Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Lõvid ja nende iseloom
 
vaata 12. august 2008, kl 14.10
kuidas saada lõvidest ja nende mõttemaailmast aru? Tänud ette!
 
ohmu 12. august 2008, kl 16.02
ei saagi aru...hullult enesekesksed,oma vigu kunagi ei tunnista....
 
lõvi n 12. august 2008, kl 16.24
lõvidel pole vigu,neil on alati õigus
 
ohh 12. august 2008, kl 17.11
Pole neil mitte midagi viga,äkki teis endis ei jätku piisavalt iseloomu jääda iseendaks ~......
 
kaaluv kaaluke 12. august 2008, kl 18.16
Lõvi mõttemaailmas on üks mõte, et hästi palju pai saaks. Lisaks olgu mõnus koht magamiseks. Küll siis nurrub ka.
 
l6vi 12. august 2008, kl 18.21
...jah,ja pai peab tegema kena hea mees,voodi lux ja kasukas seljas.Siis nurrub kindlasti ;))
 
oo jaa 12. august 2008, kl 22.35
lõvi on nõudlik natuur, kuid lõvi ei ole ülbe. Kui talle miski ei meeldi, vaatab ta põlglikult sinust lihtsalt mööda ja sammub suursuguselt edasi. Lõvile on tema põhimõtted väga olulised ja omased. Teiste järgi ei tee ta midagi. Lõvi saab suurepäraselt üksinda hakkama, ei ole ta meeleheitel ega nuru või kerja kellegi armastust. See on seepärast, et lõvi valikuskaala on piisavalt suur ja kibekähku ta ennast kellegagi ei seo. Ääretult jõuline on ta oma seisukohtades ja tugev. Mis veel lisada? Lõvi teab, mida ta tahab ja selle poole liigubki. Hästi mugavad on lõvid tõesti, nad on küll ka väga töökad, kuid kodu ja voodi on nende privaatala, kus mõnuleda. Pai tahab lõvi tõesti, aga oma lojaalsuse ja kindlameelsusega saab ta neid ju nagunii - ta oskab pakkuda suurepärast tuge, kuigi lõvi ise nõrkusehetki eriti ei lase välja näidata. Peas töötab omi mõtteid ja analüüsib, kuid ei räägi nendest kõigile, vaid väga vähestele. Siis peab selleks muidugi olema ka mingi eriline põhjus.
 
kaalud n 13. august 2008, kl 09.18
eelmisega täiesti nõus.tuleb olla kannatlik,näidata oma hoolivust tema,teie pereja teie ühise kodu suhtes,ja te saate ühe parima mehe,kes teid ei reeda.kui lõvi on leidnud naise kellega koos olla,siis ta hoiab teid,kaitseb teid ja on truu teile.ütelgu teised mis tahavad.
keerukas iseloom on tal tõesti ja ta on otsekohene,ja see omadus paljudele ei meeldi.samas nad tahavad et inimesed oleksid temaga ka otsekohesed,ausad.
 
lõvimuska 13. august 2008, kl 14.37
...
lõvi on nõudlik natuur, kuid lõvi ei ole ülbe. Kui talle miski ei meeldi, vaatab ta põlglikult sinust lihtsalt mööda ja sammub suursuguselt edasi. Lõvile on tema põhimõtted väga olulised ja omased. Teiste järgi ei tee ta midagi. Lõvi saab suurepäraselt üksinda hakkama, ei ole ta meeleheitel ega nuru või kerja kellegi armastust....
see nagu minust kirjutatud ju:)). ja kui sul ongi olnud põhjust välja teenida minu ignoor, siis seda muuta on ilmatu raske kui mitte võimatu. ning selle saavutamiseks oled sa ise varem pidanud ka kõvasti pingutama:))))
ei salli inimestega manipuleerijaid ega laisku ja suisa vihkan lolle inimesi. ok, harimatuse võib veel mingitel põhjustel välja kannatada, aga lausidiootidega suhelda ei suuda ka vägisi.
 
lallalalla 13. august 2008, kl 16.04
lõvimuska?
lõvi ei ole ülbe ja ainult vaatab põlglikult mööda?!
see ju ülbus ongi, kui midagi sulle ei meeldi, siis vaatad põlglikult mööda, inimene ei vaataks põlglikult, kui temaga ja temas kõik korras
 
trilla trulla 13. august 2008, kl 16.19
nu kui mu naabrimutt mulle ükspäev jälle tere ütles ma pidin perseli trepist alla sadama küll! ja seda pold juba vist kolm või enam aastat tagasi kuulda old! aga ma tegin aia korda ka ja kasse enam ei toida.
 
:) 13. august 2008, kl 19.53
kas see viimane näide on mööda vaatamisest
 
minu seisukoht 13. august 2008, kl 22.35
vaidlen vastu-lõvi on küll ülbe ja mõttetult ennasttäis ja ta võib küll näidata,et saab ka üksi hakkama,aga samas on ta ilma armastuseta nagu iseenda vari.äärmiselt enesekesksed ja ninakad.ja näitavad ka oma nõrkusi välja-olen näinud ikka lõvi mehi selle külje alt,mis käib teie sõnadele ikka vägagi vastu-nii löödud ja madalam kui muru,hakkab või roomama kohe.ühtlasi on nad ka tegelikult arad- suhetes ei julge piisavalt mehena käituda,vaid nagu mökud,kes ei suuda enda eest seista,et näidata ja öelda,mida tahavad.hiljem,siis kui on juba hilja,siis roomavad ja halavad.ühtlasi on need mehed aga ka väga edukad-muudes asjades sihivad julgelt oma eesmärkide poole,aga suhete pool jätab küll tugevalt soovida.
tean ka paari lõvi naist- mina nendest aru ei saa-mis paneb neid nii ennasttäis olema?
Lõvikesed karake nüüd mulle kõrri,et end kaitsta-seda te oskate ju suurepäraselt-kuidas keegi ometi võib teiesuguseid suursuguseid isendeid solvata või neist halvasti arvata??!!!
Minu nõuanne teile:TÕMMAKE NINA TAEVA POOLT ALLAPOOLE-siis ei ole ka teie kohta nii palju vastuargumente
 
hei, sa lalllaallaa 13. august 2008, kl 22.42
kui sa ei tunne lõvisid, siis sa muidugi ei saanud lausest aru.
Lõvi ei ole ülbe. Lõvile meeldivad sõbralikud, heatahtlikud ja mingigi andega inimesed, kellel tarkus tuleb tänu heale mõistusele või mõni oskus tänu vastavale andele. Lõvi on väärikas ja sellel väärikusel on moraalses ja eetilises mõttes väga kõrge hind. Rumalad, kehkenpüksid, keksijad, ülbikud - neist vaatabki see lõvi mööda ja kui nad lõvi teele jäävad, siis nende vastu on ta põlglik, nende väiklust silmas pidades. Ega lõvi mats pole, et ta seda ütlema hakkab. Vaatab ja muigab ja laseb neil esineda. Nüüd jõudis kohale? Kõigisse lõvi meeldivalt ei suhtu, ta ei peagi ju suhtlema igaühega!
 
:) 13. august 2008, kl 22.47
ei peagi tõesti kõigiga suhtlema!
ei ole väärikas vaadata põlglikult! jõudis kohale?
 
juuditar 13. august 2008, kl 23.45
ehh, parajad matsid on nad küll. Kogemus näidanud seda!
*Külmad ja äpu olemisega isandad. Minu poolt on tolerants nende suhtes nullis..ei taha näha ega kuulda-rõve enesetunne tekib kui silme ette mulle end manab, kahjuks nii on küll!
 
kassike 13. august 2008, kl 23.46
:)-le,
see mis sulle tundub väärikas või põlglik, ei pruugi nii tunduda ju mulle, onja? eks igaühe valulävi on seal kus ta on ja pole kellegi asi kommenteerida seda. ise ei pea küll eriliseks põlguseks mitte suhtlemist inimestega, kes ei suuda oma sõna nt pidada vms. mu parimad sõbrad(neid on vähe, aga see -eest eluks ajaks) on mulle öelnud, et olen keeruline inimene ja minuga tutvumisel on mõnigi neist pidanud mind meeletu ülbeks. seda siis esmamulje järgi. lähemal tutvumisel on nad omi seisukohti kõvasti korrigeerinud ja leidnud, et olen täiesti talutav oma äkilisuses ja otsekohesuses. mõnigi neist küsib olulisi otsuseid tehes ka minu arvamust ja seda mitte pätaklusest, vaid seetõttu, et kuulda kõrvalist ja objektiivset seisukohta. olen seleega teeninud ka ühe sõbra pikema vihapidamise, kuid aeg näitas, et mul oli siiski õigus. ei olnud minu asi talle seda nina alla hõõruma minna, mina pikka viha pidada ei oska. kui lülitan inimese enda jaoks välja, siis ta seda ka on. olen ma siis sellepärast kohe ülbe w?
meeste eest rääkida ei oska ja pole ka kogemusi lõviisandatega. aga hästi ei usu, et nad nüüd nii pehmikud ka on:) ju ikka mõni planeediseis oli vähe lahjem siis:)) nagu meil kõigil ette tulla võib:)

ööd teile nüüd!
 
Vveevalajamutt 13. august 2008, kl 23.54
Lõvid on minu jaoks liiga must-valge maailmakäsitlusega.......peale selle liiga õrnatundelised ka.
Ei viitsiks kogu aeg köiel kõndida ja kellegi madalat enesehinnangut silmamoondamisega siluda.
PS! See ei kehti ühe minu sõbra kohta, kes on täiesti ebatüüpiline lõvi ja olles igati loomulik, avatud, muretult rõõmsameelne, seltsiv ja mänguline kuju.
 
): - le 14. august 2008, kl 00.04
ilma sind nägemata on selge, et oled ülbe. On vägagi väärikas sinust põlglikult üle vaadata. Oled selle lihtsalt välja teeninud. Edaseid kommentaare ei vaja selles osas. Sul tuleb sellega paraku nõustuda.
 
naika 14. august 2008, kl 00.04
LõviM on pasteet..pehme ja ennast haletsev isend. Nõrk isiksus ja egoistliku käitumisega inimhing. Mehelikust võib pigem otsida kaljukitses, scorpas, jääras ja isegi neitsi ning kaalud võlub mind enam.
*LõviM on enesekeskseks arlekiiniks loodud. Pikalt ja meeldivalt vist saavad temaga küll väga vähesed naised eksiteerida, sest nad ei oska heale naisele midagi pakkuda, kui just naine mehe varjus ei soovi elada..siis küll! Naisel ei tohi olla oma MINA ning ta peab olema allutatud lõviisandale-enamus lõvid on joodikud või siis lõdva püksaga kahjuks, mis sugugi korralike naisi ei köida!
PS! Pole tegu ega sisu,on vaid hoiak ja ülepaisutatud EGO!
 
hallo, naika 14. august 2008, kl 00.23
millest selline tigedus? Lõvid ei ole nõrgad isiksused, kullake - kui sulle keegi selline teele sattus, siis on kahju muidugi. Kuid päris ausalt, lõvi on väga tugev ja tahtejõuline. Mina räägin siin lõvist, keda mina tean. Lõvi MINA on tugev ja lõvi, vastupidiselt sinu arvamusele, ei armasta nõrku natuure.

Aga segane su seletus ka muidugi - kui sinu arvates lõvi on ennast haletsev isend, no kuidas see ego siis saab olla ülepaisutatud?
Mina oma lõvikesega olen väga rahul - korralik, tark, tubli, jah, ta on isekas, kuid tema respekteerib mind ja mina teda - ei saa ju olla nii, et teine inimene täpselt minu moodi olema peab. Iga inimene on isiksus ja isiksusena on lõvi ikka väga välja kujunenud vaadete ja ellusuhtumine on tal tõsine ja asine.
Kardan, et sul see lõvimees ei ole olnud sulle õige mees. Tavaliselt on ju suhted ikka kahepoolsed. Mõne naisega elades mees ainult joob ja kakleb ja käib külakorda, aga teise naisega -ime küll, sobib kenasti ja on parim, keda tahta. Kõik inimesed ei sobi kokku.
 
mitte ei saa aru 14. august 2008, kl 10.36
on see ravimatu haigus, madal enesehinnang, alaväärsuskompleks mis sunnib lakkamatult tähelepanu otsima.
muidugi on parem siin lällata ja märatseda kui laste juurde preverte vedada. lällaja, kes aju puudumise pärast otsib lausekesi ja väljendeid nagu toidujäätmeid, siis siit üks hea idee tegutsemiseks ja oma räpase karma vähendamiseks. hakka tegutsema krooniliste lastearmastajate vabaaja sisustajana. titehäälselt inisedes räägi, et nad on ikkagi mehed, tantsi, riietusstiil on sul nagunii vulgaarne/väljakutsuv, ka väljaveninud pärasool peab vastu siis ei ole vaja tähelepanu kerjata ja mitte kellelegi huvi mittepakkuvaid seisukohti avaldada. mis seisukohast rääkida kui rohkem sobib istekoht kinnises asutuses. ülbus on see kui peast haige leiab et ta otsustab ainuisikuliselt teiste elude üle ja unustab, et kriminaalkoodeks on ka tema jaoks kirjutatud
 
nu ei saanudki aru jh..... 14. august 2008, kl 10.55
et misse viimane tarkur nüüd ära ütles......
aga ma luban, et käin arstil ära!
 
näib, et naika 14. august 2008, kl 13.01
siin kargaks kellegi lõvi kõri kallale ja laseks väheke verd...
et siis tema arvamus on see peamine kriminaalkoodeks, mida ei näi täidetavat ja sellest siis rahulolematus - seda tuleb täita, eh, naika käsib!, aga teiste arvamus vajab ravi...
teiste eludesse pole keegi tükkinud, peale naika enda, kes siin järjekorras inimesi paika paneb, istuma kinnisesse asutusse ja ravima mujale asutustesse saadab. No mis kosta? Hoia naikake inimestest eemale, igasugustest ja sul hakkab kergem. Teistel päris kindlasti, või oledki selle peale nii tige, et ulud nagu üksik hunt? Ela oma elu ja lase teistel ka elada, kas tead. Selleks pole mingisugust koodeksit vaja ja sina pole teiste suuvooder.
 
päike 14. august 2008, kl 15.24
Olen ise Lõvi. Arvan, milles põhjus on, miks lõvisid armastatakse või ka kadestatakse, on see, et nende tähtkuju lihtsalt kõlab nii suurejooneliselt, konkreetselt ja ilusalt - Lõvi. Ikka ju tahetakse natuke rohkem omada kas Lõvi meest või naist kui mingit ebamäärasest muust tähtkujust inimest (Kaalud, Sõnn, Jäär...). Lisan juurde, ega Lõvid pole süüdi, et nad Lõvid on.
 
krõbe 14. august 2008, kl 15.34
nuuh viimasele..ma olen sipelga tähtkujus sündinud naine. Mis sa lõvi arvad, kas mulle lõvi sobiks? Mulle tundub endale, et väga sobib..olen hää partii..nähtamatu aga muudkui sügelen ihupääl võimsasti:P:P
 
Daaa 14. august 2008, kl 16.39
Viimane kommentaar eriti jabur:D
 
jah, päike 14. august 2008, kl 17.19
sul on õigus. Mul on Lõvist tütar. Väga tugeva iseloomuga, väga tark, armastusväärne. Kõige imelikum selle juures on see, et Lõvi tähtkuju sobib tema olemusega suurepäraselt, ta ongi selline rahulik ja tõesti, igas mõttes suursugune. Ise olen jäär, ka tugeva tahtejõuga, kuid sageli tunnen, et Lõvil pruugib vaid küünekest viibutada ja ohtu meelde tuletada - olen tema silmis pahasti käitunud... Ei mingeid etteheiteid ega liigseid sõnu, lihtsalt mõned muudatused tema olekus ja pilt on selge. Meie oleme kaks kõva kivi, kuid ma tean, et Lõvi on minust ikka tugevasti üle. Iial ei solva ega suru ta oma tahet peale, vaid leiab oma tee ja teeb ikka nii, nagu talle meeldib. Oma kasvatatud tubli laps, kuid iseloomult hoopis teine. Seepärast ma oma Lõvikest hindangi.
 
Kaalud mees 18. august 2008, kl 08.37
kui minu kiisu uriseb, siis ikka asja eest
 
veevalaja naine 19. august 2008, kl 19.46
Mina olen puutunud kokku erinevat sorti lõvidega-Kaks on pealtnäha väga sellised vagurad lambukesed ja kodanikud keda ei märkaks kusagil seltskonnas ja pahatihti neid ei märgatagi. Aga see 1 on nagu tuleleek-vahest ehk liigagi silkav ja tähelepanu tahtev.Nii et erinevaid lõvisid on.
Aga mulle tundub , et lõvid on armuasjades tossikesed , sest silma viskab aga ei julge kuidagi rohkem ligineda või on ta lihtsalt eilane?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!