Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
CV e-mailiga
 
Mismoodi 30. september 2002, kl 18.05
.. kas saata attatchmendiga Word-dokumendina või toksin otse kirja sisuks oma eluloo? Või hoopis kolmandat moodi??
 
kaia 01. oktoober 2002, kl 07.52
ikka ataatchmendiga peab saatma
 
leelo 01. oktoober 2002, kl 08.49
Mina soovitan panna oma CV üles hoopis CV Online' is, siis saad seda saata nii kandideerimiseks seal pakutavatele kohtadele kui ka niisama võtta ja mujale saata- hea praktiline- kõik nõutav on olemas ja enamgi veel.
 
miitsy 03. oktoober 2002, kl 10.51
Kirjuta meili sisse töökoha taotlemise avaldus (kus põhjendad, miks soovid seda kohta ja miks peaks just sind valitama) ja märgi ära, et lisatud on CV. Ja siis lisa CV attachmendina.
CV võid muidugi lisaks sellele ka CV Online'i üles panna, aga kindlasti pääseb sinu CV rohkem esile, kui sa vormistad sellele iskupärase kaaskirja. Peale selle on CV Online'i CV versioonil mõningaid iluvigasid ja puudujääke, mis jäävad silma riivama. Kui sa oled suuteline oma CV ise nt Word'is korrektsel kujul vormistama, on tulemus kindlasti taas isikupärasem ja esiletõusvam. CV ja avalduse saatmise eesmärgiks on ju äratada potensiaalses tööandjas sedavõrd suurt huvi sinu isiku vastu, et sa pääseksid edasi esmasest valikuringist. CV-sid saadetakse mõnele ametikohale ju sadade kaupa, ja millegi põhjal peab personalispetsialist oma valiku ju tegema - kõiki vestlusele ei kutsuta. Kui oskad massi hulgast positiivselt esile tõusta (eeldades loomulikult, et sul on olemas kandideerimiseks vajalikud oskused ja teadmised), siis on sul suurem tõenäosus see ametikoht omale saada.
Edu kandideerimisel!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!