Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kaladest mees
 
Ireen 09. november 2009, kl 16.57
Tere!

Mul nüüd selline mure, et kohtasin üht kalade tähtkujust meest ja ühel hetkel avastasin, et minu mõistus ei suuda enam temast aru saada. Kuidas käitub kalade mees, kes on naisest huvitatud?
 
KalaM 09. november 2009, kl 17.30
Alles kohtasid, ja mõistus kinni??? Võta aega teda ikka tundma õppida ennem, ta ei avagi ennast lyhikese ajaga.
 
Ireen 09. november 2009, kl 21.32
jah kahe kuu jooksul oleme igal nädalal paar korda kohtunud või suhelnud aga ikka on tunne, et ma ei tea temast mitte midagi. Mingi kummaline salapära on meie vahel, aga mulle kui jäärale meeldiks, kui ta näitaks väheke rohkem huvi välja. Niiet ikkagi küsimus, et kas see kalad ongi nii salapärased ja avavad ennast alles pikema aja möödudes? Ja kas neile on iseloomulik see, et ta annab enda huvist märku alles siis kui me taaskord juhuslikult kohtume, muidu on kuidagi väga tagasihoidlik-ei mingit konkreetsust.
 
inna 09. november 2009, kl 22.14
olen ka jäära tähtkuju ja oma 22 eluaasta otsas komistanud ikka nende kalameeste otsa, usu mind neis ei olegi midagi eriti sügavamat. kui sulle tundub et ta nagu hakkab ennast avama ja teie suhted paranevad, siis see ainut lühiajaliselt.nad koguaerg otsiksid nagu sinu kõrvalt midagi paremat, aga samas ei ütle ka sulle ei, on väga viisakad su vastu kui juhtute kokku saama. ma kohtun ühe kala mehega juba üle 2,5 aasta ja algul nagu kohtume juhuslikult, et ah ma hüppan läbi....lõpuks lõpeb kõik ikka voodis, kui mitte seksiga siis suuremat sorti kabistamisega.praegust tutvusin veel ühe kala mehega, algul tundus et see on erinev ja tahab ennast rohkem siduda aga ei. Üldiselt on nii et enamus kalamehi on oma emme pojad.Ja juba ilmutab ennast veel üks mees, tuli välja et see ka kala, tahtis minuga lähemalt hakaa suhtlema, aga ei mul ei ole seda lõputut ootamist vaja .Niigi need teised kalakesed ilmutavad end ikka aeg ajalt,kui neil vaja, või kui mina neile suurest igavusest helistan ja neil muid plaane pole.
 
skorpion 09. november 2009, kl 22.34
Oh jumal, temast ei olegi v6imalik aru saada. Ta peab seda 6udsalt normaalseks et tema v6tab ühendust siis kui tahab (vahel ka kuu aja pärast), aga kui mina talle 2 päeva pole kirjutanud siis on kohe mingi jama... Ta vist arvab et tema teeb reegleid ja on maailma tark, aga tegelt on üks lollakas libekeel, kes k6igepealt paneb endasse armuma ja siis jätab niisama..
 
ireen 09. november 2009, kl 23.59
no nii, nüüd siis pilt selge. Helistab/mailib tõesti siis, kui ise tahab ja tihti võidki mailile vastust ootama jääda. Samas üllatab mingi erilise sõnumiga siis, kui seda kõige vähem ootad. Ohh ja need lubadused ala "helistan homme", "luban, et kohtume ja räägime" - täiesti mõttetu, ta justkui kardaks kohtuda ja natuke ka tõsisematel teemadel rääkida. Me oleme voodis rohkem aega veetnud, kui kokku kahe kuu jooksul rääkinud:). Ja kui juhuslikult kohtume, siis ta lihtsalt teeb selliseid komplimente, et kõik viha tema vastu lihtsalt haihtub ja kõik lõppeb taaskord voodis.
 
kannatlik 10. november 2009, kl 09.38
Kaks kuud on kalade jaoks väga lühike aeg.Meil on läinud suhtega peaaegu kaks aastat ja ma olen rahul ja õnelik, et ei loobunud alguses. Minulgi oli selline suhe, et hel siis ,kui tema tahtis jne. Aga nüüd läheb meie suhe iga korraga aina ilusamaks. Vahel mõtlen, et miks ta sedasi varem ei käitunud,aga mõistan samas, et nende hinge ja usalduseni jõudmine võtab tükk aega. Palun varu kannatust ja usu sa ei kahetse. Ta on nii hooliv, armastav, romantiline- kui kaks aastat tagasi temaga suhe algas ei paistnud see mitte kusagilt välja. Samas pead sa ka ise suhte nimel vaeva nägema, aga väikesed nipid kuluvad ikka ära- ära muutu pealetükkivaks, oota ja ta helistab ise. Kui te koos olete, siis näita talle ,kui väga sa temast hoolid. Alguses ei pruugi sa küll niipalju vastu saada, kui annad, kuid hiljem ta käitub sinuga nagu printsessiga. Hea suhte nimel peab vaeva nägema ja tema hakkab vaeva nägema alles siis, kui näeb, et sa tõeliselt temast hoolid ja usu see tasub ennast hiljem ära.
 
Kellu 10. november 2009, kl 10.23
Mina olen KANNATLIKUGA täitsa ühte meelt!Mina oma kalaga 6 aastat koos ja paremat ja tähelepanelikumat meest on raske leida!
 
KalaM 10. november 2009, kl 18.45
Kellu ja kannatlik panid kümnesse! Nii see on ka minu puhul olnud, et läheb tükk aega enne, kui inimest usaldama hakkan. Pealetükkivus ei istu mulle kuidagi, teeb asjad vaid hullemaks. Tean, et paljudel pole sellist kannatust meiesugustega, ja meid tembeldatakse ei tea kelleks. Kuid see inimene kel on olnud kannatust, on tõesti mu ainus printsess, ja pole tema eest kahju ka elu anda... Nii, et pisutki kannatust!
 
skorpion 10. november 2009, kl 21.49
Ma ei ole pealetükkiv! Ma olen skorpion ju. Siis kui ta kirjutab, siis on ta suuuur s6ber ja v6ib üksk6ik mida kirjutada... niimoodi suhtleme kuni 2 nädalat iga päev. Ja siis äkki tuleb ootamatult mingi paus, v6i ma ei teagi kuidas seda kutsuda, sest ma ei tea kunagi kas ta üldse ilmub uuesti välja kui mitte. Aga samas minu uhkus ei luba esimesena ühendust v6tta ka, mina end kellelegi peale suruma ei hakka. Kui ta mind ei taha, siis kahju küll... vääringi paremat.
 
skorpion 10. november 2009, kl 21.51
Ja see usaldusejutt on ka jama. Mina ei usalda ühtegi inimest ja olen seda ka talle öelnud. Ta ei saa aru. Ise räägib küll vahel päris isiklikke asju. No mitte isiklikke, sest meil pole nii lähedane suhe veel. Aga üsna avameelne küll.
 
to skorpion 11. november 2009, kl 13.56
kui sa ise kedagi ei usalda, miks sa arvad, et keegi sind siis usaldama kunagi üldse hakkab. Ilma usalduseta ei toimi ükski suhe, sellisel juhul jäädki ainult iseennast usaldama austama ja armastama, aga teised sinu ümber ei tähenda midagi. Mu parim sõbranna on ka skorpa, ta on hästi kift inimene, aga tõesti väga enesekesne ja kahjuks isegi oma laste suhtes. Ta ei arva vist, et inimesed, kes temast hoolivad võivad tema pärast mures olla. Tema näiteks kaob ka täiesti äkki ära mitte midagi kellegile ütlemata, aga samas on lähedased mures....
 
KalaN 12. november 2009, kl 08.58
Olen nõus kannatliku, Kellu ja KalaM arvamustega. Usalduse saavutamiseks tuleb väga pingutada, hoolida ja osata oodata - see tõesti tasub ennast ära ja on seda väärt! Päikest!
 
süütu naine 12. november 2009, kl 09.18
Pingutamine, hoolimine ja kannatlikkus tasub end ainult siis ära, kui teine osapool samaga vastab. Muidu mitte.

No mina olin Kalad mehe lummuses tervelt 15 aastat. Elu oli vaheldumis paradiis ja põrgu, vahepealseid stabiilseid aegu nagu ei mäletagi. Tõsi, ta oskab sedasi rääkida ja olla, et viha kaob ja unustad isegi ära, miks ta peale vihane olid. Mulle ei avanud see mees end kunagi lõpuni. Ta polnud minuga lõpuni aus, valetas ja vassis, pidas armukesi ja rääkis musta nii valgeks nii valgeks, kui mul isegi tõesed faktid tema käitumise kohta olid. Ja ma uskusin, sulasin ta käte vahel. Mõistusega sain aru, et teen end lolliks, aga ei saanud lummusest vabaks. Nüüd olen taas mina ise :) Meie ühine tütar pani mulle mõistuse pähe, ütles, et "ema, kuidas sa saad nii loll olla ja isa uuesti tagasi võtta pärast kõiki neid sigadusi, mida ta sulle teinud on?!" Õnneks saab tütar oma isaga hästi läbi, suudab eraldada selle mehe isa ja abikaasa rolli :)
Nüüd on eksmehel uus ametlik naine, pisike lapski, aga truudusetu on siiani... ma lihtsalt juba tean, kelle juures ta käib, päeva ajal :P Ahjaa, armukesi ta tõesti sageli ei vaheta, on ühed ja samad ja need on aastaid. Selles mõttes ta pole seikleja, truu on oma armukestele.
 
süütule naisele 12. november 2009, kl 13.52
Aga selliseid mehi on igas tähtkujus, minu oma oli näiteks kaljukits, kes samamoodi käitus nagu sinu kala ja mu sõbranna mees oli vähk, kes armukesi pidas jne. neid näiteid võib igast tähtkujust tuua. Arvan, et see oleneb ka kodusest kasvatusest ja paljudest muudest faktoritest, milliseks see mees tulevikus kujuneb, kuid siin on juttu üldiselt,millised on kalad ja jagan seisukohta, et kaladega peab olema kannatlik. nad on tegelikult väga mõnusad inimesed ja kui sul on õnnestunud saada kala printsessiks, siis on see väga meeliülendav tunne.
 
sipsik 12. november 2009, kl 19.09
loen teiste naiste arvemusi,siis loeks nagu oma elu olin ka suhtes kala mehega ,ettearvamatu,saladuslik Ma ei elanud temaga koos,ma ei teagi mis rollis ma olin,kas armuke,armsam,pruut
Tema dikteeris kuna kokku saame jne. kuskil me ei käinud saime kokku ,ainult seks,Peale seksi kippus kohe minema põhjuseks tõi vähe aega jne.Olin meeletult armunud ja armastasin teda siiralt.Sõna ei pidanud ja kui tegin sellest numbri siis et olin tusatseja.Tema jaoks pidin olema alati olemas.Kui tal tuli mõte kokku saada ja mind juhuslikult kätte ei saanud siis oli pahane.Kui lubas ise tulla ja ei tulnud,siis pidin küll olema särav
 
skorpion 12. november 2009, kl 23.50
haaa...mu kalake ilmus ka l6puks välja! Ainus asi mida ma imestan on see, et ta vabandas et kaua ühendust ei v6tnud ja tänas mu kannatlikkuse eest! (!??) Aga nüüd ise kahetseb, olen jälle sama külm kui alguses...(mitte tahtlikult). Tema tundus jälle vastupidiselt küll väga 6hinas olevat aga mina küll niimoodi mingit ühist tulevikku ei näe, kui ta leiab et selline käitumine on ok. Niimoodi ta v6ibki ju hakata ära kaduma kui tuju tuleb. Ja selliste meestega, keda ma oma laste isaks ei tahaks, ma lähemaid suhteid ei alustagi.
 
peaaegu eranditult 14. november 2009, kl 14.35
Kaladest mees = kepivabrik.
 
nõustun 14. november 2009, kl 17.08
Kalade mehed on sellepärast salapärased ja ei ütle lõpuni midagi välja sest seal kõrvade vahel ei ole neil midagi seal puhub tuul.Hakkab nagu midagi ütlema ja on unustanud kellele, kuidas, mida.Ta ei mäleta ka mitu naist tal on kus pere, kus armuke.Kui idiotism meeldib siis laske käia.Ma tean, sest olin sellisega abielus 7 aastat.Kõik need aastad lootsin et see kaugusesse looritatud pilguga vaatav mees, õrn muie suunurgas ütleb midagi tarka, arukat ja ka käitub vastavalt aga tegelikus näitas midagi muud, hoopis midagi muud ...Küll saate kunagi teda
 
ireen 15. november 2009, kl 20.50
noo nii, kohtusime siis taaskord, küsimus nüüd ennekõike neile, kes omavad mingit pikemat kogemust kaladest mehega. Kui see nö. voodisuhe muutub väga füüsiliseks siis, kas see on nende puhul märk sellest, et ta võtab kaaslast kui ainult sekspartnerit ja ei tahagi midagi muud? Kadunud on kõik hellused, silitused, suudlused jne. ainult puhas füüsiline seks.

Huvitav on veel see, et ta näiteks helistab kord nädalas ja kui ma ise paari päeva pärast saada mingi sõnumi siis sellele vastust ootama võibki jääda-ehk jääb mulje, et "suhtlen sinuga siis, kui ise tahan".
 
SõnnN 17. november 2009, kl 23.36
Aga kalad mees ongi selline.Ujub välja,siis kui tal sind vaja on või kui pole parajast midagi muud paremat teha.Minu kalad mees küsis veel nende ära kadumiste peale,et kus mina nii kaua kadunud olen...?
Ja see nö.voodisuhe muutub ka lõpuks ainult füüsiliseks seksiks.
Ta nagu kardaks hellust ja enda sidumist.Selline tunne,et on sinuga,aga ootab,et äkki saab parema konksu otsa.Vahest jäi selline tunne,et ta lausa naudib haiget tegemist.
Minu suhe kestis kuus aastat,aga olen ikka tema lummuses.
Mõistus saab aru,et tegin õige otsuse aga süda...
 
skorpion 18. november 2009, kl 22.30
Fakk, see kala ajab mind närvi!!! Nüüd jälle kadunud! Mida ma peaks tegema? Ise ühendust v6tma? Ma ei saaaa ju..mu uhkus ei lase! V6ibolla ei v6ta ühendust sest ta pole minust eriti huvitatud. Samas on komplimente ikka päris palju teinud. Mina olen alati see tagasihoidlikum pool ega ütle kunagi midagi ilusat. Ma usun et ta ei v6ta ühendust sest ta arvab et ma pole temast üldse huvitatud, aga tegelikult olen ju:( Aga ta käitumine ajab mind meeletult vihale! Kurat, sellised tegelased nagu kala ja skorpa vist ei tohiks ikka koos olla...
 
SõnnN 18. november 2009, kl 23.30
Ära helista.Küll ta välja ujub kui sinust huvitatud on.Aga millal see juhtub krt seda teab.Võibolla homme aga võibolla ka kuu aja pärast.Küsida kus ta kadunud oli küll ei maksa,sest normaalset vastust jäädki ootama.Kiida teda aga ära üle pinguta,ta tabab selle kohe ära.Neil kaladel on mingi eriline selgeltnägemis võime.
Tegele vahepeal oma asjadega selle asemel,et end mõtlemisega hulluks ajada.Edu sulle,see ei ole kerge.Minul viskas lõpuks üle.
 
ireen 18. november 2009, kl 23.51
to skorpion:

tundub, et kaladel on mingi periood hetkel, mil nad kõik ära kaovad (loodetavasti ei ole tegu sama kalaga:)!) Minu oma on alates laupäeva õhtust kadunud, kuna ma ei saa talle ka helistada - uhkus ei luba veel:), siis jään lihtsalt ootama. Järgmisel korral, kui taaskord klubis kohtume siis vaatan, mis edasi saab. Voodisse ei kavatse küll enam niipea temaga minna, äkki talle siis jõuab kohale, et see ei ole normaalne, kui kaks inimest on seksinud ajaliselt rohkem, kui rääkinud:). Aga jah, kui tahab mängida siis mängime, kui ma ühel hetkel sellest ära väsin siis ei ole ka midagi teha. Jäärana olen harjunud, et mees jookseb minu järel, mitte vastupidi, niiet vaatame, mis edasi saab.

Soovitaks sul talle mitte helistada ja kui järgmisel korral kohtute, siis kiida nt. ta välimust ja kerge flirt ei tee ka paha - loodetavasti ei hõlju ta sel hetkel kusagil mujal maailmas ja paneb ikka tähele sinu jõupingutusi:). Edu
 
skorpion 20. november 2009, kl 16.25
Ma ei suutnud vastu panna ja kirjutasin talle!!! Nüüd juba kahetsen:S Eks näis mis sealt vastu tuleb siis.

Ireen-Sama kala pole kindlasti. Kuidas sul enda omaga muidu läheb?

S6nnN- kas sinu kalal m6ni hea omadus ka oli?
 
skorpion 20. november 2009, kl 16.27
Ma muidu küsisin oma kala käest et kas ta on veel elus:D:D
 
SõnnN 20. november 2009, kl 18.13
Temaga oli mõnus koos olla,selline kelle kaissu tahakski jääda.Minu kala oli selline suur ja armas karumõmm.Tark ja nalja mõistis ühesõnaga väga hea huumorisoonega.Voodis super.

Eks su kalake omas kalamaailmas hõljub.Küll ühendust võtab.
 
ireen 21. november 2009, kl 17.02
ahh, ma ei suutnud ka vastu panna ja helistasin talle. Kohtusime ja see oli minu elu parim öö:). Järgmisel päeval kohtusime (juhuslikult) ja siis oli kõik hoopis teisiti, kuidagi külm ja hajevil oli. Hulluks ajab ta suhtumine.

Minu kogemus näitab, et kui neile saata mingi küsimus a la stiilis, kuidas ennast tunned vms, siis nad lihtsalt ei vasta. Lõppuks ongi nii, et võtad ennast kokku, neelad enda uhkuse alla ja siis jäädki vastust ootama.

Nende puhul on hullult kannatust vaja, huvitav, kas nad ise arvavad, et see ongi normaalne, kui naine nende pärast nii palju vaeva näeb, ise nad küll ei tundu eriti pingutavat.
 
SõnnN 21. november 2009, kl 18.39
Jah seda nad paraku arvavad.

Aga rohkem ära seda viga tee,et ise helistad.Vähemalt esialgu.Ta hakkab sind lihtsalt ära kasutama.Arvab,et võib tulla millal tahab ja sina võtad ta alati lahkelt vastu.Kerge öelda aga raske teha.Tahaks ju kalli inimesega koos olla.

Ma tean seda,sest tegin algul ise samamoodi nagu sina.Aga hiljem on väga raske talle selgeks teha,et selline käitumine sulle ei meeldi.Austa ennast.
 
uitaja 22. november 2009, kl 04.54
ÕU JEE, Kaladest mehega olen koos üle mitme-setme aasta. Hea mees on muidu, hea mees tõesti - tema kiindumust, tähelepanu ja hoolitsust ei jõua ära kiita ja sellest mina ei suuda loobuda. Ainult, et tema tujukus ja ülitundlikkus suudavad kõik ilusa ära rikkuda:( Niiet, suhe temaga justkui ameerika mägedel - järsud tõusud ja mõõnad - hirmuäratava kiirusega vahelduvad - ÕU JEE. Kui su oma närvisüsteem on tugev, siis pole hullu karta:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!