Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kuidas vörgutada kaksik meest?:)
 
kalakene 07. märts 2009, kl 10.09
...ja kuidas teda endale saada?
Meil juba tykk aega midagi susiseb... Paar aastat tagasi suhtlesime tihedamalt - tema otsis siis nagu rohkem kontakti. Nyyd elud - olud viisid meid jälle kokku... Nyyd nagu ajan mina rohkem teda taga;)
Ta ytleb kyll, et hoolib ja tahab minuga koos olla - samas smsid on kuidagi igavad, ei midagi romantilist. Koos veedetud aeg on super! Tal on elukaaslane, kellega koos olnud väga pikalt - ei ole abielus ja lapsi ka pole.
Kuidas teda veelgi rohkem enda poole meelitada - nutta, karjuda paanitseda:)))) Vöi siis kaugeneda? On kellegil kaksik mehega kogemusi, mida jagada?;)
 
muhhjahh 07. märts 2009, kl 11.36
kaksik-meest endale saada ei ole mõtet. mida temaga ikka teha. Taga ajada ei ole ammugi mõtet-see juba ette luhtumisele määratud üritus.
 
nii 07. märts 2009, kl 13.56
kaksikule meeldib jahtida kättesaamatuid asju!
 
kui soovid... 07. märts 2009, kl 18.00
kaksik pole tõsise suhte jaoks, ta on liblikas, kes lendab õielt õiele
 
aqua 08. märts 2009, kl 18.27
ära paanitse ega karju, see peletab eemale, ole huvitav, loomulik ja aja oma asju, tore kui sul oleks huvisid-hobisid, vahepeal "kao ära", kui tal elukaaslane on, siis ma sel üritusel mõtet ei näe, aga kui sa muidu ei saa, siis võid ju proovida
 
ka kaksik 09. märts 2009, kl 08.47
Noh, kohe esimese asjana võta teadmiseks, et kaksik ei olegi mingi romantiline tüüp. Mingi imal ilatsemine ja meeletu armastuse avaldamine ei ole tema rida.
Tal peab kogu aeg huvitav olema. Saad ennast põnevaks teha nii, et lased tal hingata. Muide, kui messid talle liiga palju ja näed, et ta küll vastab messidele, aga neil messidel on kergelt tüdinenud alatpoon, siis ära kohe tükk aega rohkem messi.
Tal on elukaaslane ja seda pikka aega? Mida põrgut sa neid üldse torgid? Kui kaksik kellegi juurde ikka aastaiks pidama jääb, siis on inimene talle huvitav, ega ole selle suhte lõhkumine kuigi tõenäoline.
 
Celina 09. märts 2009, kl 16.50
Miks Sa teda võrgutada tahad? Voodikaaslaseks? Suurepärane valik:) Ja siin pole palju vajagi pingutada. Aga seda pean küll ütlema, et kui oled temaga juba esimesel kohtumisel maganud, ei maksa arvata, et ta su hingeelu vastu ka edaspidi huvi ilmitab. Kaksiku huvi ei ole lihtne pikemalt üleval hoida. Kui oled huvitav ja enesekindel, tekitab see kaksikus huvi. Kasuks tuleb ka kaunis välimus ja armas naeratus. Karjumine ja labasus peletavad kaksiku eemale. Liigne klammerdumine samuti. Lase tal olla ja omi asju ajada. Kui Sa talle meeldid, küll ta siis juba teab, mida teha.
 
jutake (vv) 09. märts 2009, kl 20.52
ma ei taha küll unistusi rikkuda, aga kalakesel on kaksikuga väga vähe lootust. kala on ülinaiselik, klammerduv ja abitu. kaksik mees on ise peaaegu naiselik mees, nii et kalakesel pole kaksikuda suurt midagi teha - nutta ainult pisaraid, mis tema naiselikku ego ergutavad..;b

sõnn, skorpion ja lõvi - neile on kaksikud kingitus, mida tuleb taevalikult hoida..;) vesised ja kusised (sry) märgid ajavad kaksikud destabilisaatorisse - seda ei taha ükski naine mehelt..
 
aga, jutake (vv) 10. märts 2009, kl 09.34
Skorpion on ka ju veemärk.
 
kaksiknaine 10. märts 2009, kl 09.38
Kalad on kaksikule natuke arusaamatud. Kuigi ei saa salata, et nende hulgas on huvitavaid ja intrigeerivaid persoone. Isiklikult räägin küll mees-kaladest, kuna olen naine. Vägagi huvitav võib kaladega olla, aga pikapeale hakkab häirima nende ebakindlus ja muutlik meel. Enda suhtes mina ebakindel ei ole, aga meel kipub muutuma küll. Siis tahaks kedagi maisemat ja stabiilsemat kõrvale. Pealegi on kalad minu jaoks nats liiga romantilised. Mina ei viitsi niimoodi õhata ja ohkida suurest armastusest, nagu neil tavaks.
 
hmmm 10. märts 2009, kl 12.45
olen sõnn ja kaksikuga 5 aastat koos elanud... kaksik mehelt ei tasu midagi Romantilist oodatagi!!! suhte alguses vahel ikka juhtus mõni üllatus kuid need kaovad... sõnumite saatmist nad üldse ei salli ja taolisi sõnumeid nagu" mis teed?" lausa vihkavad.
kaksiku jaoks pead olema kättesaamatu, siis on ta sust huvitatud kuid kui klammerdud ja tahad koguaeg teada mis ta mõtleb ja mis teeb ja mis plaanis on.. siis peletad ta eemale.
kaksikuga koos elades pead endas väga palju maha suruma ja kaksikule vabadust andma ja kannatama kõik flirtimised teiste naiste lähedal oleku ajal.
aga kui kaksikul on juba elukaaslane kaua olnud siis tema juurest ta teda ära ei saa, selles naises peab midagi olema mis kaksikule meeldib. kaksik võib sinuga flirtida jne aga ta armastab oma naist ja teda ta ei jäta. kui oled juba esimese korraga kaksiku voodisse saanud siis pole ta sust enam nii huvitatud...

kui üks naine on kaksiku endale saanud ja temaga koos elanud siis ei taha ta teda mingile suvalisele naisele ära ka anda. Kui oled hakanud kaksikut armastama ja tundma õppinud siis mingi vahelesegaja teda sult ära ei võta...

nii et ole ettevaatlik kui see naine sust teada saab..
 
vähkN 14. märts 2009, kl 13.14
no minu kaksikmees kadus nüüd ära....lihtsalt ei võta enam ühendust ja ise ka nagu ei tahaks pinda käia...
 
Ann 20. märts 2009, kl 11.47
olen ka tüüpilise kaksikuga juba 5,5 aastat koos olnud. kusjuures tõmme oli kohe peale kohtumist ja kohe tuli ka kooselu. seega on võimalik küll kaksik endale saada ja endaga siduda. kui ta tahaks võiks ta ju ära minna.

aga siis, et milline mina olen - hästi tuline ja emotsionaalne. samas hästi armas ja hoolitsev. ja siis jälle üliemotsionaalne. ja siis hästi nunnu mõnda aega:) kaksik ei tea iial milline naine teda täna kodus ootab:D
 
SõnnM - to "ka kaksik" 21. märts 2009, kl 15.35
Ära aja ila suust välja. Tean kaksikuid kes suudavad väga romantilised olla ja ma mõtlen mehi. "ila välja ajamisega" kui rumal sa ikka oled. Midagi ilusat öelda kellegile, et see tema südant soojendaks, ei ole ila pritsimine ja pealegi iga mees ei saaks sellega hakkama. Mehed on liiga arad selleks või liiga egoistlikud, et naise ees ennast avada. Ila pritsimine oli pigem sinu kommentaar, palun saa aru "miks - midagi" tehakse.
 
Noor ja kena kalaN 22 21. märts 2009, kl 15.48
ANN - Olen sinuga nõus,minu kaksik ei tea ka mitte kunagi,milline naine teda seekord ooatb ;)
 
n 21. märts 2009, kl 20.03
Kaksikud on hästi aktiivsed ja nad vajavad palju tähelepanu, samas ka ise jõuavad palju korda saata, kuid tõesti nad ka tüdinevad ruttu.
 
kala 24. märts 2009, kl 08.44
kaksik väga püsimatu,sinna peale on väga raske midagi ehitada
 
aqua 24. märts 2009, kl 10.09
tegelikult ei paista kaksiku romantilisus välja sõnadeohtruses, ta ei meelita ega keelita, vahest lihtsalt teeb mõne sellise liigutuse, et sa tunnetad, kui oluline talle oled
 
mittekaksik 24. märts 2009, kl 12.41
milleks püüda kaksikuid, kui maailm on mehelikke mehi täis?
 
Keegi 23. juuni 2018, kl 15.04
Miks te surute maha arvamust kaksikutest on teil aimu kes kaksikud üldse on koguaeg on kaksikuid maha vaigitud mingite nn teadmistega mida vb mõnikord ei eksisteeri ja keegi ei tea ju kes omavahel klapivad, leidge endas ka vigu mitte räägike taga teistest ..... inimesed on erinevad kõik kaksikud pole samad olgu nad kas nais või meessoost ..väh mina arvan nii? ( see oleks sama hea kui solvaks kedagi teisest tähemärgist väga labane arutelu siin foorumis )
 
Renaate 01. juuli 2018, kl 19.34
Kaksikud on kõige nõmedam tähemärk üldse!
Voodis viletsad, romantikast pole halli aimugi, tahavad vaid oma arvamust peale suruda. Kontrollivad ja allutavad, samas enesekontroll puudub neil täiega. Kui oma tahtmist ei saa, on sitapead, keeravad sellist jama kokku... Valetajad, valelikud. Närvilised rööprähklejad, ära tehtud ei saa M-igi.
 
KK eelmisele 07. juuli 2018, kl 00.24
No minu kogemus räägib küll muud... Igapidi haritud, aktiivne ja huvitav. Tiba naiselik oli vist tõesti, aga elu parim seks, tundide kaupa järjest, põnevates kohtades, eks ma ise vahel muidugi algatasin, kui uudne koht ette sattus, ise ka paras loom. Sügavat tunnet ei tekitanud ja kaua sa ikka niimoodi...
 
Kaljukits naine 08. juuli 2018, kl 09.38
Minu arusaamist mööda on Kaksikute ja üldse õhumärkidega nii, et saad seda nendega, mida endast oled nõus välja andma. Ehk kui nad tunnevad, et oled see õige nende jaoks, siis halvasti nad kindlasti sind ei kohtle. Kaksikud ja ka teised õhumärgid pole tulised nagu tulemärgid, aga kindlasti ei saa neid süüdistada ka leiguses, laiskuses või igavuses. Ja nad on ise intelligentsed ning ootavad sama ka partnerilt, ehk midagi peab olema inimesega rääkida, mingid huvid, väärtused, asjad peavad ka sellel tasandil kattuma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!