Käisin ka eile vestusel firmas, kuhu CV saatsin kevadel. Jõudsin õigeaegselt, saadeti ühte ruumi. Ootasin ca 15 minutit. Siis tuli üks noormees. ei tutvustanud ennast. Ajas miskit ähh ja möhh juttu. Küsis, ega mul juhuslikult CV-d kaasas pole. Andsin. Luges justkui. Küsis paar küsimust mu paari lepingulise otsa kohta. Tahtis teada, kas olen KUNAGI grupi inimeste eest esinenud. No tere talv, CV-s selgelt kirjas, et üle 10a õpetaja ja õppejõud olnud!
Siis ajas miskit jura, et nad kavatsevad kunagi tulevikus oma firma ampluaad laiendada, aga ei tea veel mis suunas. Ja seepärast kirjutasidki kuulutuses, et vajavad koolitajaid ja siis vaatavad, et mis ala inimesed end pakuvad. Ma siis pakkusin talle mõned perspektiivikad suunad kätte.
Sellega oli lugu läbi. Andsin talle oma visiitkaardi ja tulin tulema. Aru ei saa, miks mind sinna kutsuti, kui nad isegi ei tea, kas üldse "arenevad" minu valdkonna suunas või mitte.
Meenutas kangesti üht aastatetagust lugu, kus panin lehte kuulutuse, et arvutispetsialist otsib suveks erialast tööd (asendajana), üks firmajuht helistas ja kutsus sekretäriks ja teatas, et neil plaanis nii kolme-nelja kuu pärast firma kontorisse esimene arvuti kah soetada...