Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
EBS
 
meck 29. september 2002, kl 19.31
Mis arvate sellest ülikoolist, eriti oodatud sealsete üliõpilaste või vilistlaste arvamused, kas tööd on pärast lõpetamist kerge leida, kuidas ebs'i haridusse suhtutakse?
 
pipi 30. september 2002, kl 09.20
julgen väita et EBS on kõige kõvem erakool eestis
 
angelina 30. september 2002, kl 09.34
Sõbranna küll kahetseb, et seal nii suure papi eest õpib: nii palju ta küll väärt ei pidanud olema. Aga kui juba kord hakatud sai...
 
annliis 30. september 2002, kl 10.33
ebs-is viimasel kursusel ja ka ausalt öeldes rahast kahju. enam ei hakka ju pooleli ka jätma..
 
Britt 30. september 2002, kl 11.13
EBS on Eesti erakõrgkoolidest kindlasti number üks, seal ikka nalja ei mõisteta ja tempo on sigakiire. Ise olen õhtuses viimasel kursusel, õigemini kirjutan juba lõputööd ja küll ei kahetse, et asi läbi käidud sai. Tööle minnes on kindlasti parem CVsse kirjutada EBS kui mingi Balti Ameerika Ärikolledzh või Esimene Stuudium, need ju lausa naljakoolid.
 
vend 30. september 2002, kl 11.39
Alustasin EBS-s õpinguid sel aastal kaugõppes.Ühte võin kindlalt öelda:lihtne sisse saada väga raske püsima jääda.Tempo on väga kiire.Mingit niisama mulinat loengutel ei ole.Kõik on konkreetne.Kallis on tä tõesti kuid arvan et see tasub(investeering)kindlasti ära.Õppejõud on väga tasemel.Soovitan.
 
tibi 30. september 2002, kl 13.10
Paljud õppejõud samad, mis TTÜ-s, ei tea, miks nad seal oma ainet paremini peaksid lugema ja ega loegi, arutatud nendega, kes seal õppinnud. Ainus vahe see, et kui üks õppejõud ikka liiga pinda tervele kursusele käib, siis tõenäoliselt arvestatakse tudengite nurinaga, riiklikus kõrgkoolis pead lihtsalt rahul olema mingi mõttetud õppejõuga, kedagi ei huvita, et ta oma ainesse halvasti suhtub.
 
hehe 30. september 2002, kl 19.58
Leian et parim selle kooli juures on see, et saad umbes 2 või 3-dal kursusel olles sama raha eest ennast üle kanda näiteks Inglise mõnda kõrgkooli. Muidu maksavad need ju meeletult.
 
mannike 30. september 2002, kl 21.25
to Britt

Mis kool see Balti Ameerika Ärikolledz on?? Mina tean, et on ikka Eesti-Ameerika Ärikolledz. Kui ei tea kooli nimegi õieti, kuidas siis selle taset saad kritiseerida?
 
krisu 01. oktoober 2002, kl 11.50
eks see ole ikka õppijas kinni. Kui tahad võid EBSi lõpetada ilma eriti pingutamata. Töö kõrvalt lahe käia. Ja diplom on küll taskus, aga teadmised? Samas kui tõesti soovid ikka mingeid teadmisi omandada, siis pead vaeva nägema igal pool.
 
Katsetaja 01. oktoober 2002, kl 12.56
TO: Britt
Ka I-Studiumis on väga paljud õppejõud TTÜst ja heal tasemel. Pole vaja kritiseerida koole, millest ise õieti ei tea!
 
gleido 01. oktoober 2002, kl 14.55
No britt on kindlasti lakitud kyyntega ja blondeeritud peaga beib kellesuguseid EBS-is on väääga palju. Kusjuures jah osadele tundub EBS tõesti raske- kui arunatukesst antud pole, siis ei ole ka lasteaias kerge.
Mis I stuudiumi kohta öelda on see, et Katsetajal on täitsa õigus. Paljud on sealt edasi TTÜsse läinud ja nende hindedki on sellised mis võimaldavad aasta möödudes neil riigieelarvelistele kohtadele üleviimise.
Minu tuttavad kah osad EBSis õpivad ja väidavad ei ole seal nii raske midagi kui mõned kurdavad. Noh maitse ja rahakoti asi nagu:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!