midagi omalt poolt vastu anda.
 
koera aasta ambur naine 18. mai 2016, kl 15.20
olen küll suhtes aga samaaegselt tahaks ka vaba olla... iseendaga on ülimalt huvitav olla ja igav ei ole mul kunagi olnud. st kui midagi muud teha ei ole siis mõtteid mõlgutada väga lahe! olen truu... ja see mind isegi häirib, st lojaalsus... arvatavasti oleks palju kergem elada kui ma truu ja lojaalne ei oleks. ja aus olen ka. ja soovin väga ausaid vastuseid - suhet, st mind ei häiriks põrmugi kui mulle öeldaks midagi sellist mille peale ma nt minestaks... arvan, et hindaksin seda inimest isegi rohkem - tema julguse eest. ahjaa, julgust hindan ka, aga mitte arulagedust. seega kokkuvõtteks võis üks keeruline naine :-) igaljuhul lihtsa sisemaailmaga ma küll ei hiilga :-) aga kummaline küll, tean, et mehed hindavad nö vaimu lihtsust - aga see mind absoluutselt ei häiri ja olen õnnelik selle üle, et ma ise nö lihtsa sisemaailmaga ei ole. ja veel, mind tõesti absoluutselt ei huvita mida teised minust arvata võivad - tõenäoliselt on põhjus selles, ´kuna leian, et ideaalseid inimesi ei ole olemas ja senini ei ole näinud ühki sellist kes võiks mulle autoriteet olla... kelle arvamust 100% lisusega võtta. see ei tähenda seda, et ma õppida ei soovi - elukestev õpe igas eluvaldkonnas on mu meelest elementaarne ja lahe!
 
Olen Vari 21. mai 2016, kl 20.06
koera aasta ambur naine:
Alistamatu ja heasoovlik peni, kes ei oska midagi karta enne kui vastu koonu on saanud.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Olen Vari 22.05.2016 13.23.
 
koera aasta Kaljukits naine 22. mai 2016, kl 08.06
Eelmisele täienduseks, nii palju kui mina selle aasta inimesi tunnen ja ka enda põhjal võin öelda, et kindlasti ei usalda ma inimesi pimesi. Ma eeldan inimestest head, kuid olen alati kusagil hingesopis valmis selleks, et nad seda pole ja siis saab vastu nina juba see teine, mitte mina ;) Ja kohe üsna valusalt, sest tegelikult on koer ka elus küllaltki kättemaksuhimuline ja pika vihaga, peab meeles asju, aga mitte alati, oleneb kes talle või tema lähedastele mida tegi ja kas meelega ning kahjurõõmust veel selja taga naerdes või siis kogemata ja pärast oma teo eest vabandades.
Koer ise on minu hinnangul enamasti õiglane ja kriitiline sh iseenda suhtes, kui eksib, siis vabandab, vahel küll võtab see pisut aega, aga mulle näiteks jääb hinge kriipima, kui tunnen, et olen inimesele ülekohut teinud.
Ja nagu elus, on ka Koera aasta inimesed üsna head inimeste tundjad, minu intuitsioon pole mind üldiselt alt vedanud...headus on muidugi pisut suhteline mõiste, aga oma mõõdupuu järgi head ja halvad inimesed olen päris hästi siiani ära tundnud. Ja oma tuttavate koerte ning iseenda pealt võin öelda ka seda, et andestan vahel mitu korda inimesele, aga kunagi on mõõt täis ja see võib juhtuda üsna ootamatult ning siis enam Koera juurde tagasiteed ei ole.
 
cc1 22. mai 2016, kl 14.20
Koera aastast jääb inimese iseloomustamisest väheks. Võivad osutuda reeturiteks, mõned on ustavad nagu koerad.
 
koera aasta naine 22. mai 2016, kl 14.48
saab hästi läbi Tiigri aasta mehega.Ma arvan ,et sobib ka naiseks hästi.
 
Koera aasta naine 22. mai 2016, kl 19.05
Muidex, ma olengi suhtes tiigri aasta mehega :-)
 
to viimasele 23. mai 2016, kl 01.50
Siis oled õige valiku elus teinud.
 
roheelio 27. mai 2016, kl 22.13
koerapoos Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kõik senised koernaised on väga meelalt tagantpoos
> i tahtnud.

- ma tahtsin just sama öelda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!