Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Palgainfo veebileht või FB grupp
 
Liinitööline:) 01. märts 2023, kl 00.23
Tere.
Mõttes mõlgub luua kusagile mingisugune infonurk meie erinevates firmades makstavast kuupalgast. Et siis oleks mõni pidevalt uuenev infonurk kust töötajad saaksid näha ausat infot selle kohta kui palju maksatakse palka erinevatel töökohtadel.
Ja lisaks sellele võiks saada sinnasamasse lisada ka töölepingute näidiseid.
Tööotsijatel oleks siis hea vaadata kas tulevasele töökohale tasubki üldse kandideerida.
Arvatavasti oleks mõnede firmade tööandjad sellise infonurga vastu kuna nad tahavad hoida oma töötajatele makstava palga infot salajas.
Seepärast oleks tarvis leida selliseid töötajaid kes ei nõustu tööandja sellise varjamisega ning sellegipoolest annaksid anonüümselt oma praeguses või siis kunagises töökohas makstava palga kohta ausat infot teistele vaatamiseks.
Kas keegi siin lugejaist võiks olla minuga ühel meelel sellessuhtes et selline infonurk oleks vajalik? Ja just et oleks ka anonüümsed töölepingu näidised ka juures. See vist ei tohiks olla seaduses karistatav tegevus? Töölepingud ei ole ju salastatud teave, ega?
Vbl on mõni selline infonurk juba ka loodud kusagil facebookis või kusagil mujal. Kui keegi teab mõnda sellist kohta, siis võiks siia selle koha lingi postitada.
Aitäh.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!