Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
kolleeg kasutab oma haigust ära ehk põrgulikud kolleegid vol1.
 
mõõt_täis 16. jaanuar 2023, kl 15.50
Töötan viimased 3 aastat kolleegiga, (minu enda staaz ettevõttes 9+ aastat) kes vaevleb mingis veidras haiguses.
Mis haigusega tegu, keegi ei tea. Ta on rääkinud erinevaid versioone (vähk, kasvaja, geneetiline sündroom, vaktsiini kõrvalmõjud ja muidugi COVID). Lisaks igal nädalavahetusel läbielatud linsult või mini infarkt.
Minimaalselt kord nädalas (eriti reedeti) käib töölt ära ja vajab vabu päevi mingiteks veidrateks operatsioonideks, mis tekivad tema graafikusse pm üleöö. A-la kirurg helistas talle öösel ja teatas, et saab ta vahele võtta. Operatsioon on selline, kus päeva või kahe pärast võimaldab tööl tagasi olla.
Mul pole meditsiinilist haridust aga olen ise hiljuti kahel operatsioonil olnud, kus taastumine võtab vähemalt 2-3 nädalat aga see selleks....inimesed on ju erinevad.
Haiguslehte ei ole ta nõus vormistama, kuna see pole finantsiliselt talle kasulik. Vahel harva vormistab puhkusepäeva.
Puhkustega on ka omajagu nalja.
Kui me kõik (osakonnas on 4 inimest) oleme suve puhkuseplaani paika saanud siis tema suudab alati selle plaani ära rikkuda. Ta nimelt ei lähe puhkusele (toob ettekäändeks, et tal pole midagi puhkusel teha, parem töötab). Ja siis kui minu või kolleegi puhkus käes, hakkab oma haiguse laulu laulma ülemusele ning muidugi peame kõik jälle ümber mängima.

Osakonna juhataja ei võta mitte midagi ette, ta on lasknud endale nii pähe istuda.
Minu jaoks on see karjuv ebaõiglus. Meie peame tegema tema tööd ja sättima oma puhkuseid selliselt et tema soovid/käimised on alati prioriteet.

Kas kellegil on olnud sarnane olukord, kuidas lahenes? Kuhu võiks sellise probleemiga pöörduda?
#mütomaania
#patoloogiline_valetaja
#manipulaator
eid_15d64c7315f731 25. jaanuar 2023, kl 16.20
Jah, on. Tuli kolm kuud tagasi tööle ja on tööl käinud 2 päeva. Hoolduslehed vahetuvad haiguslehtedeks. Ei saa aru, kuidas nii saab
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!