äratundmisrõõm missugune!...
teen erialast hobi-tööd seitsmendat aastat ja see kevad tunnen, et nüüd aitab ja kõik!Elu on ka väga pingeline olnud, ikka väga palju probleeme, nii majanduslikke kui tervisega,kalli lähedase matsime ja paraku rasked probleemid pole kuhugi kadunud,vaid ootavad lahendusi...ma loodan, et nad lahenevad positiivselt.
See selleks. Aga see tööga seonduv on natuke isegi müstiline, sest sellest hetkest, kui ma tundsin, et enam ei taha seda teha ja ei taha enam üldse olla seotud kohustusega tööl käia , ma lihtsalt soovin tegeleda paljude erinevate asjadega, enese vaimse arendamisega sealhulgas, aga jumalapärast, mitte mingeid kellaaja peale kohalejooksmist ja kohustuse täitmist. Raha tuleb enda eest tööle panna, aitab küll raha eest töötamisest ja punkt.
Elus on nii palju muudki huvitavat.Samas tunnen, et tahaks midagi kangesti korda saata ja sellest rõõmu tunda, ja seda rõõmu ka kellegagi jagada..Tegelikult olen muidugi asjade sellise käigu üle natuke imestunud ka, nagu väga selgelt oleks lihtsalt üks roll siin elus ja üks etapp läbi saanud..ootan uue ukse avanemist....Natuke ebakindel ja samas väga põnev on.
Hoiame kontakti, eks.