Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
müügitööst ja müüdavast
 
Maret 03. oktoober 2002, kl 00.05
Kas mul oleks šanssi saada heaks kinnisvaramaakleriks, kui ma müügiinimesena olen tõenäoliselt vilets (pean seda oma praeguses töös ka natuke tegema ja no ei ole minust inimestele saasta pähemäärijat), aga samas huvitab mind müüdav asi, ehk siis kinnisvara. Mulle tõesti meeldivad igasugused majad, korterid, planeeringud, kuidas sama planeeringuga kortereid on erinevalt sätitud, asukohad. Kui jalutan kusagil eramajade rajoonis, mõtlen kogu aeg, et huvitav, milline see maja seespoolt on jne.
Jätaksin tõenäoliselt usaldusväärse mulje, viitsiks inimestega tegeleda, räägiksin nendega ... aga jah, seda minust ei ole, et ma mädand maja kellelegi üles kiidaks.
Kui palju maaklerid peavad tegema sellist tööd, et käima uste taga, kes ise oma kortereid müüvad, ja lunima, et nad annaksid oma korteri maaklerile müüa? Kuidas üldse saadakse need müüdavad korterid?
 
šokohoolik 04. oktoober 2002, kl 12.26
Kõigepealt peaksid natuke oma mõtlemist muutma!!! Ära mõtle nii, et müümine on millegi pähe määrimine! Loomulikult ei saa ka müüa midagi, mis sinu meeles saast on. Kõigepealt tuleb see asi nö endal "ära osta"! Ehk sa pead olema kindel, et toode/teenus, mida müüd on ostjale tõeliselt kasulik ja pead kliendile selgeks tegema, millest kõigest ta ilma jääb, kui ta seda asja ei osta. Inimene ostab ju ikka seda, mida see asi talle teeb, mitte asja kui sellist. Nt. ei osta ju kohvimasinat seepärast, et na kena asi teine, ikka seepärast, et ta kohvi teeb.
Ja kuna sind kinnisvara huvitab, siis kindlasti saab sinust hea müügiinimene!!!! Soovitan lugeda raamatut Zig Ziglari müügisaladused. Tõeliselt hea raamat,väga põnevalt kirjutatud!!!!
Või kui vähegi võimalik soovitan sul minna Vain SMD müügikoolitusele! Väga hea koolitus! Mind saatis sinna mu tööandja ja sa ei kujuta ette, kui tänulik ma selle eest olen!
 
Tova 04. oktoober 2002, kl 12.35
Tõepoolest, saasta müüvatesse firmadesse ei maksaks tööle minnagi. Kuni müügi-inimene ei usu oma teenusesse või tootesse, on müük jube.
Sellest tuleks alustada. Kui pakud inimestele midagi, mis on tõesti hea, siis saab sinust hea müügimees. Ja muide, häid tooteid on väga palju.
 
kogenu 07. oktoober 2002, kl 15.47
Aga sa saa mõne maakleriga kokku (näiteks teeskle korterit osta tahtjat) ja vaata, kuidas nad töötavad. Oskaksid võrrelda äkki. Minu kogemus oli see, et häid maaklereid küll palju polnud.
(Nõme soovitus tegelikult, sest soovitan sul teiste aega raisata:)))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!