Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
vähk mees ja jäär naine
 
jääratar 09. mai 2008, kl 19.21
Tere.Kas kellelgi on kogemusi, kuidas sobivad vähk mees ja jäär naine?Aitäh.
 
HE HE 09. mai 2008, kl 19.29
ja is sind tõmbab vähi poole?
 
:D 09. mai 2008, kl 20.02
ei kommentaari;)
 
jäärak 09. mai 2008, kl 20.03
eks pead ise proovima, mis mekk on. Minul isiklikult nii mitmeidki tuttavaid vähke, mehi ja naisi, siiani küll kenasti hakkama saanud, ei ole olnud mingeid ebameeldivaid kogemusi.
 
VähkM 09. mai 2008, kl 22.59
Ei, ei, ei... !
 
mulinaad.com 09. mai 2008, kl 23.14
http://www.mulinaad.com/academy/horoscope/match/aries_cancer


Nii Jäär kui Vähk on kardinaalsed märgid ja nende esindajad kardinaalsed tüübid. See tähendab, et kummalegi ei meeldi kompromissid, mõlemale meeldib asju alustada ja juhtida. Alustavad ja juhivad nad aga väga erinevas stiilis. Vähi vesi võib Jäärale külma dushina mõjuda, kuid olles mõlemad elava kujutlusvõimega romantikud, võivad nad koos unistades ilusaid elamusi kogeda.

Vähk on tundlik tüüp, kellest Jäär pahaaimamatult ja mõtlematult üle võib sõita. Jääral tuleb Vähiga rohkem sõnu valida, et ta kaaslast kogemata ei haavaks. Vähil tuleb aga jälgida oma kommet pingelist õhkkonda luua, kui midagi ei klapi. Jäärale sobib asjadest otse rääkida ja pingeline vaikus rusub teda. Samas võib Jäär oma julge edasiliikumisega muretseva Vähi meeleolu lõbusamaks ja kergemaks muuta. Ja Jääral on Vähilt õppida seda, kui sügav ja huvitav võib olla tundemaailm, kui sellesse pisut rohkem süveneda.

Jäära ja Vähi sõprus on kindlasti õppetund neile mõlemale. Kui nad üksteisele piisavalt ruumi anda suudavad ning omavahelised erimeelsused rahumeelselt lahendavad, siis täiendavad nad üksteist väga hästi ja panevad koos aluse nii mõnelegi vahvale algatusele.
 
vara.ee 09. mai 2008, kl 23.16
http://www.vara.ee/cgi-bin/sobivus.cgi?sobivus=jaar_vahk

Jäärale võib olla üsna suureks probleemiks olla Vähi murdmine, et viimane avaldaks oma tundeid ja arvamusi ka Jäärale. Vähk on märk, kes on sissepoole elav ning oskab oma tundeid kindlalt varjata ning loob seetõttu endast tavaliselt üsna ebaselge pildi. Jäära liigne pealesurumine võib aga tõeliselt halvasti mõjuda Vähi tunnetele.

Vähile peaks aga suhe Jääraga üsna hästi sobima, kuna ta tunneb suurt naudingut Jäära personaalsusest ning enesekindlusest. See kujutlus varjab selle suhte võimalike probleeme üsna edukalt ning Vähk ei pööra nendele probleemidele arvatavasti ka eriti suurt tähelepanu. Selles suhtes on veel üks sektor, mis suhtesse probleeme tekitada võib. Vähk on kindlalt kodule suunatud inimene, kui aga Jäär sooviks kindlasti rohkem näha ning seetõttu ei ole valmis ennast koduga eriti aktiivselt siduma.

Hoolimata kõikidest nendest erinevustest on Jäär ja Vähk suutelised oma suhted nii seadma, et kõik asjad suurepäraselt kulgeksid. Loomulikult nõuab kõik see mõlema märgi aktiivset tööd selle nimel. Kui mõlema märgi esindajad on selleks valmis ning suudavad soovitud eesmärgi saavutada, peaks see suhe olema pikaajaline ning täis armastust.
 
vastupidine variant 10. mai 2008, kl 00.07
vähkN ja jäärM

Käib juba 3 aastat üks kassi-hiir mäng, kokku ei saa, kuid lõppu ka ei paista...
 
Jääraplika 10. mai 2008, kl 09.15
Täiesti võimalik, paar aastat veel ja koos saab oldud juba kahekohaline arv aastaid. Muidugi on ka ragistamisi olnud, aga ei midagi ületamatut. Enamasti koos väga lihtne ja hea.
 
vvn :) 10. mai 2008, kl 10.31
Mõlemad hoiavad suhtest kõvasti kinni ja mina arvan, et just see ongi pikaajalise suhte üheks aluseks.
Vähk mehed on natuke nukrad tegelased ja jäär naine toob nende ellu päikest. Julgen arvata, et sobivad :)
 
variant vastupidine 10. mai 2008, kl 10.33
jäärm ja vähkn

Käib juba kolm aastat, kass-hiir, koer-kass, sipelgas-elevant jne. Kokku ei saa, lõpust ka ei saa rääkida... Suur segadus. Midagi ei saa aru kohati:)
 
jäärn 10. mai 2008, kl 14.13
8 aastat vähiga koos olin. Siis tuli paar kuud vahet ja kuigi ajasin sarvi vastu, olin paari kuu pärast uue vähiga koos.

midagi siis ikka on, mis sobib.
 
kaksiknaine 10. mai 2008, kl 16.30
Minu vähist abikaasa eks oli jäär. Paar aastat olid abielus, siis tõmbas neiu jäär tema sõbraga uttu.
 
kah jäär 11. mai 2008, kl 11.02
sõpradeks sobisid väga hästi, aga nii kui asi kaugemale läks, siis enam nii head asja ei olnud. kuidagi liiga kinnised olid suhtes.
 
a 13. mai 2008, kl 10.39
:D Oeh, sama lugu siin..nagu oleks midagi ja siis nagu ei oleks ka.. mitu aastat juba :D
suht koomiline
 
meil sobis 13. mai 2008, kl 11.38
Aga läksime lahku, sest üks pettis ja teine tegi tagasi. Kahju on siiani.
 
to meil sobis 13. mai 2008, kl 14.12
järelikult ikka ei sobinud ju kui lahku läksite?
 
meil sobis 13. mai 2008, kl 14.41
ütleme siis nii, et mulle meeldis ja talle ka.
 
to meil sobis 13. mai 2008, kl 14.50
Ei saa aru inimestest,kes kipuvad kohe tagasi tegema kui petetakse.Järelikult oma viga,et kätte maksma hakkasid või siis tema.
Muide,olen ka jäär ja olnud lähedases suhtes vähiga ja sobis ideaalselt,aga jah mitte sellest ei tahtnud ma rääkida:D
 
meil sobis 13. mai 2008, kl 15.48
loomulikult oma viga, vähk ja jäär on mõlemad suure egoga.
 
jäärN ja vähkM 14. mai 2008, kl 23.28
oli 12a. tagasi ja uskuge, et siiani külmavärinad, kui meenub.. sest oli kõik liiga hea, kuid sai oldud rumal ja noor ning teise tunnetest ülesõidetud. Ja see on puhtsüdamlik tunnistus jääratari suust. Kuid haiget ei teinud päris kindlasti ma seepärast, et ei hoolinud, vaid seetõttu, et teine ei andnud selgelt mõista, mida tunneb (see on see peiduspool); pärast siis teadmine, et mõlemad rumalalt õnnetud ja üksi mõnda aastat. Halloo! kumb oleks võinud siis olla suhtes avatum???
 
Jääratar 15. mai 2008, kl 12.40
Minu isa on Vähk, saame suht hästi omavahel hakkama .
 
võivad sobida, 21. mai 2008, kl 20.24
kuid vähk on kinnine ja jäär avatud, jäärale hakkab selline vaimne terror väga vastu, kuna jäär tahab suhtes ausust, siirust ja avatust. Vähil on jääralt õppida palju.
 
Pisar 24. oktoober 2020, kl 11.10
Vähk mees,jäär naine
Kui käitub nii nagu oleks su maha jätnud aga kui suvatseb rääkida või sulle üldse tähelepanu pöörata siis väidab et ei ole maha jätnud vaid ongi selline veider vastiku iseloomuga mees.
Jäär naisele üliraske pähkel
Vaimselt kurnav lausa
Kui ma nüüd olen kogemata teda solvanud,sest kunagi ei tea ju mis teda solvab,siis mida moodi peaks käituma nüüd? Ootama?Kuude kaupa ootama?
Suhet alustades väitis et suhtes olles on alati truu
Vahel tundub küll et äkki on teise leidnud et meil kõik ülijahenenud.
Ühesõnaga jäär naised kel suhe vähk mehega-jagage kogemusi (vist solvunud) vähkmehega,kes veel slaavlane ka. Kas tõesti on ok kui kuu aega on lihtsalt jahe periood? Äkki peaks tegema näo et mul pole ka aega ta jaoks,lampi päevade kaupa oodata ta küllatulekut.
Ühesõnaga ma tahaks te kogemusi kuulda
Aitähh
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!