Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaksik mees ja Skorpion naine
 
N 10. mai 2010, kl 00.51
Jagage kogemusi,kuidas sobivad ja mis võiks saada takistuseks?
 
seilasime, teame 10. mai 2010, kl 09.24
Algul kõik very fine, mõlemad don kiire taibu ja hea huumoriga , julged. Varem või hiljem hakkab segama üks suur erinevus- nii inimsuhetes kui kõiges, mis vähegi pinget pakub, läheb skorpion sügavuti ja kaksik laiuti.
 
puu 10. mai 2010, kl 12.48
Ega kõik kaksikud ja skorpionid ei ole ühe puuga löödud.
 
irw 10. mai 2010, kl 20.57
to Kaksik
Unistamine pole kellelegi keelatud. Unista edasi!
 
skorp. 11. mai 2010, kl 09.43
väga hästi öeldud. et skorpad sügavuti ja kaksikud laiuti. kaksik on nii pinnapealne et talle ei paista midagi eriti korda minevat. meil ka kisub kõik viltu just teineteisemõistmise puudujäägi tõttu. algul oli super kõik. aga no siis polnudki vaja eriti rääkida. seksist piisas.
 
skorp 13. mai 2010, kl 13.29
Ei soovita proovida...läbi elatud ja 2x
rohkem ei taha...
 
gg 19. mai 2010, kl 18.10
on ka kogemus, et on tore ja lõbus koos midagi teha jne. aga tõsist suhet küll ei taha enam. konkreetne isik oli suht pealiskaudne ja ka veidi süüdimatu.
 
Leena 20. mai 2010, kl 20.43
Mul tuttavad naine on skorpion ja mees kaksik. Mees paneb täiega vasakule, väike linn, olen näinud ja naine nutab kodus. Ükskord ütlesin naisele, et su mees paneb mulle ka täiega külge ja peale seda ta ei suhtle minuga enam. Arvas, et valetan. Armastus teeb pimedaks.
 
kati 24. mai 2010, kl 08.57
minu tuttav kaksik mees saatsi oma skorpa @!#$. ütes,et ei viitsinud enam tibile rahakott olla ja üldsusele mingit ideaalset peremudelit mängida nagu viimane soovis. olid koos ca 5 aastat. skorpion vast liiga kamandav ja materiaalne kaksiku jaoks
 
ahhhhh.... 24. mai 2010, kl 10.02
minu kaksik elas 7 aastat mu rahakoti peal ja kasutas mind igas mõttes ära. lõpuks saatsin pikalt.
 
jüri 29. oktoober 2014, kl 22.58
pärast kuut aastat otsustas kaksiknaine, et kõik on jäägitult kadunud.
mõnevõrra kummaline, ükspäev kõik OK, teinepäev kõik JOKK.

halenaljaks, et langesin tagasi võitmise suhtes nii madalale, et omalgi hakkas hirmus.

hea, et ta järele andnud. :)

sisuliselt lugenud nende kahe sodiaagimärgi kokkusobivust ning üldpilt paistab küll olevat nii nagu oli meil - ei sobi.
mitte, et ma seda kammajaad usuks, aga ehk natuke siiski :)
 
kah skorpa 02. november 2014, kl 21.40
olen Skorpion. ei ole veel kohanud (M)kaksikut, kes mind ei ärritaks. midagi ei ole teha, miski ebamäärasus ja see, et tuleb kogu aeg "valmisolekus olla", et kaksiku lubadused tähendavad muud, kui ta ütleb. see ongi väga ärritav, sest eeldan, et see, mida öeldakse, ka kehtib. kaksik oskab kõik oma ebakohasused muidugi loogiliselt ära põhjendada. aga ausalt öelda ainult tema seletuste järgi tema loogika ongi mõistetav, mitte muidu. väga terava mõistusega, mis aga tavainimese loogikaga ei ühti.
 
OMG 02. november 2014, kl 21.45
Ära hala! Kuidas on võimalim nii palju haliseda, süüdistada, vinguda jne. Tõsine saamatuse hunnik oled! Õnneks on mul nüüd üks Kaljukas hoopis südames.
 
... 18. november 2014, kl 09.32
Mina Skorpion naine võin ainult kiidusõnu öelda Kaksik mehe kohta,ta hoolib,hoiab ja armastab mind väga nagu mina tedagi:-)))Kui kokku saavad õiged ja armastavad inimesed,siis tähtkujude sobimatus ei loe,on ka erandeid ja need me oleme!Poleks ise ka seda uskunud,aga reaalne elu näitab muud,suhe toimib:-)
Tean ka tuttavaid kus mees on Skorpion ja naine Kaksik,ka nende elu toimib väga hästi!
 
naine 18. november 2014, kl 16.53
kas kaksik üldse suudab kedagi teist armastada peale iseenda. tal on teistpoolt vaja ka ikka selleks, et see teda imetleks, mitte selleks, et tema teda armastab.
 
.... 08. detsember 2014, kl 13.51
Kui ARMASTAD,siis pole probleemi imetlemisega :-)))Siis kaovad erimeelsused ja elu on ilus...ja nautimist väärt:-))
 
Skorpionike 25. detsember 2014, kl 00.33
Kui klapid kaksikuga "ideaalselt" siis on suhe alles noor, hiljemalt 5 aasta pärast muutub elu järjest hullemaks ja kui õigel ajal ei taipa lahku minna, muutub kooselu põrguks.
Kaksik on võimeline mõne aja pingutama ja normaalne olema, et tal oleks kõrval skorpion aga pikalt ta selleks võimeline ei ole.
Edasi on nagu s*** saapatallal, lahti on raske saada.
Kaksik ei ole võimeline olema aus ja hooliv. Ta on võimeline kõige alatumal moel valetama ja see on asi mis skorpionile ei sobi.
 
Lugeja 13. jaanuar 2020, kl 13.48
Olles ise kaksikM ja olles scorpionN-ga koos 3 aastat mil lahku läksime siis ma väidan et kõik oleks sobind me suhtes, kui scorpionN oleks luband mind enda juurde tulla, ega poleks mängind mängu et me ei saa kokku saada mul tuli see ja see asi vahele igakord kui oli kokku vaja saada ja see ,kes kirj pidi alguses oli ikkagi kaksikM sest scorpionN seda ei julgend. Siis võin öelda et suhe oleks olnd imeline, kui üksteise peale oleks rohkem mõeldud. Armastus oli , ausus kes teab vb oli ka seda aga usaldust teineteise vastu ja lubadused ei pidand paika. Mina kaksikM olin alati kõik ette valmustand valmis olin kohtuma aga see, kes selja pööras oli scorpionN isiklikult vb oli siin ühepoolne armastus, kes seda võis teada olgu see teile õpetuseks alati pole mehed süüdi on selge! On lic asi inimestes mõlemis, kui pingutab ainult üks siis sellest ei piisa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!