Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
milline siis on kala naine..
 
madis 15. juuli 2009, kl 19.38
sooviks teada eelpool nimetatud,saan aru,et asi on ju ikka persoonis ja horoskoobist leiame alati enda jaoks parima välja,aga..oli kunagi tähemärkidest raamat,kus kirjeldati igat tähemärki eraldi,aga see nüüd kadunud..lihtsalt huvi pärast tahaks teada,on nad siirad,armastuses monogaamid jne..ette tänades..ise lõvi aga pole egomanjakk,vaid korralik ja mitte eneseimetleja,kui siis natsa..minu jaoks on partneri heaolu esmatähtis..nüüd olen kala naise poolt sattunud sellise armastuse ülekülvatuse alla,et karp jääb lahti,poleks nagu ära teeninud,see meil justkui unelm..millised nad siis on?
 
naine 16. juuli 2009, kl 07.10
kui kala naine sind kord juba omaks on võtnud, siis ei oska tema enam koonerdada, poputab ja annab viimase käest, et vaid sinul hea oleks, koos hea oleks:))
ta oskab külmast talvest sind sooja suvesse tuua, ta võib sulle metsa all väga hubase ja koduse olemise korraldada, seda kasvõi telgis-võrratud naised, olen neid alati imetlenud:)
 
Kalake 16. juuli 2009, kl 09.21
to Autor: naine
Tänud, vähemalt miskit positiivset saab enda kohta lugeda:), muidu ainult kirutakse:)...
to Autor: madis
oleme jah sellised, et kui juba armume,siis tahame anda maksimumi endast;)
 
Täpitriin 16. juuli 2009, kl 11.19
Madis, kui see naine usub, et ta on sul ainuke ja su süda hoiab tema suunas ning mis peaasi tunnetab seda ja saab sinult kõik alates mõistmisest, vabadusest (sa ei dikteeri talle sõbrannasid, töökohta, riietust, vabaajaveetmist), siis ei jätku tal silmi küll ühelegi teisele.
Rahulolematus on näha, usu mind. Karda pigem tema külmust, eemale hoidmist, kuigi kui sa nüüd märku annad, et tema armastus on liiga ülevoolav ja palju, siis võib ta ka tagasi tõmmata, kui seda mida praegu saad.
 
madis 16. juuli 2009, kl 13.37
Ok,tänud siis ,nii positiivset tagasisidet poleks oodanud...Kõik läheb kokku,vat suhte alguses ikka kirge rohkem ju ka ja seda meil jätkub..Ise me ju õnnetult lõpetanud oma suhted,seega oskame oma õnne hinnata..Aga armunutel pimedus,seega iga kom on teretulnud,ma ju lõvi ise,kuigi mitte egomanjakk jne..
 
ah 16. juuli 2009, kl 13.36
kui tema poolt on nii, siis ongi hästi, ei tea ka ühtegi, kes hakkaks mängima,
aga ettevaatlikuks teeb kohe sinu ütlus, et armastus tuleb ära teenida ja see on juba ohumärk suhte rikkumiseks, kui tunned, et sul huvi ja tagasi hoiad, siis küllap hakkab tema ka tagasi hoidma, muutub, ei tunne ennast sugugu hästi ja see võib mis iganes käitumist ja emotsioone tekitada sinu suhtes
 
ka kala 16. juuli 2009, kl 14.35
Madis,
inimesed on erinevad ja vahel kalast tõepoolest raske arusaada.
Kala olen ja mitte esimeses nooruses ja mitte suhte algusperioodis ja ka mina ehmatan veel tänagi oma kallimat, viin segadusse.
Kui ma armastan, siis kogu hingest, andes endast kõik, et temal oleks hea. Kui ta on kurb, olen minagi kurb, kui ta närviline, see mõjub minulegi, kui tal mure, siis see minugi mure. Kui ta ei jaga oma muret minuga - ma topelt mures. Kui ta õnnelik - mina topelt õnnelik.
Mehed ei taha alati kõike jagada, nad ju mehed :) Mõistan. Aga ma tunnetan tema erinevaid tundeid ja need mõjutavad mind. Ja olen kurb, kui minuga mulle tähtsaim inimene mingil hetkel ei jaga, usalda. Ja ebasiirus - vot selle tunnetamine tekitab segadust hinge. Keeruliseks teeb see kusjuures, et ma mõistan teda, ta hoolib ja ei taha mind muretsema panna.
:)))
vist tuli segane jutt :) kalad saavad aru mida mõtlesin ;)

Madis jutt tegelikult sulle lühike - ta kas tõsiselt armunud või juba siiralt armastab sind.
 
dd 16. juuli 2009, kl 15.04
 
Täpitriin 16. juuli 2009, kl 15.21
Autor: ka kala
Aeg: 07-16-09 14:35
kalad saavad aru mida mõtlesin ;)

Saavad küll ja nii ongi, me peegeldame inimesele tagasi seda, mida saame ja seda, mida tunneme. Ebakindlas suhtes muutub Kalad ebakindlaks, õnnelikus on ta särav ja rahulolust pakatamas, kaaslase usaldamatus teeb ta topeltmurelikuks, sest tal on tunne, et asi on nii hull, et minule rääkidagi ei kõlba jne.
 
kalmees 16. juuli 2009, kl 18.39
kalanaised on litsid joodikud ja petised sõna otseses mõttes!
 
veelgi enam 17. juuli 2009, kl 10.19
kui vaatadata tutvumisportaale siis kõige enam on seal kalasid kuid ka kaksikuid ja kaalud pole just harvad vahelduseotsijad, sest need märgid kahepalgelised, ebakindlad, ebausaldusväärsed tõsi nende seas palju veidrikke, perverte, libusid, hoorasid, lesbisid, homosid jne
 
Kalake 17. juuli 2009, kl 10.49
Kena:), ikka saab vastu pead...mis me teile küll teinud oleme, et te nii õelad:(...
 
Täpitriin 17. juuli 2009, kl 12.43
Ah, Kalake, ära võta südamesse. Kes tahab mõista, mõistab südamega, kelle silmis me ilma midagi tegematagi oleme üht, teist ja kolmandat ei hakka kunagi meid mõistma ega sobitumagi.
 
KalaN 17. juuli 2009, kl 13.37
Ehee :))
Minul tekib küsimus, miks kalade tähtkuju esindajatest üldse niipalju räägitakse?
Ilmselt seepärast, et neist on, mida rääkida.
Neid võib vihata või neid võib armastada, aga nagu siitki välja tuleb- nad ei jäta inimesi ükskõikseks :D
Ja see on ju hea! Parem leppida halva reklaamiga, kui üldse "pildilt kadunud" olla.
 
Vahet pole.... 19. juuli 2009, kl 09.45
vana suka! Petis, kyyned enda poole, libe nagu lutsukala, vingeridis, valetaja! Teiste kulul elaja!
 
Ehheee 19. juuli 2009, kl 09.45
Lisaks ka veel paks ja kõverate hammastega ja kujutab ette, et on jube printsessa, osakb aint ropendada ja vinguval toonil rääkida! :D haha haaaa
 
Ehheee 19. juuli 2009, kl 09.49
Hoiaks, siis madalat profiiligi, ei ta aint nõuab ja karjub, elab mehel kahejalaga seljas ja elab meherahakotipeal! Ja sis räägib midagi tunnetest ja armastusest! See moor ei tea mis asi ARMASTUS ongi, juudivingerids selline!
 
Naeratus 19. juuli 2009, kl 10.22
siin on ülevaade kaladest.

http://www.vara.ee/horoskoop/kalad.shtml
 
kkk 19. juuli 2009, kl 15.21
ma usun, et kalade tähtkuju esindajaid on lihtsalt rohkem kui teisi, selleks palju juttu neist.
aga võin ainult eespool toodud juttu kinnitada, KUI, SIIS TÄIEGA! äärmusest äärmusesse.
 
umbes 20. juuli 2009, kl 08.39
Lõdvad täiega, hoorapurikad!
 
Skorpion n 20. juuli 2009, kl 12.49
Kalad on toredad ju!
 
Jäärneidis 20. juuli 2009, kl 14.13
Mul on neli väga-väga head sõbrannat kalad.
Kõiki neid ühendab tohutu naiselikkus, mis võib-olla väljendub pisut erinevalt, aga on kõigi puhul märkimisväärne. Siit tulenevalt ootus igavesele armastusele ja valmidus selle nimel endast kõik ja rohkem veel anda. Võib-olla on neid (olnud) sellevõrra ka lihtne ära kasutada (ja mõistmatud võivad teinekord ka mõne l-tähega sõna nende suunas teele lasta), aga oma unistusest nad ei loobu, isegi kui see neile kannatusi toob.

Muidugi tuleb rõhutada, et me olemegi selle pärast nii head sõbrad, et meie meestemaitsed ja arusaamad sellest, milline on adekvaatne suhe, on totaalselt erinevad...
 
xxx 20. juuli 2009, kl 14.24
kaltsnaised. Kui mehe endale saavad, siis võib see mees neile pärast kasvõi pähe shittuda, lahti nad temast enam ei lase.
 
kuldkala 20. juuli 2009, kl 18.44
kõlab nii nagu kõik kalad oleks ainult angerjad...
 
siiakala 21. juuli 2009, kl 00.01
Kalad naine ja Lõvi mees- uuhh, sädemeid pilluvad mõlemad! Olen seda tundnud!
 
Silvert 02. märts 2019, kl 05.24
Salapärane, kinnine, keegi ei tea mis asju ajab, sängis ja ka mujal julge, küüned enda poole, võluv, elab vabalt kahte elu korraga, paistab ingel, väga naiselik, parasiit, armastusest teab vähe, sponsoritele, valetaja, väga ilus, kõik või mitte midagi, päris sõpra tal ei ole, ta peab valetama, kaks päeva kolmest tujutseb, vanematele meestele, kaunis, ei tea mis ta kirg on vb raha, töökas, täpne ei hiline, arg, kardab võõraid, nii palju tean mina. Kõigest hoolimata meeldib ta mulle. Me kõik inimeseloomad saame olla paremad kui tahame, kui õpime end paremini tundma. Tunnistades oma nõrkusi, saame nende peremeheks. Siis ei löö meid keegi enam ühe puuga, et see on kala ja kõik nad on ühesugused. See ei pea nii olema, kui tegeleme endaga ;) Elagu Kala...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!