Olen aktiivselt cv-d saatnud:) natuke rohkem kui aasta.
Arvan, et olen rohkemaks võimeline kui ntx klienditeenindaja töö nõuab. Seda peaks näitama ka minu cv ja eelmised kaks töökohta. Seega ei otsi lihttöölise kohta.
Tundub, et oma tarkusega enam toime ei tule. Seega oleks vaja mulle prof. nõuandjat, kes vaataks üle minu cv-d ja kaaskirjad ja jagaks ka muid näpunäiteid. Lihtsalt sõbrannadest ja sõpradest ilmselt pole kasu.
Vaja oleks kõrvalseisjat, kes "leiaks üles minu vead", et saaksin neid parandama asuda. Kahjuks töövestlustel käies ei ütle ju hiljem personalijuhid mulle tõde, miks ma ei osutunud valituks. Aga tundub, et see oleks väga vajalik info.
Tundub, et ega personaliotsingu firmad sellist teenust ei paku ja ega hetkel rahagi väga palju ju pole.
Kindlasti üks minu "vigadest" on see, et olen suhteliselt sügavasse depressiooni vajunud ja väga võimalik, et pole õnnestunud seda igakord varjata. (kuigi püüan kõigest väest:)
Praegu käin küll "tööl", aga mul on täiesti kõrini mustast palgast...
Ei teagi miks kirjutan ja millist abi:) ootan. Olen oma arust nagu kõik võimalused ja variandid ära kasutanud. Lihtsalt mõistus on otsas:(
Mõtted liiguvad ka selles suunas, et ise ettevõtjaks hakata, aga puudub kogemus hea äriplaani koostamise kohta, et saada pangast laenu.... Ja sellist ideed pole, mida oleks mõtekas kellegi teisega jagada (kasum jääks jagamisel mõttetult väikseks) Võibolla puudub ka julgus, sest pole kogemust? Puudub ka algkapital.
Järsku jagate veel nõuandeid töö otsimiseks. Võibolla mul on mõni "nipp" kasutamata?:))