Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Vastandmärgid!
 
Huviline 12. september 2010, kl 22.06
Kas keegi targem ehk seletaks, et mis värk nendega siis ikkagi on?
Kas vastandid tõmbuvad või mitte?
Ühes kohas kirjutatakse, et vastandmärgid ehk üksteise vastas olevad märgid sobivad omavahel, teises kohas jällegi, et EI sobi. Muidugi oleneb see inimesest ja sünniaastast jne kuid üldine pilt on väga udune mul :D (Olen Neitsi muide)
Vara-web'i horoskoobis on vastandmärk (Kalad) mul ntx "sügavate tunnete" all ja osade horoskoopide järgi sobin oma vastandmärgiga. Samas, mõnest ingliskeelsest horoskoobilehelt olen sobivuse kohta lugenud, et keeruline kooslus, palju probleeme, ei sobi jne.

kui kellegil isiklikke kogemusi on, siis jagage :D
 
n 12. september 2010, kl 22.33
Tundub, et asi ikka isiksustes kinni - kaalud ja sõnn ka omavahel üldse ei sobi, aga võta näpust - omavahel klapp missugune. loodan, et edaspidigi sama ilus meil kui praegu. mulle meeldib sõnni rahulikkus ja kaine mõistus, samas nagu asjast olen aru saanud , siis köidan sõnni just oma nö sürrealistliku maailmaga, sensuaalsuse ja muu sellisega - sobime järelikult....
 
scorpm 12. september 2010, kl 23.27
Sõnni vastand on skorpion. Minusse armus sõnnn ja mina temasse. Tema kuu on skorpionis minu kuu sõnnis. Armastus esimesest silmapilgust, mõlemal... aga praegu keelatud armastus, kuna tema on suhtes... aga aeg on kohtumõistjaks, kui tugevasti vastandid tõmbuvad.
 
mõtlemiseks.. 12. september 2010, kl 23.47
vastandmärgilisus on vaid heaks eelduseks suhte arengus.

aga vastandmärgid toimivad tasakaalustumise teel,

mis tähendab, et teisel on just seda, mis neil tegelikult vaja.
ja et mõlemad arendavad neid omadusi, mis neil puudu, ja see, mis üle mõõdu on, see väheneb sobivaks.

kui aga ei tunnistata, et teisel ka miskit sellist on, millest õppida või eeskuju võtta,
kui ego on liiga suur ja enda omadusi peetakse ainuõigeks ega taheta kompromisse teha ega muutuda, siis ei tule midagi välja.

see sõltub juba konkreetse indiviidi tahtmisest ja arengu tasemest.
 
mõtlemiseks.. 13. september 2010, kl 00.01
ise kah mõnusal skorpa-sõnni liinil:)
 
n 13. september 2010, kl 12.20
mul ka pikk suhe mehega,kes on sõnn..ise olen skorpion:)
mind paneb imestama ja kadestama tema rahulikkus ja mõistvus,ausalt öeldes on see täitsa aukartust äratav :)...mina kui äkilisem pool,olen sellest ka õppinud ja loodan,et õpin veel rohkem. arvan,et talle meeldib minu aktiivsus kõige rohkem.

Samas on raske mõista,kui erinevad me tegelikult oleme.Nt mind ajab vahepeal jubedalt hulluks see,kuidas mu sõnn venitab millegi ostmist edasi,kui ise ütles,et just täna teeme seda.Mina olen selles suhtes kannatamatu iseloomuga,tahan kohe KÕIK ära teha kui võimalik aind.Seda kõige suhtes.Tema aga võiks rahulikult teisi asju veel askeldada ja..Tal on nagu aega,minul aga kummitab see tegemata asi peas ja nii on probleemid kerged tekkima.Tema saab lõpuks vihaseks minu peale,et mina kiirustan koguaeg kuskile ja ei suuda oodata,mina aga vihaseks selle peale,et tema venitab niisama ja ei saa aru.Saa sis aru :D

Hea asi on jällegi nt see,kuidas tema kiiresti ära leppida tahab,mina võiksin aga edasi sõdida päevi :D..Tuleb armsalt minu juurde,vaatab enda naljakate armsate silmadega otsa,teeb paar head nägu ja ma ei suuda mitte naerma hakata:) Ta on üks ainus,kes seda suudab üldse:)Tema ei kannata pikalt halba aurat meie vahel,olen temalt õppinud palju andestamist ja mul on hea meel.

Tihti teeb kurvaks ka see,kui mina tahan midagi ette võtta aga tema ei huvitu nii palju nagu ma tglt sooviks.Ja siis tuleb temale hiljem sama päev teine pakkumine nt sõbralt ja ta on kohe nõus.Kas siis aitama kedagi või natuke õlut jooma...Siis teeme teine päev seda,mida mina tahtsin ja siis jääb juba tunne,et ta on nõus ainult minu heaolu pärast mitte et ise sooviks nt jalutama minna vms.

Armas on jällegi see,kuidas ta alati sõprade ja sugulaste ees minuga käitub.Sõnnike näitab koguaeg tundeid välja minu suhtes,küll ta kallistab,ütleb,et anna musi,ma armastan sind väga jne jne.See tekitab turvalise ja hea tunde.

Temale ei meeldi eriti minu vihastamised ja teravad ütlemised.Siis saab ta vahel valesti aru ja on tüli ots lahti.
Minule ei meeldi sõnni vahepealne Liigne rahulikkus ja see,kuidas ta jätab kasvõi´´kogemata´´ mulje,et teda ei huvita minu ettepanek kuskile minna vms.Vahel ma muidugi kujutan ette seda.Aga koos me oleme,tasakaalustame üksteist ja on huvitav.On vaja oskust ja tahet mõista,ennast parandada ja koos saavad elada ükskõik mis tähtkujud :P
 
kaaludN 13. september 2010, kl 15.38
kindlasti on väga kirglik suhe omavahel kaaludN JA jäärM.
ma usun,et peale minu on veel teisigi ,kes meenutavad unustamatuid hetki.
alati,kui seltskonnas on mõni jäär,siis keemia kohe tööle hakkab.
kooselu pole proovinud,seda ma vast ei kannataks jääraga välja,aga seks on suurepärane meil omavahel.
 
njah 14. september 2010, kl 02.43
tõus ja kuu määravad ka:)
 
kelli 11. oktoober 2010, kl 14.08
Vastandmärkide kohta: See on kas paradiis või põrgu. Vahepealset pole.
Ja see on tõsi.
Olen sõnn, mees on skorpion. Vedas. Paradiis on.
Osa planeete peaks siiski asuma ka sobivates või sarnastes seisudes. Mõlemat on vaja, erinevusi, millest õppida ja sarnasusi, mis koos hoiavad.
 
mailiis 11. oktoober 2010, kl 14.43
vastandmärkidel võivad olla kõige ilusamad armastuslood elus ja tihti kogevad nemad nn saatuslikku armastust, armastust esimesel silmapilgul jne.
Need ei ole kindlasti sellised võta-vabalt suhted, mõlemad peavad õppima teineteise iseloomu ja natuke oma vastandlikkusi kohandama

Lisaks vaata teiste märkide sobivusi, kus on sinu Kuu, Veenus, Merkuur, Marss ja milline on sobivus..
 
kepivana 06. august 2018, kl 22.46
Just! Sõnn on suhtes teisega aga mängib kõrvalt skorpion mehega
 
Jäär m 13. detsember 2018, kl 15.42
To kaaludN: oo jaa, võtate põlvist nõrgaks :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!