Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kellega ma siis lõpuks sobin?
 
sorr 25. märts 2008, kl 12.18
Kellega sobib kaljukits naine? Olen koos elanud nii kaksigu kui ka lõviga. Esimese puhul osutus see mees lihtsalt liiderlikuks tolguseks, teise puhul oli tegu eneseimetlejaga.
 
to 25. märts 2008, kl 12.22
teise kaljukitsega.
 
ka kitseke:) 25. märts 2008, kl 12.22
Olles ise ka kaljukitse tähtkujust, siis oma kogemustest võiksin öelda, et mina olen just sobinud nö. horoskoobi järgi mulle mitte sobivate meestega (kaksikud, veevalaja, ambur) Aga neist ühtegi ei vahetaks ma oma praeguse Kaalukese vastu:)Temaga ei hakka lihtsalt kunagi igav ja samuti on tegu väga hooliva ja sõbraliku inimesega...aga sobida võivad tegelikult kaljukitsed kõigi 11 teise tähemärgiga;) Tähtis on see, kuidas teise inimesesse oma kõrval suhtuda lihtsalt...
 
to ka kitseke 25. märts 2008, kl 12.45
Tunnen kaasa! Kaalud ja Kaljukits on kõige hullem üldse, mis Maa peal juhtuda saab!!! Sa pole siis õige mehega kokku sattunud, et sellist - vabandage väga - möggga suust välja ajad!

Kaljukits naisele sobib ideaalselt Neitsi, Sõnn, Skorpion, Vähk ja Kalad.
 
ka kitseke:) 25. märts 2008, kl 13.06
Kahjuks või õnneks ei usu ma viimase kommentaatori juttu kohe üldse mitte:) Tundsin ühte neitsi meest ja samuti ühte sõnn meest, mõlemad on kohutavad valetajad, egoistid ja ärakasutajad. Enam sellistega kokku ei tahaks puutuda:(See, kui sinul ei lähe Kaaludega kõige paremini, ei tähenda, et teistel see korda ei võiks minna:)
 
to ka kitseke 25. märts 2008, kl 13.18
Paar näidet elust:
minu parim sõbranna on Kaljukits, tema lihane õde on Kaalud. Nad on tülis juba 15 aastat, sest nad lihtsalt ei talu teineteist, Kaalud on niii külm kalkuleerija, ema päranduse nihverdas nii ära, et teine õde ei saanud kroonigi sellest - ühesõnaga südametu kalk inimene.

Teine näide: tööl istusid ühes toas Vähk, Kaalud ja Kaljukits - kõik naised. Niikaua, kuni Vähi-proua tööl oli, nii kaua oli kuidagi enam-vähem üle kivide kändude see olukord selles toas, aga siis tuli Vähil üks pikemaajalisem haigus kallale, alguses oli tükk aega haiguslehel, ja siis läks hoopis sealt minema. Pärast Vähi lahkumist läks nende kahe, Kaljukitse ja Kaalude, omavaheline suhtlemine nii mürgiseks kätte, et lõpuks oli kogu kollektiiv häiritud, tuli inimesed "ringi jagada" ja üllatus-üllatus: tuli välja, et keegi ei tahagi Kaaludega ühes toas olla...??? Lõpuks siluti asi sedasi, et pandi ühe vanema Jäära-härraga see ülikapriisne Kaalude-daam ühte tuppa, ja nagu näha - nad saavad omavahel hakkama.

Mis eraelusse puutub, siis Kaalud proua on kohutavalt salakaval ja ta võib 20 aastat mehe selja taga teist suhet pidada, nii et see isegi välja ei tule.
 
ka kitseke:) 25. märts 2008, kl 13.35
:) Jah kõik võib ju nii olla, aga ühest tähemärgist inimesed võivadki olla ju väga erinevad...kui eelpool toodud näited käisid nö. halbade kaaludest isendite kohta, siis mina rääkisin konkreetselt ühest väga kallist ja armsast Kaalust minu jaoks:) Kindlasti on ka nt. kaljukitsesid, kes on halvemad ja samuti on sellegi suhteliselt kalkuleeriva ja kaine peaga tähemärgi esindaja vahest õrnatundelisem ja hoolib oma lähedastest:)
 
kaljukits naine 25. märts 2008, kl 14.49
Olin abielus sõnniga peaaegu 22aastat,tegelikult sobisime täiesti,aga ilmselt meie puhul tekkis aastatest tüdimus,nüüdne suhe on kaalmehega ja ei vahetaks teda mitte kellegi teise vastu,väga hooliv ja armas inimene senini olnud,loodan,et ka edaspidi on see nii.
 
kkk 25. märts 2008, kl 17.18
no mina olen suhelnud vähiga..tegelt sai suht normaalselt läbi..aga siin olid mängus liigne armukadedus ja muud asjaolud..
jäär mehega ka eriti läbi ei saa..üldse jäära tähtkujust inimestega tekivad lahkhelid..
siis sõnn..tegelt saab päris hästi läbi, aga kuna inimestena olime erinevad, ei jäänud ka see suhtlemine väga pikaajaliseks..
praegune kalad..tean küll teda ainult vähem kui pool aastat..aga nii toredat ja armsamat inimest ple.Esimene kokkupuude ka kaladega ja mulje väga hea, ei vahetaks mitte kellegi teise vastu( kuigi olen siin lugenud nende kohta ka halbu asju) siiski on suht palju ikka inimeses endas ka kinni..ei saa vaadata ainult tähtkuju järgi..sest teine kord ehk sobiks väga hästi ka mõne jääraga..
ah ja neitsi ka..suht ok.
 
kkk 25. märts 2008, kl 17.19
aa ja seda ka..ma ei usu et kaljukits väga kaljukitsega sobib:D mulle küll kaljukits mees tundub liiga minu sarnane ja kui kaks jonnipunni koos, siis sellest head asja vist ei saa:P
 
ehhh 25. märts 2008, kl 19.39
mul supersõbranna kaljukits ja mina kaalud talle sama super. ei susserda ega pole ka salakaval. võin kaval olla, aga see hoopis teine asi.
 
minagi 25. märts 2008, kl 20.41
kitseke--abielu lõviga katastroof. Suhe kalaga täis kirge, aga see on ka kõik. Nüüd sõnn ja eelmistest kindlasti peajagu üle. Vajan rahulikku ja maj. kindlustatud elu, kus on mõistmine ja usaldus. See nüüd olemas .
 
kk 25. märts 2008, kl 23.16
veevalajaga on/oli ülitugev tõmme. saime lihtsalt väga hästi läbi. ei usukski, aga tegelikult olime üsna sarnased.
kaljukitsega sädemed lendasid, aga kahjuks osutus ta liiga sõnamurdjaks meheks.
 
prohvet 26. märts 2008, kl 00.10
Kaljukits-naine sobib mehega, kellel suur rahakott ja ühiskondlik positsioon. Teemaalgataja teab seda väga hästi, võibolla pole tal praegu ühtegi ohvrit silmapiiril ja laseb siin lihtsalt auru välja.

Ära muretse - KaljukitsN leiab lõpuks alati oma suure rahakoti:))
 
kkk 26. märts 2008, kl 11.57
Olen kaljukits naine, rahakotti ei otsi sest suudan ise nii palju teenida aga mees peab olema aus ja armastama olgu ta siis kits, lõvi või hobune. Samas kodus tahaks tunda ikkagi et olen naine mitte perekonnapea.
 
ka kits 26. märts 2008, kl 12.59
Aga minul kodus hoopis jäär. Seni olnud pea kõik suhted skorpionidega ja ka üks ambur eksis ära. Skorpad kõik väga kenad ja head olnud, kuid ma ise hakkasin ennast nendega kuidagi poolikult tundma ja nii need suhted lõpetasingi. Amburiga oli kohe algusest peale probleeme. Ei suuda olla koos valetaja ja vassijaga ja ka kohusetunde puudumine oli suureks miinuseks. Praeguse jääraga olen rahul. Ta tasakaalustab oma positiivsusega minu tõsidust ja aitab näha elu palju helgematest külgedest. Mina olen rahul :)
 
kaljukas naine 26. märts 2008, kl 16.13
Olen ka kaljukits.
Neitsiga ei sobinud kuna neitsid tahavad kontrolli ja neil on alati õigus. Veevalajaga oli tõmme küll kuid ta oli liiga minu külge klammerdunud, ei andnud mulle hingamisruumi.
Kaljukitse mehega ei sobi absoluutselt-mõlemad iseteadjad ja kontrollifriigid.
Jääradega ei saa läbi...
Nüüd elan juba 5 a kaksikuga...alguses küll ragistasime aga oleme juba teineteise veidrustega harjunud:))
 
prohvet 26. märts 2008, kl 19.11
Küsimus viimati vastanud kaljukits-naistele:
Kuidas nende meeste rahaline seis ka on, kelle juurde lõpuks pidama jäite?
 
kaljukits n 26. märts 2008, kl 20.23
Olen kõige paremini sobinud sõnniga. Pikk suhe ka kalaga olnud ja oleks olnud ka edasi, aga ma ei kannata truudusetust,oleks kala truu, siis võiks õelda, et see märk on kaljukitsele parim.
 
kaljukas naine 26. märts 2008, kl 21.28
Pole oluline raha vaid inimese töökus minu puhul. Just see kaksik on selline kohusetundlik ja kokkuhoidlik:))
 
triibik 29. märts 2008, kl 16.08
Mul pikemad kogemused jäära, kalade, paari neitsi ja vähiga.
Jääraga oli meil väga tore, sest ta oli aktiivne, jõuline ja kirglik. Emotsionaalselt ja füüsiliselt klappisime hästi, intellektuaalne pool jäi minu jaoks nõrgaks.

Kalad ja vähk olid tagantjärele võrreldes suht sarnased - tundlikud, aga natuke salalikud - ma ei saanud nendega kunagi jalgu maha, pidevalt jäi minu kui suht tuima eluka jaoks neile mingi saladuseloor, mis mind tugevalt häiris. Nad tassisid endaga kõiki eelmisi nn "suuri armastusi" kaasas - liiga palju naisi ühe paarissuhte jaoks. Sama teema skorpioniga. Nipernaadid - vannuvad kõigile igavest armastust.

Neitsitega olen palju kokku puutunud nii armu- kui tööelus ja nad on mu absoluutsed lemmikud, sest nendega kehtib reegel - what you see is what you get, ei mingit sahmerdamist. Tugevad, aga samas õrnad mehed.

Sõnnid tunduvad ka sobivat, sõprade seas on mõned - ausad ja üsna kindlameelsed tüübid.

Veevalajate, amburite ja kaksikute jaoks olen mina liiga kõvasti trampija ja igav tüüp ilmselt.

Vaevu suudan toime tulla kaalude ja lõvidega.
 
Kaljukits 14. mai 2016, kl 20.57
Kaljukits, jõuline, aga pikemas perspektiivis liiga lihtne. Veevalaja, pisut igav, aga intellektuaalses plaanis huvitav. Kalad, tundlik ja järjekindel, aga truudusetu, appi! Jäär, sobib küll!! Sõnn, sobib ja ei sobi ka - tõeline pragmaatik, liialt kalkuleeriv. Kaksik, toob kuu ja tähed taevast alla, aga jätab külmaks. Vähk, alguses huvitav, hiljem ennast kordav ja aina vähem huvitav. Lõvi, tunne on nagu istuks kukil ja raske hakkab. Skorpion, no igav on!
Kaalud, Neitsi ja Ambur, vot ei tea.
 
KaaludN 14. mai 2016, kl 23.53
Minule sobivad kaljukitsed inimestena väga hästi, parimad ülemused, vend, sõbranna. Kahjuks pole ühegi KK mehe vastu tundeid tekkinud. Tutvusringkonnas on üks väga armas paar kaljukits ja veevalaja. Mees hoiab väga ja suudab kaljukitse kangekaelsusega lausa meisterlikult hakkama saada. Neistidega paar paari. Ning sõnniga. Üldiselt on kaljukitsed sellised toredad kahe jalaga maa peal inimesed. Kangekaelsed, aga minu tuttavatel on kõigil südametunnistus õige koha peal, nii et kangus väljendub õigetes kohtades :) Ja kaljukitsedele on raha oluline, ses mõttes, et nad on karjääriinimesed nig ei taha kõrvale kedagi, kes rahasse liiga kergekäeliselt suhtub. Aga nad ei taha ka kellegi teise arvelt lihtsat rikastuda, ise pingutavad samuti.
 
kk naine 16. mai 2016, kl 00.52
neitsi väga hea mees, praktiline, töökas, kohusetundlik jne..aga puudu jääb minu jaoks õrnusest, kallistustest, puudutustest...kalad ja vähid ses osas parimad, voodis super lihtsalt ja muidu ka !)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!