Õpin hetkel M-partneris, mis eriti ei rahulda. Olen algaja, kas keegi teab kus on algajatele parim õpe, hinnad? Kas on mingeid spetsiaalseid õpikuid? Raamatupoodides müüakse vaid sõnastike, vestmike. Tänud
See SUOMI SELVÄKSI on väga sümpaatne õpik, Margit Kuusk on autor (minu mäletamist mööda:) Minu meelest lihtne ja hästi liigendatud ja pole seal mingeid lolle teemasid a la SUUTARILLA:) Endal on selle õpiku järgi õpetamise kogemus, parim, mis Eestis praegu saada on.
Suomi selvaksi on kindlalt yks parimaid. Mina sain oma keel sellega taiesti suhu. Raamatu autor Margit Kuusk oli opetajaks. Vaga lahe inimene. Muud ei oska soovitada, kuiet tulge Tartu ylikooli soome keelt oppima:))) Voi votke teenust minult, hihiiii!
Lähen poodi seda raamatut otsima, kuigi eile tegin edusamme, vaatasin pool tundi tuimalt paberilt kui äkki plahvatas, sain midagi aru:) Aga kahjuks mul lihtsalt ei ole aega nii palju, et mõelda, mõelda...õpik peaks siiski ees olema. Tartu ei saa tulla, elan Tallinnas, aga eratundide vastu ei oleks mul küll midagi:)