Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
arvutikursused
 
bips 26. september 2002, kl 15.50
Palun andke nõu. Olen õppinu Tallinna Majanduskoolis infotöötlust, aga tunnen, et targemaks eriti ei saanud. Kas oskate soovitada mingeid väga häid koolitajaid, kellelt saaksin väga head teadmised Acsessis või näiteks webi disainis?
 
no nii 27. september 2002, kl 13.35
Tean küll. Üks koht on internet, siis veel internet ja siis võibolla mõni raamatukogu ka..
 
siux 27. september 2002, kl 13.50
ikka ise õppides, keegi ka suure raha eest sulle pähe ei pane. kui inlglise keelt jagad, siis kõik vajaminev on help'is ja internetis olemas.
 
Bon 27. september 2002, kl 21.20
Bips, niisama ei saa sa siinses arvuti maailmas miskit tehtud. Kui sul asja vastu huvi ja kannatust ei ole, siis unusta see asi ära! Juhul kui huvi on, siis pead ise õppima... Koolist saad sa teadmised... paljudega neist ei ole sul reaalses elus miskit peale hakata...

Ühesõnga, hakka asjaga algusest peale õppima... Muidu ei saa asjale pihta!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!