Töö ja koolitus
konsultant advokaadibüroos
Deborah 01. oktoober 2002, kl 15.20 |
jurist 02. oktoober 2002, kl 09.37 |
olen vist selle ameti peal, kui mõtled juristi, kes advokaadibüroos töötab. Kätte saan 6500 eeku, mis Tartu kohta on normaalne (vist), Tallinna kohta väike. Tallinnas saavad juristid büroodes kätte 7000-10000 krooni.
Tööülesanded minul on põhimõtteliselt nagu advokaadi abil, lihtsalt ei ole seda nimetust käes - koostan avaldusi, hagisid, kaebusi, ka lepinguid, äriühingute dokumente. Töökoormus oleneb täiesti tööhulgast ja ka aastaajast :))
Aga äkki vihjad, kuidas sellest töökohast teada said ja kus see koht asub?
Tööülesanded minul on põhimõtteliselt nagu advokaadi abil, lihtsalt ei ole seda nimetust käes - koostan avaldusi, hagisid, kaebusi, ka lepinguid, äriühingute dokumente. Töökoormus oleneb täiesti tööhulgast ja ka aastaajast :))
Aga äkki vihjad, kuidas sellest töökohast teada said ja kus see koht asub?
Saabastega Kass 02. oktoober 2002, kl 10.10 |
to jurist 02. oktoober 2002, kl 10.50 |
Olen ka lõpetanud õigusteaduskonna, aga töötan praegu raamatupidajana. Ja saan kätte ligi 6000 eeku (Tartus). Arvan, et jurist peaks ikka rohkem teenima. Mina töötan päevas umbes 2-3 tundi ja saan pea sama palju palka kui jurist! See pole ju normaalne.
Ise ei läinud tööle juristina just sellepärast, et Tartus teenivad juristid liiga vähe. Mitte mingil juhul pole nõus töötama juristina kui saan rohkem vaid mõnedsajad kroonid + tööpäev on mul vaid mõni tund päevas!!
Ise ei läinud tööle juristina just sellepärast, et Tartus teenivad juristid liiga vähe. Mitte mingil juhul pole nõus töötama juristina kui saan rohkem vaid mõnedsajad kroonid + tööpäev on mul vaid mõni tund päevas!!
to jurist 02. oktoober 2002, kl 10.54 |
jurist 02. oktoober 2002, kl 16.16 |
jurist 02. oktoober 2002, kl 16.22 |
Lisa postitus