Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
keskkonnakaitse Räpina aianduskoolis
 
küsimus 04. august 2012, kl 13.35
Kas keegi siit on selle eriala lõpetanud? Kas sellega leiab erialast tööd?
 
kertu 26. august 2012, kl 23.29
Sooviks ka selle kohta teavet... hetkel valikul kas keskkonnakaitset Räpinas või EMU-s riigi eelarvevälisel kohal alustada õpinguid?
 
Ryblik 27. august 2012, kl 07.04
Ei ole käinud, kuid üks tuttav õpib Räpinas ja teine EMU-s.
Eks tööd leiab ilmselt ka Räpina haridusega ja pealegi kestab õpe seal vist ainult 2 aastat. Samas saab EMU-s kõrghariduse ja tööväljavaated on kindlasti suuremad. Seda juba paljalt kompetentsi poolest, sest see Maaülikooli vend õpib ikka hoopis teisi asju, mida Räpinas ei õpetata.
 
Konnakaitse 01. aprill 2020, kl 17.24
Eesti ökoriigi varivalitsuse deklaratsioon

Tallinnas,
28. veebruaril 2019

Käesolevaga deklareerime meie, allakirjutanud Eesti poliitikud, et moodustame ühise jõuna sümboolset, hoolivat, praktilist ja positiivset mõju loova Eesti ökoriigi varivalitsuse, mille siht on Eesti rahvusriigile uue suure arengueesmärgi püstitamine ja selle saavutamine; globaalse kliimamuutuse põhjuste ning tervist- ja loodustkahjustavate tegevuste teadlik ümberkujundamine kestlikuks edulooks. Järsult suurenenud haigestumine ja suremus meie elukeskkonna mürgitamisest ning hoolimatust suhtumisest tingitud haigustesse, looduskeskkonna vähene väärtustamine ja hävitamine, ennenägematu liikide väljasuremine inimese tegevuse tagajärjel ning näiline võimetus hävitustöö peatamiseks, sunnivad meid vaatama üle erakondade piiride ja püstitama Eesti elanikkonna ning teiste elusolendite heaolu, unikaalse keskkonna, puhta looduse ja jätkusuutliku majanduse nimel järgnevad eesmärgid:

1. Me tõdeme keskkonnateemade erakonnaülesust, innustame erakondade ülesele koostööle, taganeme vastastikku ründavast retoorikast ja tõestame koostöö võimalikkust. Meie eesmärk on Eesti kujundamine kogu maailmale eeskujuks olevaks ökoriigiks ja selleks vajalike lahenduste otsimine, elluviimine ja vastavate uute teadmiste vahendamine.
2. Erakondadeülese ja erakondadevahelise pikaajalise keskkonnapoliitika raamleppe ja Eesti ökoriigi visioondokumendi koostamine, et tagada Eesti looduse, rahvuse ja meile omase unikaalse looduslähedase kultuuri säilimine läbi aegade.
3. Ambitsioonikate kliima- ja energeetikaeesmärkide seadmine. Põlevkivienergiast kiirendatud väljumiseks ja taastuvenergiale üleminekuks erakondadeülese üksmeele ning nutikate lahenduste leidmine ja rakendamine. Kaasaegsetel jätkusuutliku majanduse mudelitel põhineva kodumaise energiatootmise ja energiasõltumatuse arendamine.
4. Eesti bioloogilise mitmekesisuse ja elujõu säilitamine ning suurendamine, sealhulgas ringmajanduse käivitamine. Permakultuurse mõtlemise põhimõtete liitmine haridussüsteemi. RMK ümberkujundamine kasumile orienteeritud asutusest metsade loodusrikkuse hoidjaks. Globaalse kliimamuutuseni viinud antropotseeni ja tarbimisühiskonnale omastele mõtte- ja käitumismudelite puudustele tähelepanu juhtimine. Keskkonnasõbralikule majandusele ülemineku soodustamine.
5. Teadlaste, poliitikute ja kodanikuühiskonna vahelise sidusa ja tegeliku koostöö innustamine, koordineerimine ja kaardistamine kriisi ületamiseks.
6. Looduse laastamise asemel loodust taastavate majandusmudelite aktiivne otsimine, tutvustamine ja kasutuselevõtmise soodustamine. Meie eesmärk on mahetootmise hüppeline arendamine Eestile ainuomaseks tootmisviisiks, tagades sealsamas kõigi ühiskonnaliikmete ja ettevõtjate eneseväärikuse ning ärimudelite ümberkujundamiseks vajaliku toe.
7. Eesti kui unikaalseks ökoriigiks pürgiva rahvusvahelise eeskujuriigi sihikindel tutvustamine sise- ja välisriiklikult, sh välismeediale, teaduskogukonnale ning kaasamõtlejatele. Meie siht on Eesti kui ökoriigi ja arengueeskuju kinnistamine kauba- ja kvaliteedimärgina ülemaailmselt.
 
Tehiskeskond 28. aprill 2020, kl 18.16
https://keskkonnatehnika.ee
 
Looduslaps 25. aprill 2021, kl 17.23
Mina looduselt armuande ei palu ma lihtsalt võtan
 
Roherähkleja 29. jaanuar 2022, kl 19.33
Pask lippab kuigi ma enam ei söö. Mõtlen hoolivalt kõigi notsude ja rohuliblede peale et nad ei piinlels minu suus. Lehmapiim on ka saatanast! Samuti puidu põletamine ahjus ning üldse elektri kasutamine ka. Üleüldse elamine on väga ränk loodusele. Sureme ära pigem Rohepöörde käigus saab esitatud seaduseelnõu mis keelab takistid ära. Elektrienergia brutaalne raiskamine ja selle kulutamine erinevate seadmete ja aparaatide skeemidesse paigaldatud takistites, selle muutumine kasutuks soojuseks peab muutuma! Rohepöörde käigus peavad muutuma ka elektroonikaskeemide koostamise printsiibid! Alustada tuleks takistite arvu vähendamisest ning lõpuks jõudma rohepöördega takistitevaba elektroonikani! Aga kui sa tahad olla piisavalt progressiivne, siis ütle Sina EI takistitele juba täna!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!