Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
rääkige Skorpion Roti aasta naistest
 
huviline 05. mai 2010, kl 20.01
Millised nad on?
 
llll 05. mai 2010, kl 22.36
mina olen.

mis sa teada tahad?
 
SC.rat 06. mai 2010, kl 10.57
Inimesed nagu teisedki.
 
- 06. mai 2010, kl 11.57
Konkreetsed, nagu näha.
 
yks 09. mai 2010, kl 17.06
seltskondlikud, koguvad igasugu tühja/tähja, pole eriti korralikud oma majapidamises, süüa teevad hässti
 
- 09. mai 2010, kl 17.31
17:06, mille põhjal selline iseloomustus? kui paljude näite varal?
 
rotiskorpion 10. mai 2010, kl 10.50
yks´i iseloomustus minu puhul küll paika ei pea. Seltskondlik olen vastavalt tujudele, üksi meeldib ka väga palju olla. Tühja-tähja ei kannata absoluutselt, kõik ebavajaliku loobin minema. Majapidamises olen väga korralik, kui pole, siis on midagi viltu tavaliselt. Ja süüa ma ka eriti ei oska teha:)))
 
llll 10. mai 2010, kl 11.32
seltskondlik - jah.
tühja-tähja ei armasta, samas majapidamine on tihti segi. samas ma elan üksi ka... süüa teha ei oska ja ei armasta eriti.
 
SKR 10. mai 2010, kl 12.45
Mis te ajate siin, et ei oska. Te ei viitsi pigem. Täielik kaif on kokata ja oma perele midagi maitsvat valmis teha. Ega enne oskama ei hakkagi kui endal lapsed ja/või mees majas on.
 
Rott-Skorpion-Naine 26. detsember 2015, kl 00.32
Teemast üle 5a hiljem aga kui keegi ehk tunneb huvi, siis...
Träni ei korja, elamine on korras 24/7. Pean lugu heast toidust ja kokkan meeleldi ise, sööjad kiidavad.
Pean endast lugu, valin mida suhu pistan ja hoian oma keha vormis. Hoian ennast igapäevaste uudisteg kursis, võin rääkida kaasa enamikel teemadel v.a sport mis ei paku vähematki huvi. Must huumor toob sädeme silma. Olen otsekohene. Mett moka peale ei määri. Pinnapealsust ja rumalust ei talu, nagu ka valetamist. Sõpradele ja suhtes väga lojaalne. Seks tuleb kõne alla ainult siis kui mängus on tunded. Seks on oluline ja selle nautimine paneb heas mõttes katuse sõitma aga see ei ole kinnisidee ilma milleta elada ei saa.
Tean mida tahan ja töötan eesmärgi nimel.
Mees peab olema kõrval intelligentne, haritud, laia silmaringiga, huumorimeelega, igas mõttes see, kellele saan alt üles vaadata. Vähemaga ei lepi.
 
m 17. jaanuar 2016, kl 23.32
Olen samuti roti aasta skorpion.

Seltskondlik – suhteliselt. Kui seltskonda juba lähen, siis tavaliselt olen seal särav ja enesekindel, aga on ka pikemaid üksinduse-perioode, kus eriti kellegagi ei lävi või paari lähema inimsega ainult.

Tühja-tähja eriti ei kogu, aga asju väga ära visata samuti ei armasta.

Kodu kipub segamini minema kiiresti.

Süüa teen meisterkoka tasemel. :)

Veel olen ma pigem analüütiline kui emotsionaalne, edasipüüdlik, väga hea oma töös, lähisuhetes kaldun armukadedusele ja vajan palju tähelepanu. Hoolitsen enda eest, riietun kallilt ja väljapeetult.
 
Sellise isendi isa 01. detsember 2017, kl 15.19
Peaaegu nagu minu tütar, juhi tüüpi inimene. Pereelus pole alluja, aru ei saa, et korras tuba annab lisapunkte edukusele koolis ja tööl, ühtki võimalust omaealistega sotsialiseerumiseks mööda ei lase. Vanematele võib palju haiget teha.
 
Mhg 14. detsember 2017, kl 13.00
Ema on skorpion rott. Hooliv kuid liialt küüned enda poole inimene. Kättemaksuhimuline ning armastab asju koguda. Ise ka tihti täpselt ei tea mida tahab. Aga samas siiras ja kõigest saab temaga rääkida - seega hea kuulaja
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!