Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
ambur ahv olen
 
A 18. september 2007, kl 23.31
olen siin foorumis mõned üksikud korrad käinud ja kui olen teemasid sirvinud siis jääb mulje et ma olen totaalselt nõme tähtkuju ja aasta:)
 
sädemeke 19. september 2007, kl 00.35
nõmedus on vaataja silmades:)
 
siinsete teemade põhjal 19. september 2007, kl 00.39
Kedagi ei huvita see Ambur, peale amburi enda.
 
sädemeke 19. september 2007, kl 00.45
to: siinsete teemade põhjal

a kuidas sina seda nii hästi tead? oled vist puudutatud.. millegipärast:)


*on Ahvivaimustuses:D
 
Triin 19. september 2007, kl 07.25
Mind hirmsalt huvitab see tähtkuju ja kohe vägagi.
 
A 19. september 2007, kl 09.04
miks siis keegi meid ei tunne ja ei taha tunda? kas me oleme haruldased või lihtsalt ebameeldivad?

tegelikult kui järele mõelda siis mulle on mu eksmehed kõik öelnud mu mahajätmise põhjuseks, et ma olen 1. frukt, 2. fuuria, 3. hüsteerik, 4. liiga temperamentne 5. liiga tormakas jne. Praegune, esimene tõsine ja pikem suhe, suhe kaksikmehega on aga ideaalne, sest ta ise on ka püsimatu ja ta on jumala rahul vist et on leidnud sarnase kaasalse, kes tast sammugi maha ei jää ja tormab veel ettegi:D
 
Triin 19. september 2007, kl 16.03
ses mõttes et mees mul sama seis-kas siis sarnased.
 
A 20. september 2007, kl 09.10
sul on mees ambur-ahv? ma olen küll naine, aga märksaõnad oleksid siis, et nalja saab palju, hea huumorimeel, vahel teen inimeste kulul nalja mis neid pahatihti solvab, aga ma ise ei mõtle nii. lihtsalt jube hea nali tuleb ja siis ei saa ütlemata jätta:) üldse oleme me sellised, et mis meelel see kohe ka keelel. aga me oleme hästi heatahtlikud tegelikult ja oma lähedasi hoiame väga ja teeme nende heaks kõik. oleme ka väga liikuvad, tragid, targad, vahel tormakad ja temperamentsed. ahv ikkagi ju:) mina isiklikult olen väga kodune st seltskonnas ei liigu suurt, aga õpin ja töötan palju. selles suhtes olen liikuv, aga sõpru ja tuttavaid on vähe. olen rohkem pereinimene ja perekond on mu tähtsaim vara.

võid veel küsida midagi:) ehk meie iseloomud su mehega ongi sarnased ja saad temast rohkem teada.
 
Triin 20. september 2007, kl 12.21
Mul jah oma ahvist mehega koos tore-meil lõbus.Sõbrad tähtsad aga pere ikka ka.Loodetavasti truu aga kes teab-sabas ei käi.Vajab ilmselt ka piisavalt vabadust.Suur spordifänn ja huvitub astroloogiast.
 
Ahv-amburist poja isa 01. detsember 2017, kl 16.19
Peresiseselt väga usaldusväärne, naistele meeldib, aga absoluutselt sobivat naistüüpi pole olemas. Poolnohik, suu seinapragu ei ole, totaalne hetero, aga suhtleb peamiselt sõpradega - naissoole tõeline pähkel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!