Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Mis on puudu
 
miianaator 03. september 2022, kl 13.17
Nimelt olen 1,9a lapse ema ja on tulemas ka teine laps. Olen mitu kuud mõelnud et tahaks iseenda boss olla ja teha miskit mis mulle meeldib.
Elan sellises Vallas kuhu on tulnud viimasel ajal väga palju uusi elanike ja noore peresid.
Siin on kool,ujula,3 toidupoodi 4 söögikohta, baar,ripsmetehnikud, küünetehnikud. Siin kandis on palju ruume mida saab rentida. Tahaksin väga endale mingit poekest teha aga ei tea mida müüa,millest inimesed puudust tunnevad siin kandis,kas üldse tunnevad. Tahaks midagi sellist mis on lasteasjadega soetud aga ei tule mingile heale ideele kuna tänapäeval tellitakse palju internetist.
Mida võiks siia valda teha mis inimestele huvi pakuks? Lastehoidu meil pole aga selleks peab mingeid suured koolitused läbima ja vastav haridus olema.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!