Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Skorpion M ja Neitsi N
 
tõhh 12. märts 2010, kl 16.45
Skorpion M ja Neitsi N. kuidas omavahel sobivad?:)
 
neitsi 12. märts 2010, kl 20.07
19 aastat koos oldud - tundub, et sobime:)
 
khm 13. märts 2010, kl 11.20
Minu parim sõbranna on neitsiN ja parim sõber on skorpionm.
Tunnen neid mõlemaid hästi ja vähemalt need 2 inimest omavahel abosluutselt ei sobiks. sest sõbranna on selline, et asjad peavad paigas olema, kui talle ei meeldi siis ütleb otse välja ja üsna kahe jalaga maapeal inimene, üsna jõuline ja juhtija ka. mõnes osas võib natuke pealetükkiv olla.
Minu sõber skorpion on aga inimene, kes ei suuda olla naisega, kes kõik otse välja ütleb, ta tunneks et naine surub peale, lisaks ei kannataks ta sellist naise poolset juhtimist ja mõnes mõttes kamandamist. talle meeldib rahulik, salapärane naine, kes ei ole tallaalune, kuid siiski NAINE, mitte nii nagu mu neitsi sõbranna kes mõnes mõttes annab mehe mõõdu välja-juhib suhet. Lisaks see neitsi ei oska nii rahulikult, tasakaalukalt ja armsalt asju lahti seletada nagu see skorpionile vajalik oleks.
Selline on minu tähelepanek.
 
khm 13. märts 2010, kl 11.22
Peamine puudus tundub olevat selles, et neitsi naises pole sellist salapära, sellist nö kaasasündinud salapära, mitte mängitud salapära. Skorpione tõmbab see ja lisaks peab naine oskama juhtida nähtamatult-seda aga ükski neitsi, keda tean teha ei oska, sest kannatus saab enne otsa kui asi skorpale kohale jõuab.
 
Tscorp 13. märts 2010, kl 13.53
Skorpion mehena soovitan ka neitsiga ettevaatlik olla. Algus on sädemeid täis kuna neitsi räägib avameelselt ja nii saab skorpion kiirelt tegutsema hakata aga pikalt persp. peavad mõlemad kõvasti kompromisse läbi tülitsema, et asi edeneks :) Need minu kogemused enda ja tuttavate peal... nii, et parem olla ettevaatlik sest armastus teeb pimedaks :) Elu on õpetanud ja mina ootan oma kaladN või vähkN hahaha :)!
 
to Tscorp 13. märts 2010, kl 13.55
Aga mida sa kaladest naisest arvad? kuidas sobite/sobiksite?
või ehk on tuttavaid, oleks hea teada:) ehk viitsid kirjutada, huvitab just skorpion mees ja kalad naine ja mis selles liidus see kõige erilisem on?
 
Tscorp 13. märts 2010, kl 16.43
Ma arvan, et veemärgid sobivad skorpion mehele kõige paremini. Nad on ainsad, kes suudavad tõeliselt hinnata skorpionit ja isegi mõista :) Kes on näinud skorpion M tegutsemas elus, töös, armastuses... noh enamus ei mõista seda haiglast kirge :) Ma ei oota kiitust, võid mõistmist. Ma olen loodud selliseks ega saa ja taha end muuta. Kalad ja vähk on minu arvates kõige rahulikumad ja mõistvamad, üldiselt. Vähk on nö naine, kellel pole miinuseid. Kalad on naiselik, laseb skorpionil juhtida... õigesti teeb :)Minu arvates on vähk ja kalad n ainsad, kes pole rahapeal väljas, vaid otsivad seda "MIDAGI"... ja seda "MIDAGI" skorpionil on varuks juba. Ma ei suudaks iial elada koos naisega, kellel on aju asemel taksomeeter ja selle taksomeetri näeb skorpion oma röntgeniga juba kaugelt ära. NB! kuna me oleme sodiaagi foorumis, siis pole ju mõtet hakata filosofeerima- kõik tähemärgid sobivad omavahel, oleneb inimesest, nii ei saa võtta plapla... :)
 
Tscorp 13. märts 2010, kl 16.46
neitsi n pole ka raha peal väljas aga liigset seletamist on liiga palju :)
 
Tscorp 13. märts 2010, kl 16.51
to Tscorp - sa oled ilmselt Kalad neiu ja sulle on silma jäänud üks skorpion, ta on külgetõmbav aga samas ka keeruline... sain ma õigesti aru :)
 
to Tscorp 13. märts 2010, kl 21.14
Just nii.
Tunnen, et koos on hea, et ta tahab, vahel on tunne, et rohkemgi kui ma ise, kuid..ei usu, et me kokku jääksime. Ta on maininud kooselu, kuid vaatan ta elu ja usun, et see kooselu saaks kiiresti läbi. Tal on nii palju kohustusi, tegemisi, sõpradega käimisi jms.
Kõik on hästi, aga see suhe ei saa jäädagi selliseks nagu see praegu on ja kahjuks kooselu ma ei saa alustada kuna ma ei suuda uskuda, et siis kõik muutuks. Muidu on väga armas, siiras ja soe inimene, olen tähele pannud, et ta aegajalt poeb justkui minu juurde varju või siis eemaldub minu juures kõigest muust, oleks justkui teises maailmas. Tal on suht raske elu olnud.
 
Tscorp 13. märts 2010, kl 21.56
Üks hetk võib purjus skorpion magada baaris vastu bassikõlarit või lumehanges, rääkida sõpradega roppe anekdoote, jätta mulje kui surmani poissmees... jne järgmine hetk aga olla ÜLI abivalmis, kohusetundlik, kirglik armastaja ja truu pereisa. Vaid skorpion suudab teha minutiga täiesti uskumatuid muutusi, nii tugev iseloom - fööniksi lind. Tööd ta ei jäta ja rahmeldab kindlasti aga leiab ka sinule järjest rohkem aega. Sõpradega edaspidi suhtleb enamasti töötasandil, mitte joomingutega. MIS MA SOOVITAN: su skorpa võibolla veel kombib sind, et olla 101% teie ühises tulevikus kindel, ära lase temast lahti!
 
to Tscorp 13. märts 2010, kl 22.12
Kui viitsid siis võid natuke lugeda teemat, mille püstitasin nime alt TEEN PAUSI, sellel samal lehel, siis ehk saad rohkem aimu minu mõtetest ja meie olukorrast :)
 
Tscorp 13. märts 2010, kl 22.33
Ma lasin kergelt silmadega üle. Ära hakka skorpioniga mängima, sa ei võida iial. Saage kokku, räägi talle oma kartustest, oma tunnetest tema vastu ja teie ühisest tulevikust. Kui sa teed seda südamest, oled aus iseendaga, siis hakkavad asjad liikuma :)
 
Tscopr 13. märts 2010, kl 22.51
...ja kui ei hakka asjad liikuma, siis on sul vaid ÜKS lahendus. Ütle talle, et "sa ei ole suhteks valmis ja ma tahan üksinda olla, kunagi leian enda kõrvale kindlasti selle õige... skorpioni" - see on kõige valusam löök, mis võimalik üldse skorpale teha . Ega sa teda muidu südamest iial välja saagi, ainult siis kui teine asemele :)
 
kogenenud 14. märts 2010, kl 11.58
Mina neitsi naine ja ex skorpion mees olime koos 15 aastat ja ei sobinud kooselu üldse. Hoiatan juba ette. Kuid heana tuttavana voime olla paar tundi. Ega see mitte ainult euroopa tähtkujust ainult ei loe.Vaid tuleb ka arvestada,mis hiina horoskoobis on mölemad sündinud.
 
Kalake 15. märts 2010, kl 22.05
Aitäh, Tscorp.
Asi paraku selles ongi, et ma ei mängi temaga, see paus on otseses mõttes selel jaoks, et saaksin iseendas selgusele, mida ma tõeliselt tahan, kas teda või midagi muud-seda mis mu elus praegu on. Kui valin tema, siis jään kõigest sellest, mis mul hetkel on ilma. Ja ma ei tea, mis minu jaoks siis olulisem on. Kui ma temaga edasi suhtlen, siis see asi venib ja otsusele ma ei jõuagi. Olen tegelikult väsinud sellest ´´pudru ja kapsad´´ olukorrast.
Ja kaotada pole midagi, kui ta hiljem ei taha, siis ei taha, ma isegi ju ei tea, mida mina tegelikult tahan, seega ma ei saa temalt oodata seda, et tema mind ootaks ja mind avasüli vastu võtaks.
Kusjuures me saime eile kokku, ta tahtis mind väga näha ja ma läksin, tahtsin näha, mis tunne mul tekib kui temaga koos olen. Ma ei tea, mis see eile oli, aga ta oli meeletult minu küljes kinni. Kui kallistas siis nii kõvasti, et tundsin et mul oli isegi natuke valus. Ta oli väga kurb kui ütlesin, et pean minema hakkama. Pani pea peitu ja oli nii, tundus et ta hakkab kohe kohe nutma. Vaatasin talle otsa ja ta silmis oli kirjeldamatu kurbus. Mul oli temast nii kahju, aga ma ei saanud ju talle öelda, et ära kurvasta et varsti kohtume taas, seega olin ka ise üsna vaikne.
Naljakas lugu oli sellega, et pidin üle 2 km jalgsi tulema, sest ta oli veidi joonud. Ta pakkus et sõidab ise, et laseb kellelgi mind ära viia, kuid kell oli palju ja ma ei tahtnud, et ta riskiks või et ta hakkaks kedagi äratama.
Ta tahtis mind saata, kuid olin vastu (mul on selleks oma põhjus ja ta teab seda, ütlesin talle, miks üksi tahan minna).
Ta oli nii segaduses ja ei teadnud mida teha, kas lasta mind või mitte. Ja ütles ka midagi sellist et kui ma ära lähen, siis ta läheb kusagile välja, sest ei taha kodus olla vms-see ei olnud ähvardus ega midagi sellist, lihtsalt ütles nii.
Lõpuks läksime siis välja ja ta veidi maad saatis mind. Siis kallistas ja hoidis enda vastas, vaatas mulle ülevalt alla ja küsis, kas ma olen ikka kindel, et ise lähen? vastasin jaatavalt. tema ga ütles et ma olen kangekaelne. aga kohe kui jõuan et siis helistaksin, et seni ta käib mööda tuba ja muretseb. nii ma läksin siis koju.
Mul sai väljas aku tühjaks ja kui kojujõudes telefoni sisse panin siis ta kohe helistas ja saatis smsi, et kus ma olen jne. vastasin et kodus, siis ta saatis mulle veel paar muretseva siusga smsi ja ühes küsis, et olen ma ikka tema Tibu (nii ta kutsub mind) edasi? vastasin et olen, et ta ei muretseks. selle peale läks tal meel rõõmsaks.

Selline lugu siis...kusjuures mind ehmatas eile tema käitumine, temas oli armukadedust, omanditunnet, kurbust ja pahameelt, suutmatust midagi teha...

Mind hämmastas see et ta oli nii minu küljes kinni, samas ka hirmutas..
 
Tscorp 15. märts 2010, kl 22.38
Temas on väga palju peidus, mida Sa veel ei tea! Ma mõtlen ikka heas mõttes :) Ära loobu ega kõhkle enam sekunditki, muidu kahetsed surmani!
 
to Kalake 16. märts 2010, kl 08.58
Ilus jutt, südantliigutav mida üks skorpion teeb hoolimata oma uhkusest ja tugevusest. On siis sinust ikka väga sees?
Aga arusaamatuks jäi, mis sind hirmutas, kuidas väljendus tema omanditunne-armukadedus?
 
õudus kuubis skorpa näol 20. märts 2010, kl 12.51
Neitsi naine kes alati nii kaalutlev ja kaine tahab suhet luua skorpa mehega sest elu näib tal siis ehedam ja lained mis skorpa tekitab ta õnne tipule vist veeretab
 
kepivana 27. juuni 2018, kl 20.53
Seks on vapustav!
 
SkorpaN+SkorpaM 28. juuni 2018, kl 14.43
Tere! Kas keegi oskab midagi rääkida Skorpa naine + Skorpa mees kooslusest? Mõlemad ahviaastal sündinud. Midagi konkreetset ma ise ei tea lisada, lihtsalt huvitab, kel on kogemusi, milline see suhe välja näeb või muud sellist? :)
 
SkorpionM 09. august 2018, kl 19.23
Algus on sädemeid ja elektrit täis, aga minu kogemus ütleb, et kui seksiks läheb, on hoolimata tohutust külgetõmbest tegemist kahe täiesti erineva olevusega.
Samas horoskoopidesse tuleb suhtuda teatud reservatsiooniga. Ma olen näiteks juba aastaid oma elu kõige õnnelikumas ja ideaalsemas suhtes Sõnnitariga. Mulle väidetavalt ülihästi sobivad Vähk ja Kalad on minu jaoks alati olnud natuke liiga igavad ja ettearvatavad.
 
SkorpionM 09. september 2018, kl 18.18
Mu kogemused ütlevad, et alguses on Neitsiga tõesti kogu ilm sädemeid täis, aga kui päris tõsiseks suhteks läheb, siis muutub NeitsiN SkorpionM jaoks kiiresti igavaks.

Aga samuti ütlevad mu kogemused, et Skorpionile nii sobilikeks paarilisteks sokutatud Vähk ja Kalad on veel igavamad! :P

Skorpion mehena ma tõeliselt fännan Sõnn-naisi. Nad on tugevad, ja ma pean neid püüdes olema veel tugevam - ja selline asi tõstab alati naise väärtust, kui pead tema saamiseks kõvasti vaeva nägema. ;)
 
SkorpionM 09. september 2018, kl 18.21
PS! Ma ei ole see esimene SkorpionM. ;) Ausalt, noh. Aga eelistused ja kogemused on nagu üks ühele. :P
 
VV 03. oktoober 2018, kl 16.52
Tähtkujusid inimeste puhul väga üle ei tähtsustaks, aga mõlemad mu Skorpionist expartnerid hindasid minu juures just otsekohesust ja otseütlemist, mingit salapära igatsemist küll kuskilt ei paistnud. Korralikult kirge ja seksi, aktiivset tegutsemist ja otsekohest suhtlust. Ainuke jama, et minu jaoks pole Skorpionid põnevad, nad lihtsalt arvavad, et on. Ja minu maitsele liiga pateetilised ja klammerduvad, lahtilaskmisega on neil ka mingi teema, isegi kui ilmselge, et tulevikku pole. Minu salapära võis muidugi selles peituda, et mu huvi oli leige, aga see on nii enamiku meestega.
 
NeitsiN 27. detsember 2018, kl 02.33
Siin ju täitsa oleneb, milline on see konkreetne neitsi ja skorpion. Mina olen väga kange ja iseteadliku iseloomuga. Ta on õelnud, et just see talle meeldibki, et olen natuke "raske".
Ta on ka õelnud, et liiga lihtsad ja nõrga iseloomuga naised talle ei meeldi. Enda tuttavate pealt näen, et need palju mainitud kalad või vähk naised on tihti üsna pehme iseloomuga. Mõni skorpion otsib tugevamat kaaslast ja kedagi, kes alati ei nõustu, vaid vajadused ohjad enda kätte haarab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!