Töö ja koolitus
juristidele
wo:man 25. september 2002, kl 19.05 |
krt 26. september 2002, kl 09.45 |
Tix 26. september 2002, kl 10.47 |
Huvitav, minul on nii. Makstakse lisatasu. Töölepingu punkt nr. 5.1. sätestab, et ma ei tohi pärast töölt lahkumist aasta töötada konkurendi juures ja et selle eest saan ma lisatasu ja konkurendid on need ja need. Kõik kena. Aga punkt 5.3. sätestab, et punkt 5.1. kehtib tööandja juures töötamise ajal. Täpselt selline lause. Punkt.
Huvitav, kas 5.3. lööb 5.1. üle ja ma olen sellest kohustusest vaba hoolimata lisatasust?
Huvitav, kas 5.3. lööb 5.1. üle ja ma olen sellest kohustusest vaba hoolimata lisatasust?
krt 26. september 2002, kl 13.19 |
laura 26. september 2002, kl 16.17 |
wo:man 26. september 2002, kl 16.25 |
Opaal 27. september 2002, kl 11.05 |
Tähenda, kui mul leping keelab konkurentide juures töötada, aga selle eest ma lisatasu ei saa (on vaid põhipalk), siis on see lepe mittekohustuslik? Miks neid lapinguid siis nii üldse tehakse? Minu meelest on enamikes firmades see töölepingus sees. Peaks vist mineme lisatasu küsime, küll omanikud oleks rõõmsad:))
wo:man 27. september 2002, kl 13.02 |
xxx 27. september 2002, kl 13.46 |
Aga kui on kirjas, et lisatasu sisaldub juba palgas??? Kuda siis võetakse hiljem kinni, kui suur see lisatasu oli?
Mis siis juhtub kui ma rikun seda lepingu punkti, st lähen konkurendi juurde tööle? pean trahvi maksma? Kui palju? Lisatasud tagasi? Aga kui ma ei tea kui suured need olid?
Mõtlen just seda, et kui konkurent pakub ikka nii palju piisavalt rohkem pappi, et mul oleks mõtekas see trahv siis kah ära maksta, või ütlen konkurendile, et tulen küll, aga ostke mind välja:))
Millest oleneb trahvi suurus?
Mis siis juhtub kui ma rikun seda lepingu punkti, st lähen konkurendi juurde tööle? pean trahvi maksma? Kui palju? Lisatasud tagasi? Aga kui ma ei tea kui suured need olid?
Mõtlen just seda, et kui konkurent pakub ikka nii palju piisavalt rohkem pappi, et mul oleks mõtekas see trahv siis kah ära maksta, või ütlen konkurendile, et tulen küll, aga ostke mind välja:))
Millest oleneb trahvi suurus?
wo:man 27. september 2002, kl 17.04 |
krt 01. oktoober 2002, kl 13.59 |
Lisa postitus