Töö ja koolitus
müügiesindaja-projektijuht
nimetu 20. september 2002, kl 11.25 |
Kas keegi teab mõnd asjalikku meesterahvast, kes sooviks nimetatud tööd. Vanus peaks olema kindlasti üle 24 aasta, palka küsides võiks ikka mõelda kas oskused seda ikka võimaldavad. kena, viisakas. Tingimusteks on kindlasti tehniline taip, projekteerimisoskus (ehitusalane), väljaõppe saab. Huvitatutel küsida lisa.
Saabastega Kass 20. september 2002, kl 11.36 |
Kris 20. september 2002, kl 11.47 |
nimetu 20. september 2002, kl 11.52 |
Õpu 20. september 2002, kl 12.28 |
ise loom 20. september 2002, kl 14.25 |
fck, nimetu!
Absoluutselt jäle meeste-eelistamine! teen ise ka umbes sihukest tööd, nagu sul seal kirjas. Esimene pool aastat: kas sa saad sellest aru vää? Ülejäänud aeg: nojah, mul läks meelest ära, et sa oled mõtlev naine!
Kusjuures tuleb veel teha nägu, et ülemus on alati targem ja kui ta üritab midagi õpetada, mis mulle ammu selge, tuleb teha nägu...oi küll on tore, et sa mulle seda ütlesid...
okse on see meeste eelistamine, mis siis et loll, peaasi et meeees...
Absoluutselt jäle meeste-eelistamine! teen ise ka umbes sihukest tööd, nagu sul seal kirjas. Esimene pool aastat: kas sa saad sellest aru vää? Ülejäänud aeg: nojah, mul läks meelest ära, et sa oled mõtlev naine!
Kusjuures tuleb veel teha nägu, et ülemus on alati targem ja kui ta üritab midagi õpetada, mis mulle ammu selge, tuleb teha nägu...oi küll on tore, et sa mulle seda ütlesid...
okse on see meeste eelistamine, mis siis et loll, peaasi et meeees...
nimetu 20. september 2002, kl 15.02 |
juhuu 23. september 2002, kl 11.14 |
aga naised üldiselt ei tahakski sellist tööd.... :-P oled ÜLDISELT pakkunud?
tead, kui palju LOLLE mehi on olemas, kes isegi triikraua juhet ära vahetada ei suuda, seinakontakti ühendamisest rääkimata?
mis sel füüsilisel poolel siis viga on - kas naistel on käed teistpidi küljes?
sry, et vähe noriv sai, aga väga kurjaks ajas see, et MEEST otsitakse.
tead, kui palju LOLLE mehi on olemas, kes isegi triikraua juhet ära vahetada ei suuda, seinakontakti ühendamisest rääkimata?
mis sel füüsilisel poolel siis viga on - kas naistel on käed teistpidi küljes?
sry, et vähe noriv sai, aga väga kurjaks ajas see, et MEEST otsitakse.
nimetu 23. september 2002, kl 13.33 |
Saabastega Kass 23. september 2002, kl 14.38 |
nimetu 23. september 2002, kl 14.51 |
Saabastega Kass 24. september 2002, kl 12.07 |
Lucy 24. september 2002, kl 13.25 |
nimetu 25. september 2002, kl 17.34 |
Lisa postitus