Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Töö ja koolitus
"VERITAS"
 
qwer 06. oktoober 2002, kl 18.22
küsiks, kas keegi siin foorumisolejatest teab midagi sellisest koolist. Kui arvestatav on sealne õigusteaduste bakalaureuse õpe. Kuidas on lood õppejõududega. Ja mis kõige tähtsam, kas selle kooli diplom on ikka midagi väärt ka?
Vastake palun.
 
hehee 06. oktoober 2002, kl 21.54
mul üks tuttav käis seal, aga loobus peale esimest aastat ja läks TÜsse tasulisse õigust õppima. Kui ikka raha on, siis on mõte ju paremas koolis õppida. Ja TÜ tasulisse saamiseks ei pea küll mingeid eriliselt häid tulemusi omama.

Teada fakt, et kui on valida, eelistavad tööandjad riikliku kõrgkooli diplomeid erakõrgkoolide omadele.... Kui aga töökoht juba kindel, siis vahet pole, lihtsalt hariduse saad kehvema..
 
vilistlane 07. oktoober 2002, kl 08.51
Ma olen selle kooli lõpetanud ja ütleks nii, et õppejõud on piisavalt tasemel. Tegelikult on nii, et õppejõud, kes meile TÜ-st lugemas käisid, pigem kiitsid meid, et õpime paremini ja suurema intensiivsusega. Et Tartus riiklikel kohtadel vedelevad ja logelevad üliõpilased pikalevenitatud õppekavade taga. Võta kinni, mis see õige on. Aga eks kõik oleneb inimesest- kes tahab õppida ja kes on omandamisaldis, õpib ka muus koolis kui riiklikus. Samas ei oleks Veritase õppekava ju riiklikult tunnustatud, kui see nõuetele ei vastaks.
Tööandjad loomulikult kipuvad hindama diplomit natuke teisest vaatevinklist kui õige oleks- aga näiteks on mul töökaaslane, kes lõpetanud TÜ- s juura- ise aga on tõepoolest loll kui lauajalg. Võta jälle kinni. Kui ma aga oma raha eest õpin, siis on minu jaoks oluline küll, et omandaksin sealt nii palju ise kui võimalik- ega keegi pähe ei topi.
 
Gissel 07. oktoober 2002, kl 10.27
Õpin praegu nimetatud koolis ja tundub, et on päris raske (koormus on suur), aga mitte võimatu. Õppejõud on siiani tasemel.
 
jaaneka 07. oktoober 2002, kl 10.50
mina olen ka nimetatud kooli vilistlane ja ütlen ausalt, et siiani ei ole mul oma kooli diplomiga probleeme olnud, töötan riigiasutuses (õigusalane töö) ja minu diplomi väärtust ei ole siiani kahtluse alla pandud. Võin veel nimetada, et meie kooli diplomiga on 3 kohtunikku ja mõni prokurör.
 
Margaret 07. oktoober 2002, kl 12.08
Mina käisin seal paar aastat tagasi 1,5 kuud ja siis tulin tulema. Minu arust see kool kyll kuhugi ei kõlba.
 
triks 08. oktoober 2002, kl 09.58
Mina tean, et Concordia diplomiga pole eriti midagi teha. Üks tuttav otsis oma firmasse inimest ja ütles, et need, kel oli Concordia diplom, olid konkurentsitult kõige lollima jutuga vestlusel + teadmised olid ka ikka vägagi kesised..
Mitte aru ei saa, miks sellise taseme eest küsitakse nii palju raha..
 
laura 08. oktoober 2002, kl 13.14
Concordias ei õpitagi ju eriti nn Eesti õigust (no natukesel määral vist ikka), vaid nö euroopa õigust. Aga kui Eestis töötada tahad, siis....
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!