Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
Spordikihlvedude tegemine
rabbit white 30. detsember 2023, kl 23.22
Olen hiljuti hakanud huvituma spordikihlvedudest ja sooviksin selles kätt proovida. Kuid ma ei ole selles väga hea ja ei tea, kust alustada. Äkki keegi oskab mind aidata ja jagada oma kogemusi? Oleksin tänulik igasuguse teabe ja soovituste eest.
user_be0a6c 31. detsember 2023, kl 00.23
Hea näha, et algaja on valmis proovima spordikihlvedusid! Kui sa alles alustad, võin soovitada kihlvedude tegijat, kes panustab https://vivatbet.ee/et spordialale. Neil on suurepärane maine ja suur valik spordisündmusi. Samuti on neil kõrged koefitsiendid, mis võimaldab teil saada häid võite. Olen ise juba mõnda aega nende teenuseid kasutanud ja olen tulemustega rahul. Registreerimise ja kihlvedude alustamise kohta minge lihtsalt nende veebilehele. Sealt leiate kogu vajaliku teabe ja saate luua oma konto. Pidage meeles, et spordikihlvedude tegemine on omamoodi hasartmäng, seega ärge unustage oma tegevust kontrollida ja ärge panustage rohkem, kui saate endale lubada kaotada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!