Töö ja koolitus
laiale ringile arutamiseks
tööotsija 10. august 2016, kl 09.49 |
Olen olnud töötu pikalt, mitu aastat. Nimelt on mul üks eripära: minuga juhtub alati midagi. Kui lähen bussi peale, siis kindlasti jääb teel mõni loom selle alla. Kui lähen poodi, tegutsevad samal ajal seal tingimata kas vargad või valerahaga sahkerdajad. Kui lähen kuhugi tööle, siis saab seal keegi kindlasti õnnetul kombel surma. Kui suhtlen inimestega näiteks klienditeenindajana, hakkab kindlasti mõni pervert mul sabas liikuma. Külla minnes ütlevad võõrustajal elektroonilised seadmed üles. Kord sugulase juures olles plahvatas üks juhe minu käes pooleks. Siis ühes töökohas jäin hajameelselt vaatama üht ülikallist automaatmehhanismi, seepeale käis ühel hetkel korralik plaks ja see oli läbi põlenud, mitu nädalat ei saadud seda parandada. Arvutisüsteemid aeglustuvad minu juuresolekul, justkui oleksin konkureeriv viirusetõrje. Ma arvan, et seetõttu ma tööd ei leiagi. Või olen liialt rahulik inimene? Kuhu ma töötama sobiksin? Muuseas, ma tean vähemalt kolme samasugust inimest, üks neist ei julge enda omapära tõttu kodust väljas üldse liikuda.
minah 10. august 2016, kl 12.44 |
Kukutaja, poolitaja, süütaja, 10. august 2016, kl 13.57 |
pole vaja isiklikult võtta 10. august 2016, kl 23.39 |
Kriisilahendaja.
Optimist - pessimist vaade. Ei juhtu inimese kuhugi sattumise pärast vaid inimesel on võimalus valida kas tardumise või aktiivsuse vahel, kriiside ligidusse sattudes aidata loomaraibe teelt eest organiseerida või teha elustamist, kellele vaja. Teha ettepanekuid töökaitse osas, vahetada juhtmeid ja seadmeid paremate vastu, läbi viia võrdlevaid tootekatseid erinevate riskide suhtes.
Inimesed ei räägi alati kõigist selliste juhtumistega kokkupuudetest, võibolla ei tundukski enam endale nii eriline, kui teaks rohkem statistikat.
Kusjuures egoistlik teemapüstitus, sest juhtus pigem looma, töökaaslase, juhtme, tehnika jne-ga. Mitte põdejaga. Elu lihtsalt käib ümberringi.
Lohutuseks. Läksin kord ammu panka. Seal relvastatud rööv(i katse vist pigem). Keerasin ringi ja läksin teise kontorisse.
Optimist - pessimist vaade. Ei juhtu inimese kuhugi sattumise pärast vaid inimesel on võimalus valida kas tardumise või aktiivsuse vahel, kriiside ligidusse sattudes aidata loomaraibe teelt eest organiseerida või teha elustamist, kellele vaja. Teha ettepanekuid töökaitse osas, vahetada juhtmeid ja seadmeid paremate vastu, läbi viia võrdlevaid tootekatseid erinevate riskide suhtes.
Inimesed ei räägi alati kõigist selliste juhtumistega kokkupuudetest, võibolla ei tundukski enam endale nii eriline, kui teaks rohkem statistikat.
Kusjuures egoistlik teemapüstitus, sest juhtus pigem looma, töökaaslase, juhtme, tehnika jne-ga. Mitte põdejaga. Elu lihtsalt käib ümberringi.
Lohutuseks. Läksin kord ammu panka. Seal relvastatud rööv(i katse vist pigem). Keerasin ringi ja läksin teise kontorisse.
tööotsija 11. august 2016, kl 13.30 |
eiusu 24. august 2016, kl 00.15 |
Raske on seda uskuda.
> Kui lähen bussi peale, siis kindlasti jääb teel mõni loom selle alla.
Kas tõesti ALATI jääb loom alla?
> Kui lähen poodi, tegutsevad samal ajal seal tingimata kas vargad või valerahaga sahkerdajad.
Umbes mitu korda on seda juhtunud? Paar korda või kümneid või sadu kordi? Mitu % kõigist poeskäikudest tuleb?
> Kui lähen bussi peale, siis kindlasti jääb teel mõni loom selle alla.
Kas tõesti ALATI jääb loom alla?
> Kui lähen poodi, tegutsevad samal ajal seal tingimata kas vargad või valerahaga sahkerdajad.
Umbes mitu korda on seda juhtunud? Paar korda või kümneid või sadu kordi? Mitu % kõigist poeskäikudest tuleb?
irw 25. august 2016, kl 08.38 |
tõde 30. august 2016, kl 19.28 |
rõõmupall 23. september 2016, kl 13.21 |
Lisa postitus