Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kuidas võluda kaksiku-tähtkujus meest ?
 
kristi 19. detsember 2009, kl 20.45
!!!!!!!!! Ise olen vähi tähtkujus ja väga emotsionaalne inimene, kuid väga kiindunud ühte kaksiku tähtkujus sündinud meesterahvasse. Juttude järgi pole tunded ainult ühepoolsed, aga minu silmad küll seda ei näe, vähemalt käitumisest pole seda näha. Ma saan aru, et vb ei julge kaksikud end väga siduda ja janunevad vabaduse järele, ent siiski tahaksin saada mõnd nippi või nõuannet,kuidas olla rohkem kaksiku tähtkujus sündinud isikule meelejärele,ning panna see inimene end paremini väljendama. Oskan olla mina-ise, sellega pole probleemi, lihtsalt vastik istuda käed rüpes (samas ei taha ka peale lennata, see siiski meeste töö ju):(
 
L28 19. detsember 2009, kl 21.42
Kaksikmeestele meeldivad targad, intelligentsed naised. Olen ise kaksik ja mees ka, koos eland 12 aastat. Võti on , et ei tohi üksteist lämmatada, kaksikm. ei meeldi väga küljes rippumine ja kindlasti mitte halamine. Mõlemil peavad olema omad hobid ja vabadus on kaksikutele väga oluline.
Soovitan mitte peale käia oma tunnetega. Ausalt ütlen , et kaksikutele meeldib mängida Tahan ei Taha mängu!!!
 
kristi 19. detsember 2009, kl 22.58
vb tõesti.selle mänguteema osas ma olen samal nõul isegi. Enda seisukohalt mõtlen, et milleks see, asju saab huvitavamaks muuta ka mõnel muul viisil:D
päris jamasti on küll,sest ma ei oska midagi välja lugeda tema käitumisest, ja vähid(ennast silmas pidades) sageli ülemõtlejad ka. Öeldakse, et kaksikud armastavad flirti.... see jääb küll küsimärgi alla selle inimese puhul:O , seega arvasingi, et juu ta pole minust huvitatud... aga ühiste tuttavate kaudu minuni jõudnud jutud räägivad teist lugu... Kas tõesti ta nii loll, et ei mõista, et minagi temast huvitatud, või ta pigem lõi põnnama, ja käsile võeti see "mänguteema",et mind segadusse ajada?? :(
 
Celina 19. detsember 2009, kl 22.58
Kaksikut endale saada pole mingi kunst. Teda enda juures hoida aga küll. Kuna vajad ise oluliselt rohkem kindlustunnet ja turvalisust kui tema, mõtle, kas ta ikka suudab Sind õnnelikuks teha.
 
anna 21. detsember 2009, kl 11.22
Jah, tahaks ka ise teada, andke nõu, kaksik mehed!
 
Kui 21. detsember 2009, kl 12.08
Vana su kaksikM on?
Teemaalgatajale siis
 
Mrs X 21. detsember 2009, kl 15.48
Ega tema ei olegi seda tüüüpi, kes agaralt oma süpmaatiat välja näitab. Niiet saa sa siis aru, kas huvipuudus on ehtne või näiline...
Ühinen ka sellega, et kätte saada võib, aga hoida on raske. Ja vähk on igavene klammerduja, mis on kaksiku puhul kindel no-no.
 
Kalad 21. detsember 2009, kl 18.55
Mina olen Kalade tähtkujust ja oleme kaua kaua koos.
Kas mitte kalade kohta ka ei räägitud, et me klammerdujad oleme?
 
kaksikM 21. detsember 2009, kl 22.41
kalad elavad roosade prillidega ja on kohutavad klammerdujad.
 
Vähk 22. detsember 2009, kl 00.05
kust küll tuleb see arvamus, et vähk on klammerduja? mina vähina julgen öelda, et lausa vastupidi. ma peaaegu põlgan mehi, kes iga päev oma musi-musi-juttudega pinda käivad, helistavad, sms-ivad, pidevalt näperdavad ja kusagile üksi mindud ei saa. võh!

Nüüd siis Kaksik-mehest. Olen ühe sellisega suhelnud vahelduva eduga oma 15 aastat, nüüd enam-vähem regulaarselt juba aasta. Selle 15 aasta jooksul olen talle omal algatusel helistanud mitte rohkem kui 5 korda ja sedagi konkreetse asja pärast. Kui sul jätkub kangekaelsust oodata ja just sina oled tema jaoks oluline, helistab ta ise. ja päris tihti, aga ainult siis, kui ise vajadust tunneb. kui see sind ei solva ja oled ise ka "kass, kes kõnnib omapead", siis on kõik ok. Vahel võid talle väikse ninanipsu ka teha ja öelda, et sul pole täna kahjuks tema jaoks aega. siis ta solvub natuke:D

Samas on temaga seoses tulnud ette hästi naljakaid juhtumeid. Räägid näiteks, et sul on autol kusagil mingi jama. Jääb mulje, et ta isegi ei kuula sind, aga nädal hiljem ilmub äkki kohale, mingi jublakas näpus. Kuule, sul oli autoga mingi jama, ma siin uurisin natuke seda asja... ja voilaa - ongi auto jälle korras. Täiesti arusaamatu mees, aga uskumatult armas.
 
kaksiknaine 22. detsember 2009, kl 08.26
Kaksik mees on tõesti uskumatu mees ja tihe üllataja! Ma olen juba tuhat korda ta peale solvunud, et ta ükskõikne on, aga siis ta tuleb ja teeb näo, et midagi pole juhtunud.
Oeh, ma ikka armastan teda. Mõistan teda, sest olen ise ka kaksik ja ise samasugune:D
 
Mrs X 22. detsember 2009, kl 13.38
Heh, no siis oled sina Vähk ühele kaksikule just täpselt paras- elad ise ja lased temal elada. A ta on sul ju rohkem sõber või fuckbuddy tüüpi, mitte mees (loe: elukaaslane, abikaasa). Sellises rollis -sõbrana ja armukesena- on kaksikud vapustavalt head :)
 
Vähk 22. detsember 2009, kl 16.06
Mrs X, ega ma oska aimata jah, et mis sest asjast saab. Praegu oleme tõesti, nagu sa tabavalt ütlesid, enamvähem k*episõbrad, aga ei saa salata, et tuleb ette ka muid üritusi, mis sugugi alati voodis ei lõpe. nii et... tont seda teab, kes-mis me oleme. sõprusest arenenud armastus pidadagi olema ju see kõige-kõige... igatahes püüan säilitada oma jonnakat joont ja mitte emmetama hakata, kuigi kiusatus on vahel päris suur:)
 
n35 23. detsember 2009, kl 12.26
kaksik mees on sodiaagis kõige pinnapealsem ja ringitõmbajam. oli selline suhe. hea, et lõppes. no comments peale selle, et never again!!
 
kristi 29. detsember 2009, kl 19.14
ega jah, need kaksik-mehed päris müstika ! ei saa aru, mida nad tahavad, ja kas ja millal üldse... ja kui tahavad siis ei näita välja ja lasevad teisel inimesel piinelda:D äkki tõesti mõni meessoost isik oskaks nõu anda selle kohta, mis meeldib/ mis mitte ja kuidas mõista vms ?:)
 
J 31. detsember 2009, kl 01.16
ega need kaksikud kõik suhteliselt enigmaatilised isikud
 
kaksik 31. detsember 2009, kl 09.53
olen naine-kaksik ja kui keegi meeldima hakkab, tõmbun eemale, tegelikult piinlen ja tahaks sülle teisele joosta.
Mõistan kaksikuid mehi. Nendega peab väga kannatlik olema. See kui ta su silmapiirilt järsku kadunud on, ei pruugi tähendada seda, et sa tema jaoks õhk oled, vaid ta lihtsalt vajab õhku. Ta 2 mina tahavad kordamööda ühte ja teist, tal on lõbusad perioodid ja siis järgnevad kurvad, kus ta endasse tõmbub, siis ei tohi teda segada, las ta olla, sest võibolla 1 minuti pärast on ta juba lõbus, sest teine mina sai temast võimust!
 
sõnn 03. jaanuar 2010, kl 18.10
Ära näe vaeva - ta pole seda väärt.Püüa kuidas tahad.
 
kate 04. jaanuar 2010, kl 03.02
küsimus kaksik-naisele (ja teistele kes oskavad vastata):

kuidas siis lõpuks üksteiseni jõutakse? saan aru, et kaksik mehele üldse ei meeldi kui naine ise läheneb? mõistan seda, aga samas kui kõik siin räägivad, et kui talle keegi meeldib, siis ta hoiab eemale. kas see on ainult alguses nii? kui kaua "algus" kestab sel juhul ja millal kaksik-mees siis lõpuks murdub?
 
vorstikaalujale 04. jaanuar 2010, kl 08.27
Kui palju kepi eest makstakse? See määrab.
 
... 04. jaanuar 2010, kl 08.30
Võib-olla see, et ma pole mees, aga ei taha su p.... isegi raha eest.
 
naera puruks... 04. jaanuar 2010, kl 09.52
sorry, mitte Sind teema-algataja, aga ikka- jälle siin teema, et kuidas võluda kaksik- meest.
Olen selle teemaga suht kursis. Kõige paremini mõikab, kui sa ei püüagi teda võluda.
Ja ausalt öeldes, kui ka saad ta võlutud, ega sa sellega midagi eriti võitnud ei ole.
Üks osa temast- perfekt.Teine osa- ei kõlba koera hänna alla ka.
 
ise ka kaksik. 04. jaanuar 2010, kl 17.39
Ma ei soovitaks kaksik M'i ühelegi veemärgile, peale skorpioni.
Skorpion N on nii võimukas ja tugev, et haiget ta vaevalt kaksikuga saab.
Nende meestega (kui neil pole just tugevaid sõnni või vähi mõjusid) peab meeles pidama, et nad on hingelt igavesti lapsed ja erilised sidujad nad pole, pole kunagi olnud ja ei saa kunagi olema ka.
 
neitsi n 04. jaanuar 2010, kl 18.50
no vähemalt kaksikmehega koos elades ei pea sa iial igavust tundma, sest kuna nad on igavesed lapsed, siis peab nendega pidevalt "mängima" ja tähelepanuvajadus on neil ka suur.

Samas oskab ta naist enda kõrval märgata, komplimente teha ja kui vaja lohutada ja muidugi ka targutada. Head närvid peavad kaksiku kaaslasel olema.

Võlumisega on nii, et nende puhul viib püsivus sihile, minul läks pool aastat ja siiani ei kahetse. Vihjeks, kuna reeglina on kaksik tegutseja, siis võlub teda see, kui teine koos temaga tegutseb. Seega soovitan planeerida ühiseid tegevusi, siis selgub, kas kaksikmees Sulle üldse sobibki ja kas sa temaga suudad sammu pidada.
 
kate 04. jaanuar 2010, kl 19.52
kas 17:39 postitaja oli sama kes kaksik-naine?
huvitav, et skorpione teistest veemärkidest eraldasid, ma olengi skorpa naine. võimukas pole, küll aga piisavalt tugev ja mitte-klammerduja. küsimusi tekitab aga see, et millal see mängu-faas üle läheb ja kasvõi seksinigi jõuame. Ega ma enne seksi abielu ja lapsi nagunii ei planeeri :))

Neitsi N, äkki räägid täpsemalt, mis sa selle poole aasta sees tegid, et püsivus lõpuks sihile viis? ma skorpionina (ja ka inimesena) olen väga järjekindel, samas ei ripu kaelas. kokku juhtume nii tööalaselt kui sõprade kaudu väga tihti. ise arvan, et äkki peaksin isegi pealetükkivam olema - võibolla ta ei teagi, et mul huvi. samas teatavaid huvimärke oleme siiski mõlemad üles näidanud.
 
neitsi n 04. jaanuar 2010, kl 20.14
vastuseks viimasele
Kuigi suhe algas tormiliselt, siis jäi see mõneks ajaks soiku, kuna olin armunud, siis küsisin ühiselt tuttavalt tema tel numbri ja helistasin ise esimesena ja nii ta läks - imbusin vaikselt kaksikmehe ellu ja ka saatus mängis kaasa.

Kaksikud on seltskonnas kõigiga ühtviisi sõbralikud ja nii võib naisele jääda vale mulje, et mees on rohkem huvitatud kui ta tegelikult on. Aga üritada tasub ikkagi.
 
Kaksik 02. september 2010, kl 18.45
vaata siit lehelt:
http://zodiac-signs-astrology.com/zodiac-signs/gemini.htm

see on küll inglise keelne, aga seal on ära toodud erinevat moodi kaksikute iseloomud ja ka see kuidas on olla kaksikust mehega koos ning mis on nende nõrgad kohad(nagu mis sulatab jää ülesse kuigi seda jääd ilmselt kaksikutel ei esinegi) :)
 
Ambur (kes on armunud kaksikute tähtkujust poissi) 07. aprill 2023, kl 21.26
Olen ise alles veel laps(10 aastane) . Klassi juhataja ütleb, et mina ja mu
Kaksik õde oleme väga targad. Kaksikutele pidid ju meeldima
Targad kaaslased. Mulle meeldib üks poiss kes on kaksikute tähtkujust .
Ma tahaksin hirmsasti õelda taller, et ta mulle meeldib, aga ei tea kuidas.
Ma tahaksin hirmsasti teada kuidas seda talle õelda. Las keegi saaks õelda
Kuidas? :(
 
eelmiseleeeeeeeeeeeeeee 15. aprill 2023, kl 07.24
lahku siit foorumist see ei ole limpa lastekas see foorum on täis pedofiile ahistajaid ja vägistajaid . lahku viivitamatult . rohkem ma sind ei kavatse hoiatada see on su esimene ja viiimane hoiatus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!