Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
ingl.keele kursus algajale..et kuidas
 
sama 20. september 2002, kl 21.06
see algus siis välja näeb?
On kellegil kogemusi, noh et kas alustatakse nullist, nagu koolis või kohe lausetest...või ikka häälduspõhitõed saab ka teada?
 
murel 21. september 2002, kl 11.09
endlas näiteks algab tähestikust ja numbritest, läheb edasi kergete tekstide ja grammatikaga --- kuni raskete tekstideni välja. Võimalus õppida 5 aastat 2 korda nädalas või andekamatele 1 kord nädalas. Kahe esimese aastaga võetakse umbes keskkooli jagu läbi edasi juba kõrgemal tasemel.
 
automobiilik 22. september 2002, kl 09.58
programm tuleb läbi võtta,oskad sa seda või ei oska,,ja õpsidele üldse meeldiks kui sa suhtled vabalt...inglise keeles...
 
Paula 22. september 2002, kl 23.16
M-Partneris alustatakse nullist. Ma arvan, et teistes keeltekoolides ka.
 
oeh 23. september 2002, kl 14.44
keeltekoolis ei alustata nullist - on küll nimetus "kursus algajatele", aga enamus on kunagi ikkagi õppinud või midagi jagavad.
õel oli jube vastik seal käia - kui ikka tõesti ei oska (kunagi saksa keelt koolis ja erilist keeleannet ka ei ole).
meil tehti tööjuures ka koolitus ja spetsiaalselt paluti algajate kursustele AINULT neid kes on täiesti plangud mitte "kunagi-õppisin-aga-midagi-ei-mäleta" tüübid. et neil tõsialgajatel vastik ei oleks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!